- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Manjaro Linux
- Milyen routert?
- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Milyen NAS-t vegyek?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
válasz
vadkörte #5376 üzenetére
Habár a csapból is a plex folyik, számomra elég nagy red flag volt végig, hogy bizonyos platformokra sokáig csak 3rd party / hackelt csomagok voltak elérhetőek, illetve ugye az egész cucc zárt forrású. Plusz még a ráépült fizetős modell, szóval nem ütötte át az ingerküszöbömet, főleg, hogy DLNA-t 10+ éve használok és az működik.
Múlt héten adtam egy esélyt a Jellyfinnek, tényleg nem merültem bele mélyen, csak megnéztem mit tud egy default install és hogyan ismeri fel / kezeli egy kisebb vinyón lévő pár médiatartalmat. Vegyesek a tapasztalataim, és mind a felhasználói, mind a fejlesztői fórumok tele vannak olyannak, hogy "nem megy, de pedig mennie kéne, ígyjártál, bye" - tényleg nem szimpatikus. Mondjuk ez a hozzáállás most rohamosan terjed mindenhol, de ez offtopik itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 1200 W (Silver) szerver tápegység + minőségi tápkábel - Akció!
- Legrand UPS KEOR LINE RT 3000VA Szünetmentes tápegység
- APC SUA750IX38 Smart UPS 750VA - szünetmentes tápegység - Bontatlan!
- MGE UPS System Pulsar Evolution 2200 2U-s szerver szünetmentes
- Eaton Powerware 9130 2000VA RM 2U + Extended Battery Module (EBM) PW9130N3000R-EBM2 (5000VA UPS)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest