-
IT café
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sterilzona
senior tag
válasz Norbi 72 #1326 üzenetére
Abszólute nem tervezett vásárlás lenne ez, ezért még a 40-50 is sajnálom rá per pillanat. Csak már Hiányzik a rádió és a normálisabb hangzás. Most épp, nem is tudom, de sztem 10 éves genius pc hangszóró van bekötve a gépre.
Amúgy, hogy is kell össze kötni őket ?
Össze kéne kötni az erősítővel, hogy a számítógépen nézett 5.1 es filmet is úgy halljam. De hogyan kell ? Ezidáig csak egy sima jack kábellel volt összedugva, tudom, így nem volt 5.1 hangzás sem.
számítógép - erősítő - koda hangfal szettJelenleg nincs Led tévém. Tehát arra is gondoltam már, hogy nézek egy 5.1 -es hangfal szettet a géphez. Nem tudom, milyen minőség, 15 körül már láttam hirdetésekben. És lehet egyelőre ez lenne a legolcsóbb megoldás.
Erősítőt azért akarnék, mert eleve az volt, csak tönkrement. De lehet kiváltom, az anyagiak miatt. Viszont így, rádióm még mindig nincs, csak ha neten hallgatnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Delta Force (2024)
- Robogó, kismotor
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- AutoCAD
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Új, bontatlan MEE AUDIO T1CMA bluetooth fejhallgató - 1 hét próbagarival! -
- Új, bontatlan Einhell TC-RA 18 Li BT akkus műhely / garázs rádió - akku nélkül 1,5 év bolti garival!
- SAMSUNG (QE65S85DAT) 165CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- PHILIPS 43PUS8349/12 Ambilight 4K HDR Smart TV
- Sennheiser HD800S + High-end rendszer FÉLÁRON
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest