Új hozzászólás Aktív témák
-
Warriv
csendes tag
Sziasztok!
Ősz elején kezdtem el ju-jitsuzni, de most váltanék, mert bár azt mondták ez elég kemény, még mindig nem az amire gondoltam.
MMA-ra szeretnék menni, és az lenne a kérdésem, hogy van e valami tapasztalatotok a Hikari Harcművészeti Egyesülettel kapcsolatba, ugyanis oda mennék, de nekem cél az hogy kemény, hatékony edzések legyenek, sok-sok szabad küzdelemmel. Előképzettségem van, tehát nem az a tipikus "kezdő srác mindent akar" dolog van, karatéztam és judoztam is pár évet.
Ha esetleg tudnátok véleményt írni erről a Hikariról, illetőleg ha esetleg negatív tapasztalat van, ajánlani jobbat (lehetőleg Pesten, mert innen Kispestről tömegközlekedéssel azért nem egy leányálom beutazni Budára vagy újpestre, kissé sok idő)
KösziWarriv
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest