-
IT café
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
Anonymus23 #31159 üzenetére
-
dbius
veterán
válasz
Ladislaoca #31154 üzenetére
Próbálj írni arra az email címre, egyrészt kiderül létezik-e (mailer daemon nem dobja-e vissza) másrészt ha létező és rendes a birtokosa akkor továbbküldi neked és törli.
Én azért is mentem be személyesen, hogy minimalizáljam az esélyét a lehetséges problémáknak, másrészt munkahelyemhez két percnyire vannak.
-
dbius
veterán
válasz
Anonymus23 #31152 üzenetére
Szívesen. Én a Kossuth utcára mentem be, mert az közelebb van nekem.
-
dbius
veterán
Na most nézem hogy félbemaradt egy megkezdett kiegészítés, mert fel kellett állnom a géptől.
Szóval a boxot minden kapott gyári tartozékával együtt kell leadni (tápegység, távirányító, HDMI kábel, RCA kábel) még a használati utasítás is rajta van a papíron, amin vissza kell venniük. Én vittem mindent még a kapott gyári kínai elemeket is ne nálam folyjon ki
Ezt csak azért írom mert mikor átkötötték a szerelő az Invitel kábelmodemet csupaszon, tápegység nélkül vitte el, azt mondta neki csak azt kell leadni.
Most viszont mondták is hogy mindent vissza kell vinni csak úgy fogadják el.
-
dbius
veterán
UPDATE:
Most már tudnak adni kártyát is, nem kell kötelezően STB a csatornák vételéhez. Így ma voltam bent ügyfélszolgálaton, visszavittem a boxot (vigyetek vissza mindent, boxot, és kaptam helyette kártyát, ami - felirata szerint - INVITELES, csak átprogramozták.
Hazahoztam, működik.
Tehát aki még Inviteles és most szerződik át, akkor a már meglévő inviteles kártyát nem fogják elvinni, hanem azt állítják át központilag és működni fog a digis átkötés után is. (szomszédaimnál is így jártak el, a helyszínen átkötés során a szerelők telefonon intézték)
Az inviteles végszámlát a szerződéskötés után pár napon belül kiállították, de mivel hó közben volt a szerződésváltás, ezért túlfizetésem keletkezett. Ezt nem tudta lekezelni a rendszer, nem vezették át inviteles ügyfélszámról digis ügyfélszámra, hanem most az ügyfélszolgálat visszafizette kp-ban.
Ezzel én elköszönök, köszönöm mindenkinek a segítségét, amit az elmúlt évek során kaptam és minden értelemben a legjobbakat kívánom mindenkinek!
-
dbius
veterán
válasz
Beldar #31072 üzenetére
Köszi, azzal is vannak gondok? Ha igen mik?
Ami nálam van az: lefagy, iyenkor nem reagál semmire, tv-nek nem ad jelet hiába be van kapcsolva és ilyenkor csak a teljes áramtalanítás segít.
Most reggel óta az energiatakarékos üzemmód kikapcsolása után este is volt jel a tv-n. Kérdés hogy folyamatosan bekapcsolt üzem mellett nem lesz-e hajlamos többször lefagyni
-
dbius
veterán
válasz
Ladislaoca #31066 üzenetére
Ma reggelre nekem is csontra le volt fagyva a beltéri. A zöld LED világított rajta, de nem reagált semmire, se távirányítóra, se a beltérin lévő gombokra sem. Áramtalanítás után tért magához, addig csak a már említett fekete képernyő volt.
Úgyhogy úgy néz ki csak ideiglenes megoldás volt, most viszont teljesen kikapcsoltam az energiatakarékos üzemmódot (ugyanabban a menüben van)
Hátha így folyamatosan ad jelet. Kiderül egy-két napon belül.
-
dbius
veterán
válasz
Anonymus23 #31055 üzenetére
Lépj be a box menüjébe, majd felülről lefelé a harmadik ikon a beállítások, azon belül - A/V kimenet - és ott a készenléti mód aktívon volt, ezt állítottam át passzívra. (energiatakarékos mód továbbra is be van kapcsolva, azt nem állítottam, mert úgy voltam vele, hogy egyszerre csak egy beállítást változtatok, hogy így teszteljem melyik az, amelyik segíthet kiküszöbölni ezt a fekete képernyős problémát)
Azóta visszajön sleepből a box (kopp-kopp)
-
dbius
veterán
válasz
Anonymus23 #31052 üzenetére
Ha cat5e kábel lenne, akkor nem foglalkoznék vele, de ezek sajnos régi négy eres telefonkanócok rj11 fali csatlakozó dobozokkal a végükön. Azokat akarom kihúzni a védőcsőből és azzal a mozdulattal az újat is behúzni, csak meg kell néznem kijön-e mindegyikből (azaz mozog-e mindkét végén, nincs-e akadály valahol).
Beltérin tegnap a menüben átállítottam a készenléti módot aktívról passzívra, az energiatakarékosságot bekapcsolva hagytam. Eddig úgy néz ki ez megoldotta, ha el is megy sleepbe a box, akkor bekapcsra ma visszajött a jel, nem csak feketeség volt. Én se igazán nézem, csak megy a háttérbe valamelyik ismeretterjesztő csatorna ha lent vagyok.
-
dbius
veterán
válasz
Anonymus23 #31050 üzenetére
Ja, hát ezen én nem csodálkoztam. Meg akarom oldani a kábeles összeköttetést a routerek között, csak kell vennem vagy 100m kábelt, hogy a szükséges helyiségeket befűzzem a rendszerbe. Csak előtte még ellenőrizni akarom amikor lesz időm, hogy mindenüt ki tudom-e húzni a régit, hogy azzal együtt egyben befűzzem az újat.
Ez a kábel megfelelő lehet, vagy érdemes árnyékoltat, minőségibbet venni? Falba, védőcsőbe akarom behúzni, a régi telefonkábelek helyére: [link]
Megtaláltam a beltéri feltételezhető gyártóját, ahogy Te is írtad: Beacon inc de semmi letölthető anyag, dokumentáció, csak egy kapcsolatfelvételi űrlap.
Most este is mire hazaértem a box magától sleepbe ment (pirosan világított), bekapcsoltam, de se kép se hang, csak feketeség a tévé képernyőn (egy idő után pedig kiírja, hogy nincs bemenő jel), csak áramtalanítás után tért magához.
Nézegettem a beállítási lehetőségeit, van egy (jelenleg még bekapcsolt) energiatakarékos mód, készenléti módnál aktív/paszív beállítási lehetőség és kb. ennyi. Ezekkel próbálok játszani.
Nálatok működik rendesen, több órányi magára hagyás után ha ismét bekapcsoljátok a tévét működik a box?
-
dbius
veterán
válasz
Anonymus23 #31047 üzenetére
Sajnos jelenleg csak wifi (5g) a backhaul kapcsolat, nem tudom őket kábellel összekötni. Azon vagyok hogy ezt megoldjam.
-
dbius
veterán
válasz
Anonymus23 #31045 üzenetére
Nem sok időm volt visszajelzést adni eddig
Szóval jöttek szerdán, pontban a megbeszélt időre ott voltak, még várniuk is kellett rám pár percet.
Mivel 4 lakásos sorházról van szó, először próbáltuk megtalálni közösen a nyomvonalat, ill. a csövezés merre megy. A végén már 4 kocsival összesen 8 szerelő volt a helyszínen.
Le a kalappal előttük, mert tényleg azon voltak, hogy ne kelljen fúrni faragni sehol, pár óra alatt (úgy kb. 3) sikerült hozzám bekötni a régi bejövő koax kábel nyomvonalán. Viszont jövő héten vissza fognak jönni, hogy a többi 3 lakást is be tudják vezetékelni.
TV: ez a box.... hm elég furcsa, semmi gyártó megjelölés csak egy típus (hm erről jut eszembe rá se kerestem még a neten), az LG tv-m magic távirányítója nekem sem tudja kezelni a boxot (végigmentem az összes elérhető gyártó termékén egyesével), tovább nem foglalkoztam vele.
Azonban azt tapasztaltam eddig minden reggel, hogy bekapcsolnám a tévét és csak feketeség van. A box nincs kikapcsolva éjszaka, még csak sleepbe sem és reggelre nem ad életjelet, a tévé nem észlel bejövő jelet (Bemenetet váltva és visszaváltva sem). Kábeleket ellenőriztem, azok rendben, a boxot áramtalanítani kell csak utána kel életre újból (szerk: nem elég neki távirányítóval történő ki-bekapcsolás).
Eddig tegnap és ma reggelre is ez volt mikor felkeltem, szóval vagy gyári hibás, vagy nem szereti ha éjjel nappal bekapcsolva hagyom.
Kártyával kapcsolatban nem tudtak biztosat mondani, volt aki azt mondta (a 8 szerelőből), hogy egy-két hónap és lesz kártya, volt aki azt mondta, hogy ki tudja mikor lesz belőle valami.
Internet: közvetlenül azon a gépen, amelyik a fő routerre vezetékesen van kötve, ott 800/300 a sebesség, wifin (5g) ill. a mesh hálózat másik routerén keresztül (de szintén 5g) jóval kevesebb (100/100 - 200/200 tartomány között ingadozik), a routereket ax-re kéne cserélni (Asus ac68, ill. ac66_B1 a két router), de még előtte egy teljes resetet csinálok mindkettőn.
Digionline: életre kelt, be is regisztráltam, használom - egyelőre telefonon néztem rá.
Visszatérve a szerelőkre: tényleg le a kalappal, nagyon segítőkészek, türelmesek voltak, köszönettel tartozom nekik így ismeretlenül is! Nagy piros pontot kapnak részemről!
-
dbius
veterán
válasz
Anonymus23 #31032 üzenetére
Remek
-
dbius
veterán
válasz
Anonymus23 #31029 üzenetére
Köszi
-
dbius
veterán
válasz
Beldar #31027 üzenetére
Esetleg:
password
Nekem a jelenlegi (még inviteles) kábelmodemnek ez a jelszavaSzerk: esetleg azt ellenőrizd többször is, hogy a felírt jelszóban nincs-e olyan karakter, amit félre lehet értelmezni: i(lona) O(lga), 0(nulla), l(ászló), stb.
Más. Srácok, akinél az átkötést megcsinálták és akinél van net és tv is most már a digitől, a digi ügyfélkapun bejelentkezve a digionline szolgáltatásra mit mond?
-
dbius
veterán
válasz
Anonymus23 #31014 üzenetére
Köszi a beszámolót. Egyáltalán nem örülök én sem a boxnak... és igazából tisztességesnek sem nevezhető ezzel kapcsolatosan az eljárás, mert szerződéskötésnél nem jelzik, hogy kizárólagosan STB-vel foghatóak a csatornák és hogy nem tudnak adni csak kártyát, szerzdőst kötnek az ügyféllel, majd telefonon közlik (ill. innen hamarabb tudtam meg), hogy nem tudnak kártyát adni, ezért boxot hoznak
meglátom mit kezdek vele, lehet be se rakom, úgyse nézünk tv-t, inkább csak háttérzajnak megy sokszor vmelyik ismeretterjesztő csatorna. Arra meg elég lehet az analóg csatornalista is, ha úgy fogható vmelyik. (illetve ha menni fog a digionline, akkor lehet inkább azt próbálom meg a tévéken elérhetővé tenni. Androidos tv-n szerintem mennie kell, mert van app, LG tv-n meg meglátom)
A jelenlegi NET viszont az elmúlt kb. két hétben tényleg valami iszonyat szar lett nálunk is. Folyamatos online kapcsolatot igénylő játékkal gyakorlatilag nem lehet játszani, mert folyton kidob. Most pl. egy fél órát kínlódtam BDO-ban, de egyik helyről egy másikra nem tudtam eljutni a játékban. Böngészni lehet úgy ahogy, de gyakorilatilag semmi mást.
Ez egyébként akár még szándékos is lehet. Tudom, ez most rosszindulat vagy összeesküvés elmélet, de mi van, ha így akarják minél hamarabb az inviteleseket átterelni/ösztönözni digi szerződéskötésre...
Na mind1, én mindenképp váltani akartam ahogy csak lehet optikai netre. Szerdán meglátjuk mit tudunk a szerelőkkel alkotni, mert nem szeretnék falat fúrni. Azt szeretném, ha a jelenlegi koaxot kihúznák a védőcsőből (ami kintről a házba lévő osztóig jön) és ott húznák be az optikai kábelt.
Másfél nap és kiderül.
-
dbius
veterán
válasz
Anonymus23 #30993 üzenetére
Engem tegnap hívtak, hogy jövő héten szerdán jönnének átkötni, délutáni időpontot egyeztettünk le.
Most pedig az ügyintéző hívott pár perce, akinél a szerződést kötöttem személyesen, hogy nem tudnak kártyát adni, csak set top boxot tudnak majd hozni szerdán, nincs kártya egyelőre...
Mondtam neki, hogy akik interneten adták le a rendelést olyan tájékoztatást kaptak, hogy nem kell a tv-hez se kártya, se box. Csak azt ismételte, hogy az ő információi szerint Hajdúböszörményben kell kártya vagy box a tv-hez.
Most már tényleg kíváncsi vagyok hogy mi lesz, hozzám szerda délután fognak jönni.
-
dbius
veterán
UPDATE: A héten bementem szerződéskötés miatt.
TV: Nem tudták megmondani mi miatt, de Hajdúböszörményben kizárólag kártyával vagy stb-vel fog menni a tv szolgáltatás, a többi szolgáltatási területtől eltérően nem fog menni ezek nélkül (telefonáltak is ezzel kapcsolatban és utána is csak ezt erősítették meg, de az okát utána sem tudták megmondani). Így kénytelen kelletlen, de egy kártyát kértem. Az első kártya ingyenes, a többi 500 Ft/hó.
6900 Ft/hó lesz így az előfizetési díj (TV+NET+telefon) egy év hűséggel, epack mellett. (egyébként 7400 Ft lenne havonta)
Nem volt szerződéskötési díj, ill. azt mondták, hogy a bekötéssel kapcsolatban sem fognak felszámolni semmit sem.
DIGIONLINE: Erre is rákérdeztem, azt mondták, hogy erre is jogosult leszek, mivel lesz tv+net is egy szerződésszám alatt. Viszont egyelőre ügyfélkapun - bár már látom az aláírt szerződés szolgáltatásait - azt mutatja, hogy nem vagyok rá jogosult. Szerintem ezt vagy azért mutatja, mert még a bekötés nem történt meg, vagy pedig azért, mert valamit nem jól állítottak be az ügyfélszámomnál a szolgáltatások között. Mindenesetre megvárom a tényleges bekötést és ha azt követően sem fogom tudni használni, akkor ismét bemegyek, hogy nézzenek rá miért nem engedi aktviálni.
Egyelőre nem kerestek telefonon időpontegyeztetés miatt a bekötéshez.
-
dbius
veterán
válasz
Anonymus23 #30879 üzenetére
Voltam ma bent személyesen Debrecenben a Kossuth utcai Digi ponton.
Az alábbi tájékoztatást adták miután elmondtam mit szeretnék: Hajdúböszörmény területére vonatkozóan januártól lehet "átkötést/átszerződést" kérni meglévő Invitel szolgáltatásról, így arra kértek, hogy januárban menjek be. Így szerződéskötésre ma nem kerülhetett sor. Díjakról: 6900 Ft/hó (tv+internet, eszámla és 1 év hűség mellett), azt mondták ez az ár lesz januártól is érvényben.
60 napos határidővel vállalják a bekötést, a tévékhez (alap szolgáltatáshoz) nem kell se kártya, se stb, elég csak a koax az ontból, több tévé esetén osztókkal (ahogy #30880 user12 kolléga is említette) Csak akkor kell kártya vagy stb, ha valamilyen plusz előfizetéses csatornacsomagot szeretnénk (pl. hbo). Kártya havi díja 500 Ft (ezt nem kérdeztem, a honlapon olvastam. Az első kártya lehet ingyenes, legalábbis invitelnél az elsőért jelenleg nem kell fizetni nekem)
Jelenleg 4890 Ft a havidíjam invitelnél tv+ (100/8) internet + vezetékes telefonra (ez utóbbi ugye nincs használva, de anno csak így tudtam szerződni, telefon nélkül drágább lett volna)
Azt gondolom, hogy a +2000 Ft havidíj a jobb internet kapcsolat miatt megéri, legalábbis remélem, hogy stabilabb lesz, kisebb ping mellett és a jelenlegi sávszélesség többszöröse még akkor is, ha csak a garantált sávszélt nézem, ami 300/75 a jelenlegi 8/2 (ebben nem vagyok teljesen biztos, de ez az érték rémlik) helyett.
Amiről még nem volt szó (elfelejtettem megkérdezni), de a honlapon található letölthető dokumentumok szerint van szerződéskötési díj, szerelési díj (viszont előttem valakinek azt mondták, hogy januárban ezt el fogják engedni!)
-
dbius
veterán
válasz
Anonymus23 #30875 üzenetére
Nagyon remélem, hogy nem kell stb hozzá, mert akkor marad az Invitel koax és csak netre kötök szerződést (ha lehet egyáltalán)
-
dbius
veterán
válasz
Anonymus23 #30873 üzenetére
Még nem tudom mikor, lehet csak két ünnep között fogok tudni bemenni, de jelzek
-
dbius
veterán
válasz
Anonymus23 #30870 üzenetére
Köszi, hogy jelezted
Egy vagy két hete néztem utoljára, akkor még csak 3-4 utca szerepelt, most már a mi utcánk és házszámunk is benne van. Viszont én inkább bemegyek személyesen, mert így is van két ügyfélszámom (egyik az invitel tv+internet+telefon szerződés, másik pedig a digimobil miatt) nem szeretnék egy harmadikat is.
-
dbius
veterán
válasz
Anonymus23 #30853 üzenetére
Hány éve is várunk erre (sajnos)? Persze mostanában úgy tűnik valami megint megmozdult, de már csak úgy vagyok vele: "hiszem ha látom" hogy már be van kötve a házba
De jó is lenne végre...
-
dbius
veterán
válasz
Alex91 #30851 üzenetére
Nekem nem, nem ajánlja fel a bemutató videón is látható módon.
A YT videó hozzászólásai között olvasható olyan hozzászólás is, hogy elképzelhető, hogy azért nem adja fel a lehetőséget, mert pl. vezetékes telefont is tartalmaz az előfizetés, ami a kiírás szerint kizáró ok.
"A megjelölt ajánlatban érvényes határozott időtartamú nyilatkozattal, az önálló modemes internettel/vezetékes telefonnal, mobilszolgáltatással rendelkező előfizetők nem vehetnek részt."
Nekem pedig van vezetékes telefon is a csomagba. igaz csak azért mert így tudtam szerződést kötni, de a modembe soha nem volt telefon dugva. Sőt, mobil előfizetésem is van náluk, szóval esetemben valószínűleg ez lesz az ok, de azért szerintem be fogok menni digi ügyfélszolgálatra valamit egyezkedni, mert ez így nem OK nekem.
Szerk: bár nekem szerintem nem határozott idejű a szerződésem, egyik sem
-
dbius
veterán
válasz
E.Kaufmann #30811 üzenetére
Szerintem tévén múlik, az LG tévém nekem is olyan tetű lassan indul, hogy az automatán lejön egy presszó kv reggel mire bejön a csatorna...
-
dbius
veterán
válasz
Anonymus23 #30803 üzenetére
Lépésről lépésre, ez is valami. Ahhoz képest, hogy jó pár éve földkábelt húztak végig előttünk (is) azzal az ígérettel, hogy optikai internet lesz (hbcom) hamarosan, semmi nem lett belőle. Az is megérné a misét, hogy miért nem használhatja Digi az előkészített, becsövezett földkábel csatornát.
-
dbius
veterán
Haza kellett ugranom most melóból és a szemközti háznál Digimobil kocsi állt és az oszlopon ügyködött két srác. Kérdeztem tőlük, hogy optikai kábelt szerelnek-e, amire azt felelték igen, de nem tudták megmondani, hogy mikortól lesz elérhető, rendelhető (tv, internet, telefon azt mondták mind rendelhető lesz, ha kész lesz végre).
Kocsiba ülve a szomszédos utcában szintén Digimobil kocsi volt és ott is ügyködtek az oszlopon. Úgyhogy valami csak megmozdult végre Hajdúböszörményben is...
-
dbius
veterán
válasz
Intruder2k5 #30797 üzenetére
Valóban, afölött elsiklottam, hogy IP alapú pingre nem kapott választ!
-
dbius
veterán
válasz
Anonymus23 #30765 üzenetére
Nekem nem a sávszélesség a gondom, hanem a ping. Az oldalbetöltések néha keservesen lassúak tudnak lenni.
-
dbius
veterán
válasz
Anonymus23 #30736 üzenetére
Na erre nagyon kíváncsi leszek.... De nagyon örülnék neki ha meg is valósulna
Köszi az infót
-
dbius
veterán
válasz
Apa+Fia #30271 üzenetére
Valamit csak nem csinálnak jól akkor, mert hiába akadályozzák más cégek fejlesztéseit, a saját cégüket sem tudják rendbe rakni. A HbCom már vagy négy éve végig húzta azt utcánkban az optikai kábelt (a földben), valamilyen engedélyt nem kaptak meg, mert azóta sem érhető el. Voltam bent többször ezzel kapcsolatban érdeklődni amikor behúzták, de csak türelmet kértek és azóta sincs előrelépés.
Már kezdek beletörődni, hogy itt soha nem lesz normális, optikai net.
-
dbius
veterán
válasz
Anonymus23 #30269 üzenetére
-
dbius
veterán
válasz
Anonymus23 #30118 üzenetére
Így van, MAC cím alapján osztják az IP címet, tehát elég a router MAC címét módosítani, ha másik IP cím kell, de pár percre a kábelmodemet is érdemes kikapcsolni ilyenkor.
-
dbius
veterán
válasz
tothjozsi96 #30099 üzenetére
Úgy tűnik, hogy - szándékosan v. véletlenül - de blokkolják az UDP 123-as portot. Azon keresztül történik az idő szinkronizáció.
-
dbius
veterán
válasz
Anonymus23 #30095 üzenetére
Így van, itt vagyok ugyanezzel a problémával én is.
Nem is a gigabit kellene, csak egy stabil kapcsolat. Akinek ezzel nincs problémája az el se tudja képzelni milyen bosszúságot okoz, főleg hosszú távon...
Szerk: tothjozsi: De jó, hogy megnézted
, én is akartam, de így legalább nem kell szétszedni mindent
-
dbius
veterán
válasz
tothjozsi96 #30068 üzenetére
-
dbius
veterán
válasz
Anonymus23 #28568 üzenetére
A fene egye meg....
(#28569) Lajosnagy17 : Hajdúböszörmény
-
dbius
veterán
Na, időnként mindig ránézek a digi lefedettségi oldalára és ma vettem észre, hogy felkerült a településszintű felsorolásba végre Hajdúböszörmény is! Tehát elvileg akkor Invitelesként lehet digi mobil simet igényelni, a héten ha lesz időm be is megyek.
hopsz, ez válasznak indult: (#27442) Anonymus23 kolléga részére.
-
dbius
veterán
válasz
l.skywalker #27891 üzenetére
Igen, kábelnet, köszönöm a kollégáknak a pontosítást!
-
dbius
veterán
válasz
l.skywalker #27885 üzenetére
Röviden: szakad a net csatornaváltáskor. Játékok kidobnak, kapcsolat megszakad és vársz... néha fél percig, néha percekig, mire megint lesz net. És ezt óránként akár többször. Ha szerencsénk van, akkor csak napi pár alkalommal fordul elő. Borzalom
-
dbius
veterán
-
dbius
veterán
válasz
Intruder2k5 #27596 üzenetére
Bármi is okozza nagyon zavaró, dühítő és nem egyedi az eset mint az látható. Nagyon jó lenne rá valami megoldást találni...
-
dbius
veterán
válasz
Intruder2k5 #27579 üzenetére
No, most szándékosan készítettem egy képet mikor bekapcsoltam a gépet a modem értékekről, majd "vártam, hogy megszakadjon". Durván 40 perc múlva menetrend szerint meg is történt és váltott mind a 8 csatorna. Ezt nálam kb. óránként, de van amikor még gyakrabban csinálja.
szakadás előtt:
szakadás után:
És most, míg írtam, jött a következő szakadás... azaz attól több.
Az előzőnél a teamspeak nem dobott le, a mostaninál az is megszakadt, nem csak a játék dobott ki.Sőt, most routert, kábelmodemet is újra kellett indítani, mert a kábelmodem ledjei szerint minden rendben volt, de a router csak az anonymous kolléga által is jelzett hibát írta, "a szolgáltató dhcp funkciója nem működik megfelelően..."
A router újraindítása nem volt elég, kábelmodem + router újraindítás is volt, többször is kellett, mert a kábelmodem újraindítás után nem akart online állapotba kerülni... csak most, kb. negyed órányi kínlódás után - kábelmodem többszöri újraindítása után - állt helyre a netkapcsolatom és most az alábbi értékeket mutatja.
-
dbius
veterán
válasz
Anonymus23 #27581 üzenetére
Sajnos telekom nálam sem alternatíva - 15 megás adsl köthető csak... Optikai kábel: Na ez érdekesen hangzik, nálunk tudtommal a földbe még nem a digi húzta végig.
(#27582) Intruder2k5: Valaki emlékezetem szerint pont ebben a topikban említette (most nem kerestem rá), hogy ez a csatornaváltásos probléma a kisebb csomagnál azért nem jelentkezett, mert ott fixen 8 csatorna szolgálja ki az ügyfelet, nem 16 csatorna, tehát a kábelmodem egyáltalán nem vált csatornát.
-
dbius
veterán
válasz
kabelmania27 #27578 üzenetére
megnéztem, többször is és mindig azt tapasztaltam, hogy váltott a modem. Egy jó ideje viszont már nem nézegetem, felesleges, csak néha ránézek a modem jelszint értékekre, hogy azok változtak-e esetleg jelentősen valamilyen irányba.
(#27579) Intruder2k5: Meg fogom nézni, mert érdekel, amit írtál, de emlékezetem szerint ilyenkor mind a 8 csatorna frekvenciát vált.
-
dbius
veterán
válasz
Anonymus23 #27575 üzenetére
Olvasd vissza az én hozzászólásaimat is. Ugyanazon településen élünk, ugyanaz a szolgáltatónk és ugyanaz a problémánk is, de nekem csak azóta, hogy 60 megásról 100 megásra lett bővítve a net. Szerk: most nézem, hogy ugyanazt a routert is használjuk, de egy másik routerrel, Asus AC68-al is ugyanígy fennálltak a gondok.
A csomagváltás előtt is volt ugyan netszakadási problémám, de nem napi jelleggel és egy idő után hibabejelentéseket követően megszűnt, vagy csak nagyon-nagyon ritkán fordult elő (értsd több hét során esetleg egyszer)
De amióta 100-as netem van, azóta ugyanúgy, mint nálad, naponta többször megszakad a net 15-30-45-60 másodpercre. A kábelmodem szerint és a rajta lévő ledek szerint nem, de ahogy Te is írtad, ilyenkor az online játékok ledobnak a szerverről, az oldalak elérhetetlenek, a ts pedig ugyan nem mindig, de az is le szokott dobni.
Valóban akkor történik ez, amikor a kábelmodem a 8 csatornáról vált a másik 8 db csatornára. A váltás ideje alatt történnek ezek a szakadások. Sajnos nincs olyan modeme tudtommal jelenleg az Invitelnek, ami egyszerre képes lenne 16 csatornát kezelni. Ez oldhatná meg ezt a problémát. Szomszédaim is átkozzák a napot velem együtt, hogy 60 megásról váltottak nagyobb csomagra.... csak a bosszúság jött vele.
Optikai kábel: Olvastam, hogy nálad most túrták fel az utcát emiatt. Nálunk már második éve be lett húzva az utcába az optikai kábel, de azóta sincs belőle semmi se sajnos. HbCom tél óta ígérgeti, hogy egy-két hónap és behúzhatják az utcáról a kábelt a házakba, de továbbra sincs semmi.
(#27576) kabelmania27: Nálam soha nem a szolgáltató általi dns cím van használatban, hanem más (google, opendns, ill. jelenleg elsődleges az 1.1.1.1, másodlagos a google 8.8.8.8), de a problémán nem segít sajnos. Szerk: a router be van állítva, hogy hetente kétszer, szerdán és vasárnap hajnalban automatikusan rebootoljon. Kábelmodemet kb. hetente legalább egyszer, de van, hogy naponta újraindítgatjuk.
-
dbius
veterán
válasz
Anonymus23 #27442 üzenetére
Igen, minden rendben vele
Közben a Digi Facebook oldalán feltettem a kérdést, de egyelőre csak egy sablon válasz érkezett, ami nem válaszolja meg az eredeti kérdésem.
Szerk:
(#27443) zzola: "Érdekes", de esetemben inkább olyannak tűnik, hogy kimaradt a felsorolásból. Én is látom otthon jó ideje a "digi" hálózatát, a térképen is teljesen lefedettnek mutatja a települést. -
dbius
veterán
válasz
Anonymus23 #27427 üzenetére
Hajdúböszörményiként ma én is átsétáltam a digi pontba itt Debrecenben, mint Invitel előfizető.
Az ügyintéző nagyon segítőkész volt, több helyre telefonált, mivel a lefedettségi térképen egész Böszörmény lefedett területként mutatkozik, ugyanakkor a településszintű lefedettségi listában nincs benne.
Sajnos azonban azt a választ kapta felsőbb szintről, hogy ameddig a felsorolásba nem kerül be Hajdúböszörmény, addig nem adhatnak ki SIM kártyát
Ügyintéző sem értette miért, győzködte pedig a telefon túloldalán állókat, hogy hát ha a térképet nézi, ott full kék egész Böszörmény, akkor miért, ill. nem lehet, hogy csak kimaradt a felsorolásból, stb, de a vége csak az lett, hogy egyelőre nem adhat ki kártyát.
-
dbius
veterán
válasz
Drótszamár #26195 üzenetére
Ezt megerősítem, ugyanez a tapasztalatom.
-
dbius
veterán
válasz
M@Db0Y #26102 üzenetére
Igen, valóban leírtad, hogy szerinted mi okozza.
Csupán azt nem értem, hogy korábban akkor miért nem voltak ilyen gondok? Tegnap
előttátállítottam én is a modemet a 386mhz-es kezdőcsatornára, azóta azon van, itt valóban kevesebb a javított hibák száma, tegnap óta mindösszesen 1 db van az összes csatornán. Viszont ma is volt szakadásom estefelé, két alkalommal is. A játék kidobott, a modem ugyanazokon a frekvenciákon maradt, mint előtte.Érdekesség: az ország más településén, tőlem több, mint 100km-re élő Invitel előfizetőt pl. ugyanabban a játékban rendszeresen szinte velem együtt/egyszerre dobja ki ugyanaz a játék. A többieket nem, csak minket, akiknek Invitel a szolgáltatója. Játékostársaim csak úgy emlegetnek, hogy "Invitelesek."
(#26104) Anonymus23: Én is nagyon várom az optikát, tavaly nyáron az utcát feltúrták, elvileg a kábeleket is végigvezették már, de azóta sincs előrelépés az ügyben, pedig úgy volt hirdetve, hogy ősszel, vagy idén tavasszal indul, de sajnos jelenleg sincs belőle semmi nálunk. Pedig azonnal váltanék...
-
dbius
veterán
válasz
Anonymus23 #26100 üzenetére
Gondoltam
Én is itt lakom. Nekem ősszel-télen voltak szakadási gondjaim, akkor végül modemet cseréltek és az megoldotta. Idén májusig 60-as netem volt tőlük, egész tűrhető volt, az említett időszakot leszámítva nem volt gondom. Májusban váltottam 100-as csomagra, bárcsak ne tettem volna.
Kicserélték a kábelmodemet, azt követően újból elkezdett szakadozni a net, itt visszakeresve láthatod a hozzászólásaimat. Végül ismét kicserélték a kábelmodemet és egy f csatlakozót, mert laza volt. Jobb lett a helyzet, de a szakadások nem szűntek meg. Igazából az a személyes tapasztalatom (és az az érzés alakult ki bennem), hogy mióta váltottunk 100-as csomagra, sokkal rosszabb, instabilabb az egész és naponta több alkalommal továbbra is megszakad pár másodpercre. Csak papíron lett gyorsabb netünk, cserébe használhatatlanabb...
Érdekes egyébként nálam a szakadás is, mivel pl. az online játékok ledobnak a szerverről, viszont a játék mellett futtatott teamspeak kliens nem dob le, csak a hangok némulnak el pár másodpercre, de a kliens nem jelez szakadást és újracsatlakozást sem. (szerk, legalábbis az esetek egy részében ez is előfordul úgy 5 esetből 2 alkalommal, de a maradék 3 alkalommal minden hálózati kapcsolat megszakad)
Szomszédommal teljesen más okból múltkor beszélgettünk, feljött a net, mivel nekik is ugyanez a net van. Kiderült, hogy ők is 60-ról váltottak 100-ra és ugyanezeket tapasztalja. Felesége is említette, hogy mióta gyorsabb csomagra váltottak sokkal szarabb, naponta többször megszakad a kapcsolat nekik is és az ő véleményük is az, hogy rosszabb lett, mint a váltás előtt.
Így már te vagy a 3. személy ugyanarról a településről, aki hasonló problémákról számol be. Úgy gondolom, hogy ennek oka van, csak nem tudom a miértjét, pedig nagyon örülnék neki, mert akkor meg lehetne ezt szüntetni.
Elvileg Invitel oldaláról nem látnak szakadást pl. az én kapcsolatomban, de egyszerűen nem hiszem el, hogy ők úgy látják, hogy minden rendben az előfizetőknél, mi pedig bosszankodunk a szakadások miatt, olyan szakadások miatt, amik korábban nem fordultak elő. Valami gubanc van valahol itt a környéken a hálózattal, sejtésem egyébként az, hogy az itteni hálózati kapacitás többszöröse van "kiosztva" az előfizetők között és ez okozza, de ezt alátámasztani semmivel sem tudom.
-
dbius
veterán
válasz
Anonymus23 #26096 üzenetére
Hajdúböszörményben laksz esetleg?
-
dbius
veterán
válasz
kabelmania27 #25946 üzenetére
Ilyen lett:
Szerk: Pénteken, amikor itt volt a szerelő rákérdeztem a digi felvásárlásra, azt mondta, hogy épp aznap éjféltől, vagyis pénteken 00.00 órától már a Digi irányít, ekkortól történt meg a "váltás", de még semmi konkrétumot nem tudnak a saját maguk helyzetéről sem (hogy velük fog-e alvállalkozóként dolgoztatni a Digi, vagy másokkal, stb...)
-
dbius
veterán
válasz
kabelmania27 #25946 üzenetére
-
dbius
veterán
válasz
kabelmania27 #25942 üzenetére
Figyelmes vagy, hogy észrevetted a jelszint különbségeket
Az oka az, hogy mielőtt kijöttek, visszaraktam a Tratec osztót (mivel anélkül ugyanúgy szakadt és így annak a hibája kizárható volt) és az is maradt, nem a sima osztó+hpf. Köszi a segítséget
-
dbius
veterán
válasz
kabelmania27 #25919 üzenetére
Bejelentettem a hibát neten és kértem kábelmodem cserét egy olyanra, ami kizárólag bridge üzemmódban működik.
Most volt itt a szerelő, kicserélte a kábelmodemet egy CBV382E1 kábelmodemre, amilyet zzola kollégának is beraktak.
Amikor telefonon egyeztettünk időpontot, akkor mondták egyébként, hogy már csak ezt a Technicolor kábelmodemet kapják ők is, ezt kell szerelniük, de ígéretet kaptam arra, hogy megpróbálnak olyan modemet hozni, ami működik bridge módban, így került most beépítésre ez az eszköz.
Közben találtunk egy laza F csatlakozót, azt is cserélte, könnyen lehet, hogy ez is okozhatta a szakadásokat (bár kérdés, hogy a Technicolor előtti kábelmodemmel miért nem szakadt az elmúlt hónapokban?). Az utóbbi napokban egyébként szakadáskor már a Technicolor kábelmodem is újraindult, előtte ilyet nem vettem észre.
Több helyről is megerősítették közben (a mostani szerelő is), hogy ez a Technicolor kábelmodem valóban nem tud tartósan bridge üzemmódban működni. Elvileg be tudják állítani, de újrainduláskor, ill. reset esetén visszaáll router üzemmódba.
A jelenlegi jelszint ilyen ezzel az új kábelmodemmel:
Remélem a szakadás a múlté lesz....
-
dbius
veterán
válasz
kabelmania27 #25915 üzenetére
Köszi!
-
dbius
veterán
válasz
Gubek-Einste #25912 üzenetére
-
dbius
veterán
válasz
kabelmania27 #25907 üzenetére
Szia!
Köszi a választ!
Kerestem lehetőséget a bridge módra való beállításhoz, de nem találtam (Gateway és Voip menük vannak, egyiken belül sem találtam ezzel kapcsolatos beállítási lehetőséget) Ezért kellett DMZ-be raknom a mögötte álló routert.
Szerk: most alaposabban körbenéztem, ilyet találtam, ez lenne az?
-
dbius
veterán
Sziasztok!
Inviteles kábelnet - 60megáról 100 megabitre lett módosítva a csomag. Cseréltek kábelmodemet is, kaptam egy wifis Technicolor 7200-at. Ezen kikapcsoltam a wifit és a mögé kötött Routert DMZ-be raktam, mert ez tűnt a legegyszerűbbnek számomra és szükség van rá, mivel VPN szervert futtatok rajta, amit el kell érnem szükség esetén. A kábelmodem mögé helyezett router egy Asus AC68U.
Olyan problémám lépett fel, hogy mióta ez a kábelmodem csere megvolt, gyakran szakad a net, elmegy egy-két percre, majd visszajön. Ez naponta többször is, főként olyankor jön elő, amikor több kliens lóg a neten
A kábelmodem logjába látok hibákat, nem tudom, hogy ezek mennyire komolyak:
A jelszintek az alábbiak:
Jelszintekkel kapcsolatban: a kábelmodemhez egy tratec osztón keresztül jött a koax, ezt már lecseréltem egy itt is javasolt osztóra és a tv ágra raktam hpf85-öt, a jelenlegi értékek ezzel a módosítással értendőek. A csere előtt az SNR és a power értékek kb. 3-4-el alacsonyabbak voltak. Szerk: a tratec osztó kiszedése óta az elmúlt napokban csökkent a szakadások száma 1-2-re, de továbbra is jelentkezik.
A modemcsere előtt is előfordult alkalmanként szakadás, de sokkal ritkábban, a csere óta viszont naponta több alkalommal is, és nagyon zavaró, főként online játékok esetében.
Mit javasoltok, mit próbáljak meg a probléma forrásának megtalálásához?
Amit még ki akarok próbálni hibaszűrésként:
- modem mögé helyezett router kiszedése teszt erejéig és a kábelmodem wifijének a használata
- hálózati kábelek cseréje
- koax cseréje az osztótól a kábelmodemig (ezt legvégső esetben)Ha mégsem sikerül a hibát kiküszöbölni, mindenképp bejelentem hibaként. Csak azért fordulok hozzátok, hátha észrevesztek olyan dolgot, amire nem is gondoltam.
-
dbius
veterán
válasz
kabelmania27 #23671 üzenetére
Köszi!
-
dbius
veterán
válasz
M@Db0Y #23668 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Fel sem tűnt eddig. Újraindítottam (időnként szoktam egyébként, de nem tudom mikor tettem utoljára, a router hetente egyszer programozottan újraindul) és mind a négy feltöltési csatorna megy most!
Úgy tűnik, hogy a bix pingelése is sokat javult ettől:
--- bix.hu ping statistics ---
43 packets transmitted, 43 received, 0% packet loss, time 42016ms
rtt min/avg/max/mdev = 12.174/15.253/22.119/2.220 msremélem ezzel javul a srácok pingje is.
Ha már itt vagyok: Írtatok a tratec osztók esetleges cseréjéről. Nekem az emeleten jön be a kábel a házba, ott van egy kettes splitter (egyik ág megy szét az emeleten, másik megy a földszintre). A földszintre lejövő ágra raktak az invitelesek egy tratec osztót, és annak az egyik ága jön a modembe, a másik ága megy a tv-be.
Érdemes lenne ezt a tratec osztót cserélnem egy kettes splitterre és hpf szűrőre??
-
dbius
veterán
üdv!
Fiaim panaszkodnak egy ideje, hogy magas a ping az online játékokban. És valóban.... (általában 100 fölött, 120-200 között ingadozik, néha esik be 100 alá)
Egy Asus RTAC68U router osztja itthon a netet, a fiúk gépei wifin csatlakoznak, a kapcsolat minőségével egyébként nincs probléma. (kábelt nem tudom megoldani, pedig tudom, hogy az segítene valamelyest).
Azonban már közvetlenül a routerről pingelve a bix.hu-t, szintén elég magas az átlagos válaszidő:
--- bix.hu ping statistics ---
99 packets transmitted, 99 packets received, 0% packet loss
round-trip min/avg/max = 11.984/74.370/280.391 msKábelnetünk van, 60/5-ös csomagban.
A modem jelszintjei az alábbiak:
Nem tudom milyenek ezek az értékek, de lehet ezen valahogy segíteni, vagy javítani valahogy?
-
dbius
veterán
Akinek analóg kábelcsomagja van, azoknál megy az m1? Nálam Hajdúböszörményben a C5-ös csatornán kellene legyen, de ott nincs semmi statikus zörejen kívül.
És más csatornán sincs, kb. egy hónapja.
Egy hete kapott kisebbik fiam új tévét, azon akkor végigkerestük az összes csatornát és az m1-et az sem találta sehol.
Aktív témák
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Spilled! teszt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sorozatok
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest