- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Jött ma 414 mega frissítés.
-
Plata
félisten
válasz
homerhamm #2046 üzenetére
Néztem róla jó pár videót,de engem nem nyűgözött le,nem lehet benne semmit csinálni csak kviddicsezni.
Az meg nem túl izgalmas.
Még ha a játékban lett volna benne ok,két meccs közt a világban kalandozol és csinálod a küldetéseket.
Azt olvastam hogy a második rész folytatja az első sztoriját,bár nagyon kíváncsi lennék rá mi a fene jöhet a következő évben. -
Plata
félisten
Valamelyik újság írta hogy ha megjön a mod támogatás tele lesz a játék pucér modokkal,de azt hiszem ezt benézték.
Szerintem csak olyan modot lehet felrakni amit engedélyeznek.
Viszont mivel a modokhoz eredeti játék kell és össze kell kötni a wb fiókoddal szerintem virágbolti verzióval nem is megy. -
Plata
félisten
Meg jött.
Build Version – 1326194
Developer notes – This patch adds new Ray Tracing features and enhancements, DLSS4 support, Bug Fixes, and MODs support to the PC version of the game.
Ray Tracing now has more toggles exposed for users to customize their experience. Previously, users could just turn RT features on and off, with a global RT Quality setting. We now expose quality settings for each feature, excluding RTAO, and an additional RT geometry quality.
In addition to the following:
All Raytraced Reflections are now rendered at a higher fidelity, resulting in crisper, more detailed visuals.
Raytraced Reflections have been enabled on bodies of water, including the Black Lake.
Additional settings have been exposed for the Raytracing feature on Hogwarts Legacy, allowing users to customize the visual experience to best suit their hardware. Previously Raytracing was simply enabled or disabled via a global quality setting. In the latest patch, we now expose quality settings for each feature (excluding Raytraced Ambient Occlusion).
Raytracing Geometry settings have also been exposed; this allows users to adjust the render distance and realism of both Raytracing Shadows & Reflections. This affects the level of detail that the game renders raytraced geometry.
Support for Nvidia’s DLSS4 has been added to the game.
Support for Nvidia's Ray Reconstruction technology has been added to the game.
RTX 50 series GPU owners can utilize Nvidia's Multi-Frame Generation technology.
Another new addition is now Hogwarts Legacy’s MOD support on the PC. You now have the ability to play with Community MODs that have been added to our PC version of the game, adding MOD browsing and installation in our PC Client. We have also modified our game editor and made it available to the modding community on Epic Game Store, integrated with CurseForge MOD system, and spent some time improving the character, quests, and dungeon systems to make them more user friendly in the editor. This system will open the creativity of our community for our Hogwarts Legacy community.
Playing with MODs:
By linking a WB account, players can now install mods from the new MODs menu
Link your account — WB Games
Players can browse and discover new mods from the new mod browser, click “Play MODs”
Players are able to create new saves and copy existing vanilla saves in order to play with MODs while keeping your vanilla save files safe. Create, Access, and Play MODs on the Enable MODs screen in “Play MODs”
Players are able to assign a different mod configuration to different saves to allow mod experimentation
Reminder that you need to be online for the MODs system to work properly
MODs Creator Kit with Curseforge Integration Best Practices & Do’s and Don’ts
Do use some form of source control to back up the contents of any mods that you are working on. When the Creator Kit is updated from the Epic Game Store, sometimes files that are not part of the official installation (such as a user’s mods) will be removed. Backing up your mod source in some form of source control will help you prevent lost work such as this.
Don’t attempt to open the Creator Kit uproject directly (e.g. by double-clicking on it) - users should always launch from the Epic Game Store.
Don’t change the activation state of any of the Creator Kit project’s plugins - it tends to break things.
Don’t use non-alphanumeric characters in the names of assets (this includes whitespace characters) or database fields. This will likely cause problems and may prevent things from working as intended. In place of whitespace characters in names, use an underscore _ instead if needed.
Don’t attempt to change the enabled / disabled state of any existing plugins in the Creator Kit. That will break things.
Don’t attempt to add / remove any plugins from the Creator Kit. That will break things.
Don’t force-delete Blueprints / other assets that are referenced by any mods you might be working on in the Creator Kit. Force-deleting in-use assets can lead to instability / crashes.
Don’t attempt to create a new character from within the Creator Kit multiple times. Specifically, entering the avatar creator portion of the Root Level more than once per program run in the Creator Kit can cause the Creator Kit to get stuck, requiring the user to restart the Creator Kit.
Do link your WB Account with Curseforge - Link your account — WB Games
MODS FAQs -
*Known Issue: PC Game Client
Due to changes to both data serialization and upgrades to our Raytracing features in the Hogwarts Legacy engine, level code changes were made that will break all 3rd Party MODs that use skeletal mesh assets made before the upcoming MODs patch.
Additional updates in the patch include:
AudioResolved wrong voice lines being triggered for Avatar when equipped with Azkaban Prisoner outfit
Resolved no SFX being player when purchasing a haircut from Madam Snelling’s Trees Emporium
CharactersResolved several clipping issues with various gear and outfits
Resolved specific preset Avatar eyes protruding from eyelids
Resolved transition popping between presets in the character creator
UIResolved wrong UI icons appearing incorrectly
Resolved debug text being visible for the name of Stalk – Honey Brown want when receiving it
Resolved “Message of the Day” section on Main screen disappearing after being clicked
Resolved incorrect subtitle test being displayed when Fig cast spells against the Guardian statues
Resolved no transition and overlay effect occurring when switching between main menu and save game slots
Resolved not being able to to change submenu in character creator when using a controller left and right bumpers
Resolved issue with the end user agreement appearing twice
Resolved an outdated legal disclaimer when launching game
EnvironmentsResolved visual seam issues throughout the Hogwarts castle, Hogsmeade, etc
Resolved missing collision issue with Avatar able to walk through doors in the Greenhouse
Resolved an atmospheric saturation effect looking unnatural when walking by the graveyard
Resolved lighting leaking through walls throughout various locations
Resolved player being able to see out of the world
Resolved missing textures in the Underground Harbour
Resolved self-shadow popping near or in Manor Cape
Resolved Ravenclaw house chest clipping through a chair
Resolved waterfalls streaming out while flying on the broom
GameplayResolved Avatar getting teleported out of world after being attacked and accessing the pause menu
Resolved player being unable to collect Wiggenweld Potion
Resolved an issue with fast traveling after learning Incedio spell before a quest is complete breaking the mission flow
Resolved player not being locked from certain actions during missions
Resolved Avatar holding two wands after completing Levioso mini game
Resolved Avatar getting thrown in the air when opening the field guide after being hit during a mission
Resolved beasts getting thrown in the air when Avatar opens a menu during the Levioso or Accio spell effect
Resolved an issue with Amit not being nearby when launching or tracking a quest
Resolved Accio spell not appearing in the correct spell slot when trying to play Summoner’s court
Resolved “Out of Bound” interior volumes teleporting player out of the world when on a broom
Resolved mountains streaming out of view when flying the broom
Resolved level of detail oddities based off the players proximity near the meat cart
Resolved the abandon quest prompt appearing after leaving the cellar in the “Venomous Revenge’ mission
Resolved a wireframe outline appearing when using Lumos after a swift dodge during a Merlin Trial
Resolved Ranrok dragon remaining visible with no animations during transition phase after being defeated while Crucio burn is active
Resolved when casting Glacius while a spider is burrowing causing it to get stuck
CinematicsResolved irregular visual cuts occurring causing missing actions and dialogues during the Intro vault cinematic
RaytracingResolved blocky reflections appearing on the island in the middle of the Black Lake
Resolved reflections flickering when payer is flying on a mount
Resolved framerate issues when turning Raytracing on
Resolved bright screen flashes occurring during the game
Resolved odd eye reflection in the mirror
Resolved over brightness in interior spaces
Resolved lower level of details flickering in Overland
Resolved Hogwarts interior appearing overly bright
Resolved Gryffindor portrait appearing corrupted and flickering
Resolved shadow triangle being cast on floor of the Ravenclaw tower not showing up properly
Resolved some portraits and paintings appearing to be reflective and shiny
Resolved unnaturally appearing bright lights through walls of interiors when Raytracing was on
Stability/PerformanceResolved game freezing when launching initial game boot up
Resolved game crashing during the seizure warning screen on boot-up
Resolved an infinite loading screen when going back to the One Eye Witch Dungeon
Resolved a crash occurring after the title reveal in game
Resoled crash when opening map menu and tracking a mission
Resolved a crash when following Natsai Onai to Hogsmeade
MiscellaneousResolved floating items appearing various locations of the game
Updated to the latest PSO cache for the game
Updated Nvidia Streamline SDK
Updated XeSS SDK -
Plata
félisten
Ha tényleg lesznek majd órák,meg ünnepek és rendes evés a játékban,plusz az NPC-knek lesz napirendje akkor tuti újra végig viszem a játékot.
Kipróbálnék pár klubot is. -
Plata
félisten
válasz
homerhamm #2016 üzenetére
Figy törd fel a konzolod,akkor talán tudsz rá tenni modot.
Állítólag új játékmódok is kerülnek be Pc-n.
Ha igaz készül kviddics mod hozzá.
Bár az egyik külföldi cikk szerint valószínűleg először nagyon sok alul öltözött Hermione mod jön.
De emlegetnek új mini játékokat,kviddics modot,meg egy csomó mást.
Ha jön egy total conversation ami javítja a grafika bugokat az kell.
Na meg új varázslatok,kismillió új ruha.
Plusz olyan mod amivel többszáz állatunk is lehet.
Kedvenc MMO-mban én már nagyban a hetedik éves kampányt tolom,amíg konzolon csak a hatodik éves kampány megy.
Mivel megtoltam egy kicsit pénzből így már majdnem a negyede megvan. -
Plata
félisten
Jönnek a modok a játékba,harmincadikán bekerül frissítésbe a mod támogatás.
Remélem egy ügyes modder kijavítja a játék elcseszett hibáit. -
Plata
félisten
-
Plata
félisten
Azt mondják hogy még az idén jön talán a játék Definitive Edition kiadása.
-
Plata
félisten
válasz
tibaimp #1986 üzenetére
Őszintén szólva régen csináltam ezt a küldetést utoljára,vagy másfél éve.
De ha megvan sok szobor jön egy bagolyposta.
Ez a levél.
Utána a pasi megtalálható úgyrémlik roxmortsban.
De esetleg keresd meg a gondnokot roxfortban és beszélj vele.
A végén kiderül miért szivatja.
Szerintem nagyon vicces.Rákerestem a wikin,ha nem gond a spoiler nézzétek meg.
[link] -
Plata
félisten
válasz
tibaimp #1955 üzenetére
Pedig érdemes megcsinálni mindent.
Más a vége. ha százszázalékosan megcsinálod.
Legalább is mikor leadod a field guide-ot.
Plusz érdemes minden házban kezdeni egy karaktert,a sztori egy része más és más.
A szöveg is más.
Például griffendéles karakterrel tök jókat lehet dumálni a mardekáros sztori NPC-kkel.
Lesz egy kis adok kapok a csevegésben.
Sőt még eljuthatsz azkabanba is. -
Plata
félisten
-
Plata
félisten
válasz
saman1997 #1942 üzenetére
Ne legyen witcher,kérleeek neeeee.
Még egyiket sem tudtam befejezni soha,egy két órát le köt aztán többet úgysem veszem elő.
Jah azért mert a logót nekem kínai vót.
A játék legelején csak is kis szintű területekre mehetsz,a sztori előre haladtával megnyílnak majd a nagyobb szintű zónák.
De erősebb ellenfelek most is vannak,csak el vannak bújva,barlang és hasonló.
Sőt bossok is vannak,nevesített ellenfelek. Van amelyik tényleg el van dugva,például egy bokorba van elrejtve a bejárat.
A gear akkor lesz érdekesebb ha már lesz neked szövőszéked a szükség szobájában.
Szerzel banditatáborokból erősítőket.
Upgradelt erősítőkkel megpakolt gear már jó.A gearedet a kedvenc spelljeidhez igazíthatod,vagy a káposztákhoz.
Lehet azt hiszed viccelek,de baromira nem,egy káposztára turbózott karakterrel olyan lehetsz mint egy terminátor,mondjuk amúgy is,de káposztával nem is kell,csinálni semmit.Káposzta videó.
[link] -
Plata
félisten
válasz
saman1997 #1934 üzenetére
Egyébként mi a túró az a logót rendszer?
Tényleg ötletem sincs.
Viszont a térképet megnéztem,nem tudom neked milyen változat van,de lehet hogy virágbolti és azért bugos.
De eredeti játéknál bizony van szintje a térkép minden szegletének.
Clagmar coast például 30+ szintű.
Szerintem ha te oda lemész 10-es szinten megesznek reggelire.
Azt megnézném ha kis szinten le mennél megcsiklandozni a Part urának a szakállát. -
Plata
félisten
válasz
saman1997 #1934 üzenetére
Van szintje területeknek.
Füge prof nekem egyszer sem bugolt be.
Ellenség aki a föld alól ugatott nekem olyan volt.
Szerintem ha a karaktered jól fejleszted akkor bárkit legyőz.
Nekem a legdurvább 13 szinttel nagyobb neves boss volt. De teleportálás ki volt fejlesztve űgy meg kijátszottam. De durva harc volt, ha eltalált volna meghalok. Minden területnek van szintje, nézd meg a térképet.
Bár ha jól tudom van olyan tört amin eleve van olyan csalás hogy gyöngítve vannak ellenségek. -
Plata
félisten
Nézd,gőzöm sincs,nekem elővételben volt megvéve,vagyis kezdetektől eredeti.
Viszont az eredeti eléggé el lett cseszve a 2023-as nyári frissítéssel.
Ha szépen akarom kifejezni,akkor azt mondom hogy elkúrták mint állat.
És ez a szép változat.
Viszont tavaly ősszel az eredetihez hozzáadták a ps exkluzív küldetéseket és dolgokat.
Másik dolog meg az hogy eredeti játékhoz tört mentést nem biztos hogy jó ötlet betenni,ha a játék hisztis a dologra kaphatsz bannt.
Már ha egyáltalán nézi. -
Plata
félisten
válasz
tibaimp #1917 üzenetére
Nem.
Oda nem lehet repülni,szállj le a barlang előtt és gyalogolj át rajta.
Körülbelül ott van a bejárat ahol a térképen a coastal cavern V betúje van.
Vigyázz mert sok goblin meg egyéb vacak van.
Ha át jutottál a túloldalra ott újra repülhetsz,de később sem repkedhetsz át,csak gyorsutazhatsz oda.
De egyébként a sztoriban majd át kell menni,de úgy rémlik én mentem átt hamarabb is.
Be kell sétálni,majd be kell menned egy benti pályára,át kell menned a bányákon,vagy verekedbed,a túloldalon meg ki jössz. -
Plata
félisten
válasz
tibaimp #1896 üzenetére
A kastélyban adja az enyhén hülye gondnok.
Olyan hülyeség a küldetés sorozata.
Végén már röhögtem.
Nem akarom lelőni poént.
A pasi a tanári szobáknál adja a küldit.
Törj be és hozz el valamit amitől nagyon fél.
De készülj fel hogy az a valami rém ilyesztő.Igazából nem,egy cuki szobor,csak a gondnok zakkant. Minél többet találsz meg annál erősebb zárakat törhetsz fel.
Térképen látni fogod hogy melyik területen mennyi ilyen rémet kell elkapni.
Nappal is megtaálhatod,de csak éjjel hatástalaníthatod.
Térképre kattintva tudsz aludni éjjelig.Vagy reggelig. -
Plata
félisten
válasz
tibaimp #1894 üzenetére
Azért a mellék küldiket is told,amelyiktől megtanulsz betörni zárt ajtókon nagyon fontos.
A legtöbb jó cucc a játékban zárt ajtó mögött van.
Ami sötét varázslatokat illeti,nem kell őket megtanulnod,egyszer egy karival kipróbálni lehet,de többre mész egy jó csatamágus kombóval.
Irtózatosan nagy a cd-jük.
Bár kombinálva és upgradekkel elég jó,de ha eltolod a kombót lesz vagy 2 perc mire újra használhatod.
Ha van seprúd csináld a seprű küldit,keresd meg a leszálló platformokat,pukkaszd ki a lufikat,azokat seprüvel kell elütni és kipukkadnak.
Na és keresd meg az ősi varázslat erősítőket.
Kezdetben két ősi varázslatot tudsz elsütni csak,de ha megtalálod az elszórt ősi varzslat erősítőket,sokkal többet tudod használni sokkal többször. -
Plata
félisten
válasz
tibaimp #1891 üzenetére
Szükség szobája itt van.
Belülről meg kb ilyen,de nálam ilyen,mindenki egyénileg személyre szabhatja.
Vannak benne viváriumok meg szobák is,szobákban növények bájitalfözőedények és egyéb vackok vannak.
Ez a szövőszék.Egyik szoba.
Ezzel a zsákkal kapod el az állatokat.
Harmadik képen a karácsonyfa mögött egy vivárium bejárata látható,négy van belőle nekem.
Ahol kisállatok vannak.Ez egy másik.
Harmadik.
Negyedik. -
Plata
félisten
válasz
tibaimp #1891 üzenetére
Nem ez nem a szükség szobája.
Az a roxforts egyik tornyában van.
Sokkal hatalmasabb.
Térképen a fészkekben háziállatok vanak,nem megölni kell őket hanem begyújteni és eladni jó pénzért,vagy hazavinni a viváriumba hogy meg etesd és megtisztogasd őket,akkor adnak neked ritka szőrt és egyéb vackot amiből szőhetsz erős cuccokat.
Ismeretlen itemeket a szükség szobájában a szövőszéknél tudod azonosítani.
Egyébként otthon is tudsz állatokat szaporítani és eladni őket.
De ne aggódj nem ölési célból adod el.
Szükség szobájához egy manó fog elvezetni. -
Plata
félisten
válasz
tibaimp #1887 üzenetére
Hááát,először is nem tudom hogy a francba kerültél oda fel.
Másodszor az egy küldetés tárgy.
Egy kislány majd megkér hogy szerezd őket vissza mert nagyobbak bunkók voltak vele és eldugták.
A ruha upgrade akkor jön elő ha megszerezted a szükség szobáját.
De,az upgrade nem egyszerű,rengeteg varázslénytől kell szerezni alapanyagot,ami nem vészes mert lesz saját állatkerted,de a nehezebb az upgrade ami a képemen is látszik,három szintjük van 1-2-3,ezeket bandita táborokból lehet megszerezni,egyszer elég,utána már tudod akárhányszor elkészíteni,csakhogy asszem random adja.
Vagyis nagyon sok bandita tábort kell kipucolni.
Például az avada kedavra vagy crucio erősítőre elég sokat vadásztam.
De ha a ruhádat tele rakod 3-as erősítőkkel,úgy brutálisan erős leszel.
Ha arra vágysz akkro harcolnod sem kell,csupa zöldséges erősítőt raksz beléjük raksz a zöldségekre talent pontot,eldobsz pár káposztát és megesznek bármit.
Lesz majd saját kerted is ahol annyit termeszthetsz amennyit akarsz.Saját bűbáj főzőid.
Gyakorlatilag ha harc előtt benyomod az erősítőket és megfelelő varázslatokhoz való erősítőid vannak,eszement erős leszel.
Én a legnehezebb arénát is úgy levertem karakteremmel hogy szinte unatkozott.
Jött egy hullám a villám poti meg szó szerint agyonbxszta őket.
Plusz pár káposzta meg egyéb harci virág és az egész banda döglik.
Feltápolt káposzta bármit kinyyr. -
Plata
félisten
válasz
tibaimp #1884 üzenetére
Nézd a játék elején mikor kevés varázslatod van érdemes kimenni a kastélyból és gyalog bejárni az erdőket és a dombokat,mindenhol ahol ellenségbe ütközöl kihívást fogsz kapni.
Így vagy úgy öld meg az ellenségeid,ha sikerül kapsz xp-t és egyéb jó dolgot.
Amíg kevés varázslatod van,ezek nagyon könnyűek,mire a sztoriban elérsz oda hogy repülni tanulj,már simán lehetsz 20-as szintű is.
De ha gyorsan haladsz a sztorival és a mellékeseket hagyod vagy a kihívásokat akkor nehezebb lesz.
Minl több varázslatot ismersz a kihívás annál nagyob szívatás lesz.
Mellsleg ha megnyitod a saját boltodat roxmortsba akkor jobban kereshetsz a cuccok eladásával. -
Plata
félisten
válasz
tibaimp #1878 üzenetére
Igen a főszál része,nem akarom elspoilerezni,de nemsokára megkapod,amikor éjszaka elmész egy küldetésre.
Te még kb a tutorial résznél vagy.
Akkor kapod meg a láthatatlanságot amikor valakivel éjszaka be osontok az iskola egy zárt részébe.
Azt tudnod kell hogy a játék első része az attól is függ milyen házba osztottak.
Hülye Jack barlangjáig minden attól függ melyik házban vagy.
Azért nevezem hülyének,mert én végig vittem mind a négy házzal és tudom hogy a csóka egy rohadt nagy balek.
Mivel mindent csak akkor tudsz meg a süket sztorijáról ha mind a négy házzal megcsináltad.
Azt elkell mondanom még hogy griffendéllel a legnagyobb szívás. -
Plata
félisten
Úgy nézki jön a sztori DLC és egy különleges kiadás.
[link] -
Plata
félisten
A Warner Bros pénzügyi igazgatója megerősítette hogy készül a játék folytatása,a megjelenés pár éven belül esedékes.
Nem hivatalos,de állítólag a játék Director Cut változata is jön.
A legutóbbi frissítés file-jait szétszedték és állítólag abban vannak rá utalások. -
Plata
félisten
Na még is jött peccshez szöveg.
Hogwarts Legacy Hot-fix Notes - 7/24/2024 (PC)
Build Version – 1235957
Developer notes – This is a PC-only hotfix aimed to resolve critical crashes users may encounter due to memory leaks and invalid shared pointer usage when running on graphics cards that support frame generation and having HAGS (Hardware-Accelerated GPU Scheduling) enabled.
PC
Stability
Fixed instances where memory leaks and invalid shared pointer usage were found when running on graphics cards that support frame generation and having HAGS (Hardware-Accelerated GPU Scheduling) enabled. HL-16304, HL-18657
Knowledge
Fixed instance where buying a broom at Spintwitches would cause the ingredients’ collection tallies to reset. HL-18873 -
Plata
félisten
Ma is jött egy peccs,de steam nem írja mit tartalmaz.
Ha jól láttam 389mb,letölteni gyorsan le töltötte,de utána legalább 20 percig módosította a játék file-jait.Megvacsoráztam és vissza jöttem még tartott a filemódosítás. -
Plata
félisten
Ma jött egy nagy peccs.
Kb 690 mega.Build Version – 1228792
Developer notes – This is a hot-fix patch aimed to fix a few persistent crashes. Several lighting, collision and functionality issues that have popped up within the newest Photo mode have also been addressed. Multiple other bugs have been fixed.
Disclaimer – While this patch addresses multiple issues, there is one known crash that happens frequently on some systems that we weren't able to fix in time for this release. If you continue to experience frequent crashes, this temporary work-around may help: Go to Windows Settings, System, Graphics, and disable "Hardware Accelerated GPU Scheduling" if you have it enabled. We are actively working to resolve this issue and will release a fix as soon as possible
DLC:
Fixed instance where the Dark Lightning Broom could not be obtained when continuing a previous save after downloading and installing the latest patch. HL-18766
Localization:
Fixed incorrect Arabic translation of circular taped glasses pop-up reward screen message.
Photo mode:
Fixed instances where toggling the HIDE NPCs option didn’t work with some students, dragons, dementors.
Fixed instances where lack of collision would allow players to see OOW through dungeons’ ceilings.
UI
Fixed instance where using the Portrait Filter in Photo Mode would cause unintended artifacting. HL-19082
Compatibility
Fixed instance that would cause over exposed lighting after updating NVIDIA drivers to 555.99 version. HL-18678 -
Plata
félisten
Na és ps5-re jön a Hogwarts Legacy Director’s Cut változat is.
-
Plata
félisten
Jelenleg épp jön le 53 giga frissítés.
-
Plata
félisten
Summer update.
[link] -
-
Plata
félisten
Jövő héten gyün a peccs.
[link]
Lösz fotó mód is.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Hatévnyi fejlesztést és titkolózást követően megnyitotta kapuit a Roxfort varázslóiskola. Oly sok félresikerült próbálkozást követően vajon milyen lett a XIX. századi feldolgozás?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Raspberry Pi
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest