Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz leweegee #90450 üzenetére
Igazság szerint ez úgy lenne érdekes, ha tudnánk, hogy nálad mekkora kapacitás játszik.
A TV-s LED-ek kibírnak éppen párszáz mA impulzusokat, de elvileg kaphatna olyan túllövést is, aminek hatása nem azonnal jelentkezik, hanem mondjuk rövidül valamennyit az élete.
Mindamellett én soha nem szoktam így tesztelni, van egy ellenállással kiegészített tápforrás, azt nyomom rá. Vagy lehetne használni 9 V-os elem + ellenállás kombinációt is, a 6 V-os LED-ekhez.
De én nagyobb feszültséggel szoktam tolni, egész sorokat. Az ellenállás meg akkora, hogy nem tudom zokon venni, nem érzek semmit. Ezek a LED-ek viszont érzékenyek, már kis áramra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest