Új hozzászólás Aktív témák
-
btraven
őstag
Csöves erősítő szerelése tipp [link]
-
btraven
őstag
válasz
gordonfreemN #2164 üzenetére
Sansa Clip+ fejhallgató kimenetét is köthetem oda a TAPE kapcsoló elé? Mert most azzal kísérleteznék, az van itthon.A Philips fejes jack kimenetét átforrasztottam inputra. Mert azt használnám ha már ott van. Nyűgős mert van egy olyan funkciója, hogy ha bedugod a jack-et akkor letiltja a hangszórókat, hogy csak a fejes szóljon.
A TAPE kapcsolóra tovább vezetve, szól, de jóval hangosabb mint a magnófejről jövő jel. Ez így működött is, amíg össze nem raktam a dobozt. Akkor az lett a tünet, hogy szól egy picit, csend, szól egy picit, csend, Ha félig kihúzom a jack-et akkor rendesen szól, gondolom az csak az egyik csatorna.
Ez egy nagyon kompakt doboz, bele van zsúfolva minden. A 220-as trafó nagyon közel van a fejes jack forrasztásaihoz, ha összerakod.
Lehet veszek egy jack+madzagot és inkább külön kivezetem. [link]Majd holnap frissen, újra megpróbálom, mert a végén már belefáradtam/belezavarodtam.
-
btraven
őstag
De akkor a pre-amp is erősíti az mp3 line-out-ját. Az torz lesz.
Szerintem a magnó fej-ről megy közvetlenül a választóra a jel. Mert nincs külön magnó NYÁK a kapcsolási rajzok között. Mondjuk jó vacak ez a dokumentáció. Az SW602 kapcsolót se látom sehol. Az egy BASS kapcsoló.
A 9V tápot már több helyen láttam hogy a motortól kell leszedni. A motort úgy is le kell választani, ne zörögjön feleslegesen. Egyébként iszonyú zajos lett a mechanikája a magnónak. [link] -
btraven
őstag
válasz
Bogyó bá' #2160 üzenetére
Jó lenne ha megmaradna a rádió meg a CD része is a Philipsnek.
Viszont most ki kellene szednem a mostani pre-amp-ról jövő jelet (R653, R654 ellenállást kiszedni?), és beforrasztani helyette az új mp3 lejátszóról jövő vezetéket. És akkor csak mp3 lenne.
Persze vehetnék pár dolláros erősítő modult is és akkor csak a doboz meg hangszóró maradna a Philipsből. Például: [link]
2W vagy 3W-os hangszórók vannak.Igazából mp3/flac/wav lejátszó kellene a konyhába. Hangminőség alacsony igényű
. Hangszórókkal. 220-ról üzemelve. Nem akarok akksit töltögetni. Nem akarom hordozni.
-
btraven
őstag
Mit jelent az FFC1 jelölés egy kapcsolási rajzon?
Jól gondolom hogy balra a pre-amp van, jobbra meg power-amp? És ez a FFC szalagkábel(?) választja el őket egymástól?
Szeretnék egy [link] mp3 modult belerakni a rádió-cd-magnó Philips cuccomba.
A 9V táp elvileg stimmel mert a Philips 6x1.5V elemről is megy. -
btraven
őstag
Egy barkácsoló ember lemezjátszója:
[link] -
btraven
őstag
Bakelit lemezjátszó építése.
A pickup hangszedő rögtön ki van vezetve? Onnan egyenest mehet a Marantz phono előerősítőjébe? Vagy vannak ott még alkatrészek a jelútban? -
-
btraven
őstag
-
btraven
őstag
Van még ilyen HiFi kiállítás is 2022-ben?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest