- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Linux kezdőknek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Linux Mint
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Proxmox VE
- Hálózati / IP kamera
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Vírusirtó topic
-
IT café
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IntelKiller7
veterán
Én úgy szoktam a Glowennél, hogy begyújtom, kipakolok, majd kb neki is állhatok nyújtani, feltétezni, mert 15-20 perc alatt simán felpumpálja 400 fok fölé a követ.
Általában 5-6 ember mindig ott van, ha sütök. Így a 6db pizza, kényelmesen 1 óra alatt megvan. Az elején mindig úgy tervezem, hogy mindenkinek sütök egyet egyet, aztán amikor megsül, kicsapta a párát majd fel lesz szeletelve mindenki belenyúl. Így nagyon kényelmesen meg lehet sütni azt a 6-8-10 pizzát.
Meg amúgy is. 1,5 perc kb benne 1 pizza. Előkészülettel legyen mondjuk 5 perc 1db. Sima liba.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.