Új hozzászólás Aktív témák
-
Skizz
addikt
-
TazLeacher
nagyúr
Hali! Érdekelne valakit fekete sűrűszövésű 3mm-es kábelharisnya? Ez az a méret, amivel a 24 pines csatik kábeleit lehet harisnyázni...sikerült szereznem, de elég komoly mennyiségben, így ha kell valakinek szóljon bátran, van bőven készlet.
-
syC
addikt
-
Cadal
őstag
Jó fej lehet a faterod! Gondolom sokat nem macerál benneteket, néha elmondja az elvárásait,
de utána csend van. (és rend és fegyelem)
# Stirbi: Igen miután írtam, olvastam, hogy van egy audigy se a gépben (a képeken sajna tényleg nem látszik) Kár lenne egy ilyen remek hangcuccot az alaplapról működtetni!
, és köszi mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
drumfajzat
csendes tag
egyszerű és nagyszerű
-
for3l
senior tag
-
Cadal
őstag
Konkrétan semmi extra nincs a gépemben, de linkelnék egy két képet
.
Max annyi jut eszembe róla, hogy Csend, Rend Fegyelemrészletek itt.
-
Stirbi
addikt
bocs duo
[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
Találtam otthon egy izébizé-bizgentyűt:
-
gothic20
aktív tag
Íme a jelenlegi gépem : kép
-
Zájec
veterán
válasz
Nyugdíjas #9656 üzenetére
akkor rosszul fogalmaztál kolléga, mert a h.sz-böl nekem is az jött le , hogy úgylátod mintha ez a te volt tesztasztalod lett volna....
megértem az útólagos megmagyarázásodat , de legközelebb pontosabban fogalmazz és akkor nincs félreértés....
például :: de klasszul néz ki ! nekem is hasonló volt korábban"
-
serito
senior tag
Egy D.Ice teszt után azt hiszem ezt a "házat" fogom használni. Nagyon szellős.
-
sti10p
senior tag
Hi!
A million-dollar-pc.com-on hogy kell lapozni, vagy hol van az arhív? Nekem nem jön be csak egy oldalnyi kép és bárhova klikkelek nem látok új gépeket!
-
Zefír
őstag
Hát igen
Próbálom az elhelyezését úgy megcsinálni hogy ne lehessen látni a ventiket.
Az ami alul lesz azt ugye akkor nem lehet és ami fent lesz azt meg majd meglátjuk hogy befér-e mert pont súrolja a pu hűtő a tetejét ..
Egy kicsit nagyobbra kellet volna csinálni a házat. -
Zefír
őstag
Sziasztok!
Közben bekerült a konfig is.
Ez most átmeneti mert 2db 100x100x10mm es ventik lesznek benne egy alul egy felül.
Csak még nem szereztem be őketJobbra van még 2 kép.az albumban
-
Zefír
őstag
válasz
birozoli7800 #9626 üzenetére
peti4 Köszönöm!
Este teszek fel képet . Bent van a konfig .
Van pár átmeneti dolog rajta de most pihizek. -
Stirbi
addikt
válasz
[CS]Blade2 #9634 üzenetére
szia
faszakicsit tisztitsd ki,oldalso ventire ajánlok egy porszüröt egyébkáént emg freezer 7 pro for ever
-
birozoli7800
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #9634 üzenetére
Szépen rendbe van. Ugyanilyen asztalom van.
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Régebben mutattam a készülő gépházamat.
Már csak a vga-nak kell kivágni hátul a helyet, meg valahonnan kellene tojástartós szivacs .
Hát végülis ez sült ki. Alul még van 2 USB is csak mikor készült a kép akkor még nemvolt kivágva -
for3l
senior tag
válasz
#97544192 #9608 üzenetére
végülis ha már itt tartunk a jelenlegi képeimből is ki tudnám maszkolni, ami kell, aztán meg olyan hátteret varázsolok nekik, amilyet szeretnék, de ennyi időt nem fogok rászánni/pazarolni, az is biztos
lényeg a lényeg: én sztem ez még igy is úgy is kevés mdpc-re, neked viszont good luck! -
törölt tag
Nem kéne új festés, és új ház sem, max. a harisnyázásba lehetne belekötni... De szerintem kis Photoshop (gondolok itt kis finomításon, fehér háttérre) és tökéletes lenne... Szerintem simán mehetne MDPC-re, viccen kívül. Semmi máson nem múlik, csak azon, hogy milyen körülmények között csinálod a képet, meg hogy PS-elhető legyen (ismételten csak a fehér háttérre gondoltam)
pl. így: [Lian-Li képecske]
Ha kész lesz a gépem, és minden olyanra sikerül, ahogy elterveztem, akkor én szerintem be fogom küldeni... Hátha... De odáig még sok idő van. De ha már kábelharisnyázás is szóba jött, ha valakinek van szerszáma a csatik leszedéséhez (amiket régen árultak Computermode-on), legyen szíves rám írni!
[ Szerkesztve ]
-
ImI87
őstag
Nem tudjátok, hogy honnan lehetne szerezni SATA adatkábelt, ami:
- fekete színű
- ugyanolyan egyszerű, mint amiket az alaplapokhoz adnak
- nincs rajta biztonsági zár (fém pöcök)És azért kéne nekem, hogy szépen passzoljon a fekete design-hoz:
Mert amit az alaplapokhoz adnak, az mind ilyen hülye színű: (ASUS-piros, Gigabyte-sárga, DFI-zöld, stb...) A többi csili-vili modding kábel meg mind egy rakás sz@r, már volt többféléhez is "szerencsém".Keresgéltem, de nem találtam shol. Itt sok a modding-os ember, hátha v.kinek van ötlete, hogy merre keresgéljek.
Köszi
-
for3l
senior tag
válasz
#97544192 #9605 üzenetére
hehe
attól azért odébb van a vas, ahhoz nem ártana egy új festés, de inkább egy komolyabb ház + harisnyázgatás meg ilyen apróságok..természetesen köszönöm a dicséretet mindenkinek!
jones965, a tied is frankó ám! azon a plexis megoldáson nekem is megakadt egy ideig a szémpárom!
-
jaja1981
addikt
[link]
Ez a ház nem érdekel valakit?
Akár alapanyagnak. -
jones965
Modder
Igen, így utólag emlékszem ezekre a munkáidra, ezúton is
elismerésem.
Úgy elszaladnak a hetek, mire egy ilyen munka igényesen elkészül, hogy sokan nem is gondolnák.
Itt van az irodában melettem egy szerverház, most akarok belőle egy vizes projektet csinálni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- Zalman ZM-1200-ARX, ATX, 1200W, 80 Pus Platinum
- CORSAIR HX Series HX1200 - 1200W 80 PLUS PLATINUM Fully Modular - ALZA garancia 2033.01.16.
- Fractal Design Torrent Compact White RGB TG Clear Tint
- Használt prémium miniITX számítógépházak - COOLER MASTER Elite 120 Advanced - THERMALTAKE Core V1
- Lian Li SFX 750 WATT Gold tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest