- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózati / IP kamera
- OpenMediaVault
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- AliExpress tapasztalatok
- Kriptovaluták és az adózás
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
-
IT café
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chaosmonger
tag
Közvetlen előfizetésnél senkinek sincs TV pin kódja, hanem a Samsung tv-kre kijött egy újabb, fekete hátterű ikonos app., ami első indításkor kiír egy azonosító kódot, amit lehet regisztrálni a [link] oldalon. Az LG-ken ez az újabb app. nincs meg (nekem azt írta az ügyfélszolgálat, hogy liszensz okokból), csak a régi, fehér ikonos app. ami még máshogy is néz ki és csak TV pin kóddal lehet használni.
-
azbest
félisten
Az ok és az okozat fordítva van. Mivel közvetlen előfizetésnél nincs tévé kódod, s az LG app csak tévé kóddal használható, így LG tévé hbo go kliensével nem fogod tudni használni.Más rendszerek hbo go kliensében jelszavas belépés van, ami mindefajta előfizetésnél adott.
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
Amúgy bármelyik filléres médialejátszó, amin képes futni a LibreELEC (értsd: támogatja) és felrakod a 18 alphát, röhögve menni fog az HBO GO a megfelelő plugin telepítésével. Igen, kell hozzá kb 15 perc, hogy beállítsd. De még mindig egyszerűbb és értelmesebb megoldás, mintsem szenvedni chromecasttal és miegyébbel.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
azbest
félisten
Nem tudom, valószínűleg nem. Úgy tudom létezik olyan tévé, ami részben megvalósítja a google chromecast / googlecast módot. Azzal talán megy.
Az LG-nek is van talán valami cast módja, de az nem a google féle, bár ez lehet modelltől is függ. A dlna, miracast meg hasonlók azok nem egyeznek meg a google féle megoldással.Az "AndroidTV" ami a google kifejezetten tévére optimalizált android változata beépítve tartalmazza a googlecastot is. A sony-nak vannak például ilyen tévéi, de lehet más gyártó is csinál. Nem keverendő a kínai tévé boxokkal, amin andoid van (de tabletes változat).
A chromecast2-őt 14eft körül kapni BP-i boltban. Ha jól tudom, akkor az LG-n a hbo saját regisztrációs előfizetése nem megy, a más szolgáltatós (tv, internet, telefon mellé) változatnál van külön tv kód, amivel elvileg megy LG -n is a belépés. Hacsak vissza nem vonták az appot, mert akkor megszívatták azt is, akinek szolgáltatós regje van.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
Kodi.
Fel tudod telepíteni telefonra is, ki tudod próbálni. Nekem ez fut az Android TV Boxomom, ezzel mozizunk projektorral. Le tudja játszani a hálózat többi gépén tárolt filmeket, illetve netes tartalmakat.
Van hozzá plugin, amivel megy a HBO GO is. Csak sajnos az én Kodi verziómra (v16) elvileg nem megy fel, viszont a legújabb Kodi meg nem kompatibilis a Boxommal. Zsákutca. Sakk-matt. De mindegy, nekem most már stabilan jól megy a HBO GO alkalmazás, úgyhogy nem izgat annyira.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nyaralás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- EA Sports WRC '23
- Házimozi belépő szinten
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500