Hirdetés
-
IT café
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
válasz s3toraph #82548 üzenetére
Hagyd ott az update keresést 24 órára.
Nem világos, hogy mi okozza a hibát (a fixek nekem se működtek), de mindenhol azt írják, hogy előbb-utóbb beindul.Nekem most két Win7 (ugyanúgy 64 bit Pro TP-re) telepítésem volt az elmúlt hónapban, elsőnél elkezdtem használni a gépet, de csak 4-5. napon ugrott fel az update, másodszorra meg célirányosan otthagytam, a 3. próbálkozásra (első kettőnél hibával leállt) kb. 24 órán belül elkezdett frissíteni.
-
HSM
félisten
válasz s3toraph #82548 üzenetére
A leírt kiadást javaslom, mert 4GB rammal, és HDD-vel fél éve a win update kb. 5 órán keresztül csinálta a dolgát a régi T410-esemen, míg az említett kiadást telepítve egyből feltelepül minden egy standard telepítés ideje alatt.
A hivatalos licenszkóddal használható, nekem bevált. Az 5 órás update rossz tapasztalata óta inkább azt használom, mint az origi SP1 telepítési forrásom.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- NiMH akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jövedelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -35% Brutál i7-14700HX 12Mag 32/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Asus TUF Fx 706H Gamer laptop, 2 év garancia, makulátlan dobozával együtt
- Lenovo V14-IIL (i5 10 th gen, 8 GB, 250 GB SSD, FHD) leárazás!!
- Dell Latitude 7420,14",2 az 1-ben,FHD,i7-1185G7,32GB DDR4,1TB SSD,WIN11,TOUCH
- Alkalmi áron Asus Rog Strix Ryzen 7 5800H/16GBRAM/512SSD/Geforce RTX3070/300Hz kijelző
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest