- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen routert?
- Batch programozás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VoIP telefonálás
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
-
IT café
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naigen
aktív tag
válasz Gondwana #52997 üzenetére
Igen, ha ezt írtad volna, akkor értelmezési hiba lenne. De előtte csak a cseréről olvashattam, szó nem volt arról, hogy vissza is tetted és újra sípolt, ergo nem volt mit félre érteni Egy tipp volt a leírtak alapján. Gondolom tiszta, ha visszatéve ugyanazt a tünetet produkálja, nem jut eszembe a kontakt hiba
Szavaz a hejesirok pártyára.
-
Naigen
aktív tag
válasz scarbantia #52225 üzenetére
Én értem Tin mit kifogásol, azt írod "úgy nézett ki, hogy mindezeket elhagyja a Thinkpad", aztán meg azt "úgy nézett ki, hogy nincs, és nem is lesz". Csak azt lehet elhagyni, ami van, ergo, ha továbbra is lesz, akkor nem visszakapod, hanem megmarad.
-
Naigen
aktív tag
válasz tamas.nick #52188 üzenetére
Nálam ugyan az az ssd volt T400, mint a T500-ban. Mindkettőben keretekkel gumikkal. Egy Vertex III, Dimension (L x W x H) 99.8 x 69.63 x 9.3mm.
-
Naigen
aktív tag
Én mindig úgy csinálom, hogy aktiválás után mentem az aktivációt ATM-mel. (Advanced Tokens Manager)
Így az ilyen balesetek után simán W8 reinstall, ATM-mel visszaállítom az aktiválást és nem kell szenvedni a telefonos bohóckodással. Egyébként egyszer én is jártam így, de, hogy mi okozta a hibát nem tudom, mert másodjára már nem produkálta ezt a hibát.Szavaz a hejesirok pártyára.
-
Naigen
aktív tag
válasz feketekkrcsn #46930 üzenetére
Hi, én caddy-be simán cuppantottam bele a sata hdd-t. Volt benne egy amolyan "beszorító" műanyag, ami a sata csati felé préselte, így nem tudott mozogni.
[ Szerkesztve ]
-
Naigen
aktív tag
Gyermekeim az Úrban, vki tudja, hogy x200-ban a MCH hűtőjénél paszta, avagy thermal pad (gap pad, ahogy teszik) van? Ha utóbbi, akkor milyen vastag? Mielőtt cserélem, megvenném, hogy ne kelljen 2x megbontani a kicsikét. Elvileg thermal pad, nade mekkora?
-
Naigen
aktív tag
Vmelyik márkatársnak nincs véletlenül elfekvőben egy matt T/R 60/61, stb magyar billentyűzete, ami ilyen mechanikás? Komplett is érdekel, vagy ami van
-
Naigen
aktív tag
Sziasztok, talán van vkinek tapasztalata az alábbi kérdésben Adott egy X200 német billentyűzettel, és van egy T60, vagy 61-es magyarom. Kérdés, ha maga a komplett bill nem is kompatibilis, esetleg a gombok (a lepattintható fekete fedél, amin maga a betű van) egyformák-e? Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla