- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Hálózati / IP kamera
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
-
IT café
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz dabadab #107842 üzenetére
Nem minden gépnél. Aminél még nem mentek el az értelmetlen, kényelmetlen és használhatatlan, de legalább rengeteg helyet foglaló gigantikus méretű tapipadok irányába, ott pont kb. egy 16:10-es kijelző a max magasság, ami elfér. Lásd. pl. a T480s, nincs azon olyan nagyon sok káva a 16:9 mellett sem.
[link]A monitorba integrált dokk szerintem felesleges plusz költség a monitorba, miközben egyedül helyfoglalásában jobb valamivel egy sima vezetékes USB-C dokknál (de azt is rögzítheted a monitor mögé, problem solved). Bármikor jöhetnek modernebb szabványok, és akkor el se tudod adni külön a dokkot, csak monitorral együtt, nem tűnik jó alternatívának. A PD különbségekről/gondokról nem is beszélve (milyen feszen, milyen notebook, mennyi ampert igényel), illetve én nem szívesen kötném a monitoron keresztül be az adott esetben többi monitort, illetve ha jól látom, vezetékes hálózat is bukó így (illetve ez a monitor pl. a daisy chaint se tudja, tehát nem is tudsz rá további monitorokat kötni), tehát azért igen erős kompromisszum egy különálló, akár belépőszintű USB-C dokkhoz képest, amiken tipikusan azért legalább egy buta MST hub és LAN is van pluszban.
(#107843) vicze1: Én eredetileg TB3-asat akartam volna még a disznóságok kiderülése előtt (szükségem van a nagy felbontásra), de annyi rossz tapasztalatot lehetett olvasni a TB3-as gyári dokkról, hogy azonnal elvetettem, és inkább egy speciális Type-C-s lett a befutó, ami az USB3 és LAN rovására tud normális DP-ot átvinni. Ez azért nagyjából működik, de már nem az a csetitntésre és nem olyan megbízhatóan, mint a régi Ultra dockom. Pl. néha elfelejti az EDID-et, és 144Hz-re rakja a WQHD-t, de akkor már nem elég a sávszélesség, és eldobja a második monitort, indíthatom ilyenkor újra az egészet, élmény.
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz dabadab #107842 üzenetére
Nem ilyen egyszerű ez.
Egy monitorral oké. Nekem is így van most itthon a yogaval hogy a monitorba épített és nincs dokkoló.
Viszont egy mocsok drága HP C dokkolós monitor és még ezen az áron sem tudja a daisy chaint. Vagyis két monitor már bukott.
ergó ha a cégnél alapvetően a két monitor a standard munkaállomás akkor vagy hombár drága eszköz kell ami type C dokkoló ÉS tudja a daisyt vagy marad a typc port replikator.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-B: i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-A: i5-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5300 /I5-8365U/16GB/256GB SSD/13.3"FHD garanciás laptop eladó
- Keresek HP 650 C1N23EA Akku
- Intel Core i7-1355U 16GB DDR5 512GB SSD 14" 1920X1200 W11 PRO - 3 ÉV GARANCIA
- Igényes-8.Gen-QuadCore i5-Dell Latitude 5400-16Gb DDR4-14"FHD,IPS-256G SSD-Magyar Világitós-Mesés ár
- Lenovo X230, új , gyári lenovo akkuval, gyári adapterrel, szép állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest