Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim72

    tag

    válasz Gabor970 #66174 üzenetére

    Szerkesztve az előző válaszomat

    Szamitogep inkabb. Van is, igaz nem célgépként.
    Dedikaltan tabletet tudnek raallitani, arrol DAC mehet, vagy keves hozza? (néztem, van androidra alkalmazás ami elvileg direktben az USB-re küldi konverzió nélkül) Ennek az lenne az előnye, hogy tényleg kényelmesen kezelhető.

    A tv-n termeszetesen van optikai kimenet, HDMI (ARC),és analóg. Sima digitálisról nem tudok..
    Számítógépen USB és jack. HDMI is de nem tudom a hangot milyen minősgében jön ki rajta. Ez mind a laptopra mind a tabletre igaz.

    Tehát alsó hangon fogadnia kell a TV-t (gondolom valamelyik digitális vonalon), egy másik digitálisat (számítógép), +1 analógot (bármi egyéb eszköz alkaléom szerűen), illetve jó ha van rajta szabad analóg.

    Számítógép illesztésnél külön eszköz szóba jöhet, ami az USB-ből digitális kimenetet csinál (esetleg rádiósan, aminek előnye lenne a szabadabb elhelyezés és a galvanikus leválasztás). Ebben az eseteban DAC-nak csak sima digitálisat kéne fognia ebből az irányból. Ez az eszköz jelenleg nem lenne a project tárgya, bár ebben az esetben jó lenne ha a jelenlegi nem ütné meg a maximum költséghatárt.

    Illetve még szóba johet a router OpenWrt-vel, USB-n keresztül. (igaz valószínűleg elég sok idő beállítani, de kényelmes lenne)

    Köszönöm segítséged,
    Tim
    u.i.: Elnézést, ha szentségsértés szintű ötleteket vetek fel ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák