Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KTU
addikt
megnéztem a merevlemezem WD progival a következőt írja formázás után:
An error was encountered while partitioning your drive. This may be due to hardware limitation or another physical problem. Your new drive has NOT benn setup. Consider running diagnostic software on this drive or consulting your hardware documentation for possible solutions.
mit tegyek vele
köszönöm elöre a segítségeket -
dany27
őstag
nos ez nagyon érdekes mivel eddig úgy ment a rack h ugye van a lapomon egy ide kör amit az intel csip ad meg kettő amit az ite az intelesre ugye rányomtam a DVDRW-t gondoltam alá fel lógatom a racket hát cseszett menni de ha egy ITE-re rakom magába akkor megy de optikai alatt nem de ha csak ala natúr berakom alá HDDt úgy meg megy
De nincs itthol több IDE kábelem és szükségem lenne a Rackre -
vazzz
őstag
A biosban nincs véletlenül bekapcsolva az AHCI mód? Ilyen esetben a win telepítésekor kell az AHCI driver, egyébként nem műxik a dolog. Vagy telepítéskor tedd fel az AHCI drivert, vagy kapcsold ki biosban. Lehet, hogy a boot-szektor szállt el, ilyenkor egyik esetben egy teljes formázás megoldotta a problémámat, másszor viszont egy új partíció létrehozása segített. Persze más probléma is lehet, de ilyennel már találkoztam... Majd a nálam okosabbak megmondák, ez csak egy tipp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Túraautó topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mozilla Thunderbird
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!Lenovo Legion 5 Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650Ti / 16GB DDR4 / 500SSD +1TB HDD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest