- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Facebook és Messenger
- Sweet.tv - internetes TV
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Windows 10
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
-
IT café
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
sony309
őstag
Üdv mindenkinek!
Hozzáértők segítségét, véleményét kérném az alábbiakban:
2 db álló front és 1 db center hangsugárzó vásárlása előtt állok, keret: kb. 200 eFt.
Amerikai konyhás nappaliban lenne használva, a nappali kb. 20 nm, 50-50 % mozi és zene, zenében főleg rock és metál Med600 MP-ről (csak flac-ben).
Az erősítőm egy Yamaha RXV375, amit előbb-utóbb cserélnék, de maradnék a Yamaha-nál.JBL ES90 és Studio 290-ben gondolkodtam eddig, most láttam egy KEF C7 szettet.
Tudom, hogy elsősorban a meghallgatást fogjátok javasolni, amit meg is értek és logikus is, de a fülemben nem nagyon bízok, nem hallottam még jó rendszert, nem tudom, hogy milyennek kellene lennie.
Köszönöm, ha mond valaki véleményt vagy van valami más ötlete!
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest