Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• indexolvaso

csendes tag

válasz ozzy711 #2119 üzenetére

Nincsen mérésekre lehetőségem, egy szkópom van mindössze.

Az első fokozatban lévő buffer biztosan nagyon alacsony torzítású. A kulcsszereplő az ezt követő feszültségerősítést végző trafó. Ami nagyon távoli tervben szerepel, hogy ezt az Edcor trafót amorf magos trafóra cseréljem. Megkérdeztem a diyaudio.com-on egy embert aki a visszajelzések szerint kiváló DAC I/V trafót tud tekerni, hogy mibe fájna egy helyettesítő csúcsmodell, hááát...elkezdtem gyűjteni.

Akusztikával egyetértek, de a legnehezebben kezelhető történet és elsősorban nem a technika miatt, hanem ha az embernek családja van és nincs kifejezetten zeneszobája akkor a nappalit használja és kompromisszumokat kell kötni.
    Panelban hallgatom, parkettás, szőnyeges, bútoros szobában. Ha tiszta a terep akkor kicsit átrendezem és bele tudok merülni. Az egyik hosszú oldalfal érdekes módon funérral van lefedve (észre sem venni így vettük) így jobbak az akusztikai tulajdonságai.

A fényképek nem az otthoni helyszínen készültek, ünnep miatt átvittem anyóshoz a rendszert.

Most kezdtem el dolgozni egy "öreg" AD1862 -es DAC -ra épülő panelen, amely talán kiválthatja a Ian féle 9038Q2M DAC-ot. R2R vs. delta sigma DAC.
    Szintén hátravan az előfok, érdekes lenne ha buffert ki lehetne váltani vele.

Új hozzászólás Aktív témák