- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi94
tag
Sziasztok!
TV-hez értő kollégákat kérdezném. Van egy Samasung LE32B530P7W lapostévénk, kábeltévét nézünk rajta, digitális jelet kap. Nem mostani már szegény feje. Még régebben elkezdett olyat csinálni, hogy bekockásodott a kép néhány másodpercre, elsötétült, majd visszajött a normál jel. Addig hadonásztam körülötte, hogy rájöttem, hogy a koax mozgatására elő lehet idézni a problémát. Továbbmenve rájöttem, hogy a tav-n lévő csatlakozónak a középső érintkezője mozog a helyén. Még tovább menve szétszedtem a tévét, majd sajnálattal tapasztaltam, hogy a csatlakozó egy árnyékolt modulban van (lásd kép). Ahogy mozgattam kívül az érintkezőt, úgy tűnt, hogy a láb, ami a modul nyákjába van forrasztva nem mozog együtt az érintkezővel. A tápban minden jónak tűnik, nincs egyetlen púpos kondi sem, a port is kitakarítottam.
Aki látott már ilyet, attól kérdezem, hogy mit lehet ezzel kezdeni? Én azt nézegettem, hogy ha az árnyékolás ki lenne forrasztva, majd a modul fel lenne hajtva, hozzá lehetne férni az aljához.De ha nem a forrasztás engedte el...
Epiphone Les Paul with Seymour Duncan SH2-SH4 Hot Rodded set
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest