Új hozzászólás Aktív témák
-
indexolvaso
csendes tag
válasz
ozzy711 #2119 üzenetére
Nincsen mérésekre lehetőségem, egy szkópom van mindössze.
Az első fokozatban lévő buffer biztosan nagyon alacsony torzítású. A kulcsszereplő az ezt követő feszültségerősítést végző trafó. Ami nagyon távoli tervben szerepel, hogy ezt az Edcor trafót amorf magos trafóra cseréljem. Megkérdeztem a diyaudio.com-on egy embert aki a visszajelzések szerint kiváló DAC I/V trafót tud tekerni, hogy mibe fájna egy helyettesítő csúcsmodell, hááát...elkezdtem gyűjteni.
Akusztikával egyetértek, de a legnehezebben kezelhető történet és elsősorban nem a technika miatt, hanem ha az embernek családja van és nincs kifejezetten zeneszobája akkor a nappalit használja és kompromisszumokat kell kötni.
Panelban hallgatom, parkettás, szőnyeges, bútoros szobában. Ha tiszta a terep akkor kicsit átrendezem és bele tudok merülni. Az egyik hosszú oldalfal érdekes módon funérral van lefedve (észre sem venni így vettük) így jobbak az akusztikai tulajdonságai.A fényképek nem az otthoni helyszínen készültek, ünnep miatt átvittem anyóshoz a rendszert.
Most kezdtem el dolgozni egy "öreg" AD1862 -es DAC -ra épülő panelen, amely talán kiválthatja a Ian féle 9038Q2M DAC-ot. R2R vs. delta sigma DAC.
Szintén hátravan az előfok, érdekes lenne ha buffert ki lehetne váltani vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Opel topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- EA Sports WRC '23
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest