- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Proxmox VE
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
-
IT café
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
totopad
senior tag
Sziasztok!
Bár pizzát sütök idestova 10 éve, viszont csak most találtam nemrég a topic-ra és vele együtt a bigára is.
Gyorsba rendeltem is Caputo élesztőt, meg lisztet hozzá 00-at és durumot is.
Az egész család aztaqva kifejezést tudta csak használni, már az első után Tényleg egy új fokozat, még otthon, sütőben, kövön is.Viszont egy dolgot nem vágok. Eddig 1Kg liszthez, 5,5 deci vizet adtam (arányosan). A srác a videóban biga+500g liszthez ad 400g vizet. A korábbi verziómnál egy légkönnyű, pehely tészta lett a végeredmény, mig itt egy szinte vizes tészta.
Ennek ilyennek kell lennie?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.