Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
_mate_
csendes tag
En felhivtam oket (mivel meg kellett jelonom melyik erdekeltseghez kuldom, tudtam kit hivjak). Kb 3x beszeltem veluk 1.5 het alatt, tok segitokeszek voltak, viszont mondtak hogy tobb lepcson kell atmennie az elfogadasnak (hogy alairjak) es nem latjak hol lehet/akadhatott el de hirtelen nagyon sokat kell feldolgozniuk. A vegen meglett es el is kuldtek ugyfelkapun. Az tuti fontos volt hogy kozvetlen vonalon mindig uazzal az ugyintezovel beszeltem es tudta mirol van szo.
-
Ixion77
addikt
Én először kaptam visszajelzést. Aztán rájöttem hogy az IBKR riportok kimaradtak, beküldtem kiegészítésként kb. 10 napja. Azóta semmi visszajelzés nem jött.
De nem számít, lényeg hogy ha szükséges lesz valamikor, akkor tudom igazolni hogy én beküldtem. Az hogy ők mit (nem) csináltak vele, az már mindegy."Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest