Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vege
csendes tag
Kaptam egy frissítést a Futura kaputelefonhoz, így most a fő stream-en 720P-ben h265 kódolással látom a kamerák képét. Vagy substream-en 640x480-ban (szintén h265). Időnként. Eléggé hektikusan működik. Mintha nem mindig találná el, milyen kódolással érkezik a stream.
Na mindegy, a substream-eket beállítom a kaputelefonnak, a main stream meg megy vissza magasabb felbontásra.Köszi a tanácsokat!
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok! Hikvision kamerak, Hikvision NVR eseten tapasztaltam azt a problemat, hogy az ertesitesek nem jelennek meg. Be van allitva, hogy este 10 es reggel 6 kozott menjenek ertesitesek, de semmi. Ha a kameran visszanezem az erintett idoszakot, akkor latszodik a mozgas, amit az idovonalon jelol is, hogy volt mozgas, de ettol fuggetlenul az app nem kuld ertesitest.
Amit meg erdemes tudni, hogy eloszor csak a kamerak voltak konfiguralva, ott mukodott az ertesites. Utolag vettem hozza NVR-t, ahol nem mukodik az ertesites. Lehet az NVR miatt erdemes lenne az osszes kamerat gyari alapbeallitasra allitani, es igy konfiguralni? -
Jim12
tag
Nincs, mit. Akkor már csak egy lépésre vagy a céltól. Két lehetőséged van. Vagy az IMOU alkalmazásba rakod be az NVR-t vagy a DMSS alkalmazásba. Ezzel az NVR-el még kompatibilis mindkét szerver (javaslom, ne frissíts rajta szoftvert, ha a későbbiekben esetleg jönne). Mindkettővel jól működik , de sokkal több mindent be tudsz állítani a DMSS alatt.
Pl. DMSS alatt lehet egyenkét kamerákra értesítést állítan, külön csak emberre, vagy csak mozgásra , vagy mindkettőre. A felülete is más, van sötét mód, stb.
A hátránya, hogy két alkalmazásod van, de ha megszokod a DMSS-t soha nem fogod többet az IMOUT használni , max. csak 1-2 beállítás erejéig.Érdemes még az összes kamerádnak fix. ip címet adni+ az NVR-nek is. Erre a célra van megfelelő Dahua program. Innen letöltheted : [link] . Dahua Config Tool neve.
Infót találsz az ismert videócsatornán, ha nem megy akkor próbálok segíteni.Ha még több beállítást akasz a kamerákra, javaslom letölteni a Dahua SmartPSS -t windows alá. Ez az utolsó olyan verzió ami kompatibilis még az imou kamerákkal, és szinte bármit be lehet állítani vele.
Hátránya , hogy angol nyelvű.
Ezzel a programmal egy Pc-s NVR-ed is lesz egyben. Fel tudod venni külön -külön a kamerákat (ebben az esetben tudod állítani őket) és fel tudod venni az Imou NVR-t is. Vagy mindent egyszerre. NVR-KAMERÁK -
hzsolee
őstag
Hát nem merek semmit mondani... inkább azt, hogy eddig mást nem vettem észre 😁 jó pár hete fenn volt akkor vettem ezt a hang hibát is csak észre. De kb megvolt az egész... Így visszanézve az elejétől kezdve produkálta. Van még három másik kamera dobozában ki sincs csomagolva.
Azt kértem tőle hogy egy másik típusból aminek az ára ugyanez, abból küldjön egy csere darabot, és akkor kifizetem a 10 dollárt[ Szerkesztve ]
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
huan
őstag
Köszönöm a segítséget, már csak egy dolgot nem értek.
Megvan a DHCP.
Elindítom a keresést és meg is találja a kamerákat. Majd amikor hozzáadom, akkor pirosak a jelei.
Mit rontok el? (a kamerák az Imoulife-ban megfelelően jelen vannak most is)
Köszönöm!
A kamera jelszavak újraírásával minden jól működik! Köszönöm szépen![ Szerkesztve ]
-
hzsolee
őstag
Már egy ideje megy a huzavona a Reolink supportal. Korábban írtam, hogy egy kamerám hangjával gondok vannak. Sokadik levélváltás után nagy nehezen felajánlotta, hogy kapok új kamerát és a régit megtarthatom. Mindezt úgy hogy fizessek szállítás címén 10 dolcsit. Korábban már felajánlott 10% kedvezményt egy már úton lévő -azóta megérkezett - rendelésre... mondjuk ezt azóta sem kaptam vissza. Szóval ha azt megkapnám, akkor összességében kb 5 dolcsiban lenne egy új. Ezt még azt mondom lenyelem...de ha szumma egy 10-es lenne a vége azt már nem tudom....
Úgy összességében van bajom a dologgal...eleve miért kell hosszasan levelezni egy hibás termék miatt. Sz@r? Szar! Csere... Ennyi. Nem heteken keresztül azon sz@rakodni, hogy miért adok negatív véleményt, és kedvezményeket ajánlgatni egy következő vásárlásra.... attól az még nem javul meg.
Szóval tulajdonképpen nincs bajom a Reolinkel... ameddig megy...de ez a garancia...úgy érzem van is, meg nincs is...A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
Blackmate
senior tag
válasz carpediem007 #29037 üzenetére
Hikvision DS-1280ZJ-DM2 pontosan stimmel az Annke AC800 turret kamerához.
-
Jim12
tag
Nem, nem. Akkor próbálom máshogy mondani , talán így érthetőbb. Megvolt az NVR reset. Rakd arra a hálózatra amin a kamerák vannak. Elindítod az NVR-t beállítod, (ország , idő, stb.) . Ha ez megvan , belépsz a hálózat menüpontba és a DHCP -t kapcsold be. Ha ez is megvan , visszalépsz a kamera menüponthoz és rányomsz az Eszköz keresése opcióra. Végig fogja nézni a hálózatodat és jelezni fogja a talált eszközöket.
-
carpediem007
tag
Szüleimnek építek kamera rendszert lenne pár kérdésem 🙂
Annke AC800 nak véletlenül valaki megtudná mondani hogy milyen kötődoboz ajánlott? Vagy mi a furatméret? Vagy akármilyen hasznos infót a felfogatáshoz? 🙂
Kamera ráadásul szigetelés fölé lenne. Hogy szoktál megoldani?Szigetelésbe az utp-t kábel csatornába szokták elvinni?
Még nincs szigetelve a ház, de a nyáron kezdik.
50m kültéri UTP kábel kellene, megbízható helyet ismertek ahonnan lehet vásárolni méterre?
Németeknél az AC800 dupla áru mint a COM is angol oldalon.... Az angol oldalon vásárolt már valaki? Honnan érkezik, vám stbb? Németeknél vásároltam már, de így nagyon drága lenne.
Köszönök bármilyen hasznos infót 🙂
-
Jim12
tag
válasz DavidQ #29033 üzenetére
Nem nagyon értem a kérdést , de van androidos alkalmazás Imou és Dahua kamerákhoz.
Play Áruházból letölthető! Az Imou Kamerához Imou Life, a Dahuahoz DMSS. Ezekhez társított kamerákat távolról is nézheted alkalmazáson keresztül. Wifis Imou kamerát is be lehet rakni DMSS aplikáció alá de semmit nem fogsz tudni állítani, nem lesz elérhető semmilyen opció csak az élő kép. -
DavidQ
tag
Sziasztok! Imou life alkalmazásba be lehet tenni Dahua kamerát? Átpörgetve én nem találtam erre módot. Ha nem, akkor van rá mód, hogy telefonról egy alkalmazásból tudjam nézni az Imounés Dahua kamerákat?
Nem minden kínai szirszar szar!
-
Jim12
tag
Ez az eredeti , gyári verzió, nincs rá frissítés! Az IMOU így működik, NVR-en keresztül is vannak korlátozások , viszont a riasztások, ember/mozgásérzékelés ingyenes.
Valahogyan be kell hozni a kamera alacsony árát , a felhasználókat az előfizetés felé terelgetik. Azt vagyük alapul , hogy 10-12ezer Ft-ért egy minőségi kamerát kapsz okos funkciókkal.
Ha Dahua NVR/Dahua kamerába szeretnéd ezt a tudást akkor kb. 5x drágább lenne, mindez plusz költségek nélkül.Kis trükkel van megoldás! Az imou alkalmazásba rakod be a kamerákat mert itt minden állítható. Letöltöd a Dahua DMSS alkalmazását, amihez csatlakoztatod az IMOU NVR-t. ( persze előtte törlöd az Imou alkalmazásból mert a kettő egyszerre nem fog menni+nvr reset). Ha megvan , csatlakoztatod az NVR-t egy minitorhoz és felveszed a kamerákat az NVR-be (hálózaton keresztül, NEM wifin). A dahua dmss alkamazás sokkal fejlettebb , és nagyobb tudású mint az IMOU alkalmazás , itt sokkal több dolgot lehet állítani.
Gyakorlat szükséges hozzá.
Ha nem boldogulsz akkor maradj az imou alkalmazásnál de a tennivalók ugyanazok mint amit a fentiekben írtam.
-
vacs
Topikgazda
Jim12 írta nemrég, hogy "frissítettem a Dahua rögzítőmet és attól kezdve már nem ismerte fel az Imou kamerákat, csak sima ONVIF kameráknak"
Volt frissítve az elmúlt hónapokban a rögzítőd?
A rögzítőd most onvif-ként látja a kamerádat?(^)(>.<)(^)
-
-
huan
őstag
Sziasztok,
Ha Imou Ranger 2-kamerákat NVR-re csatlakoztatom, akkor a funkciói közül jó néhány nem használható (mint pl. vízjel eltávolítása, privát mód bekapcsolása...stb.)
Miért? -
MODERÁTOR
OK, semmi gond, köszi a választ! Egyelőre nem vettem semmit, majd meglátjuk mi lesz a befutó, de visszajelzek majd, ha lesznek tapasztalatok, hátha másnak is hasznos lesz.
Most, hogy a hétvégém egy részét kamera kereséssel töltöttem, elég sokszor belefutottam az UBox-ba, végül is Play-en nincs rossz értékelése.
-
vacs
Topikgazda
válasz Intruder2k5 #29015 üzenetére
Elfelejtettem válaszolni, bocsi!
Használok Tuya-Smartlife appot, pár okos kütyüt vezérlek vele, remekül működik!
Hozzá való kamerám nincs, de mivel nincs probléma az appal, így szerintem a kamerával i szépen működne!
UBox-ról nem is hallottam.BrandonXXV:
Persze, akár egy mobilról megosztott hotspot-al is működne és minden egyéb hordozható/4G routerrel is!
Ilyenkor a mobilnet feltöltési sebessége a kérdéses, ha van legalább 10-15 Mbit, akkor elég lesz![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
BrandonXXV
aktív tag
Szerintetek egy Imou Ranger 2 (4mp) működne olyan helyen a következő eszközökkel, ahol nincs vezetékes net?
[4g router] + [vodafone mobilnet]
Ez jó megoldás lehet? Vagy más féle megoldás kellene nekem?! -
senior tag
válasz Gery15 #29019 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy mit akarsz pontosan, de a Reolink weboldala szerint timelaps videót tudó kamrák is csak SD-re tudnak timelaps felvételt menteni. Az NVR-ek nem tudnak ilyet - aztán lehet, hogy ez változott, de én még ezt olvastam pár hónappal ezelőtt.
[ Szerkesztve ]
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
-
MODERÁTOR
Szia!
Nem tudok semmi konkrétat mondani, kicsit fapadosnak érzem, meg nekem olyan összevisszának tűnik, hogy nem ugyanazokat a dolgokat lehet állítani az appokban, az egyikben lehet valamit, a másikban ugyanazt hiába keresem, pl. az XMEye még szimpatikusabb lenne, de a kamera akku állapotát, WiFi jelszintjét az nekem nem jelzi ki, meg ilyen apróságok. Aztán az XMEye fullscreen asszony tabletjén nem jól működik, oda ezért ICSee kellett, stb.
Az általam említett három app-al nincs tapasztalatod?
És bár egyelőre még kitartok amellett, hogy váltani szeretnék, de teszem azt ha meggondolom magam, és mégis a jelenlegi mellé veszek egy másikat, akkor milyen ICSee/XMEye kompatibilis WiFi-s és napelemes kamerát ajánlanál most, mondjuk 60, esetleg nagyon-nagyon max. 80k-ig bezárólag? De utóbbi összeget már csak akkor vagyok hajlandó kiadni egy kameráért, ha legalább a folyamatos felvételt támogatja.
-
vacs
Topikgazda
válasz Intruder2k5 #29011 üzenetére
Szia.
Nekem 4 éve van egy icsee/xmeye-t használó kamerám, (jelenleg a kutyakennelt figyelem vele, anno 7500-ért vettem, ami napig hibátlanul működik, annyit megért), mi a baj az appokkal?Semmilyen konkrét műszaki adat nincs leírva, a 12X Zoom Dual-Lens szerintem sima digitális benagyítás a képbe.
Az írt akku kapacitás simán lehet kamu, a 6MP is érdekes, ez inkább 3+3 MP szokott lenni, ami 4:3 képarányban értendő, ha te 16:9-re állítod, akkor már csak 2+2 MP lesz valószínűleg ... stb.
Én nem tudom jó szívvel ajánlani ezeket a kamerákat![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
[w]
őstag
válasz Gery15 #29012 üzenetére
szerencsére a Reolinknél már leírták egyszer, így minimális utánajárással bárki számára megtalálható, akár számodra is
cmdr PETER W. VOLKOV
-
Gery15
addikt
Sziasztok!
Reolink rögzítőből hogyan tudok kiszedni napi felvételt? Illetve ha rögzítőm van akkor hogyan lehetséges timelapse felvételt készíteni, mintha SD kártya lenne benne?
HyperX
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
IP kamera vásárlás előtt állok... Igazából a műszaki paraméterek közt aránylag jól eligazodom, az app-ról lenne kérdésem, hogy mik a tapasztalatok Tuya, Smartlife, illetve UBox alkalmazásokkal. Okosotthon nincs, belátható időn belül nem is tervezem, tehát kizárólag kamerakezelés szempontjából érdekelnek az app-ok, konfigurálhatóság, stabilitás, stb.
Jelenleg van már egy totál alap 1080p kínai kamerám, de most úgy hozta az élet, hogy kellene még egy, ám mivel az ehhez való ICSee/XMEye app nem túl szimpatikus, így lecserélném ezt a kamerát is, hogy egy app-ból elérhető legyen a két kamera.
Egyébként mindkét kamera WiFi-s és napelemes lesz. Gondolkodtam olyanban, hogy jó lenne folyamatos rögzítés, de tudom, ez a napelemes volta miatt kérdéses, illetve ha van is, emiatt horror árban lenne. Találtam dupla paneles kamerát jó sok akkuval, de 100+k HUF árban, annyit már nem ér nekem, szeretném a kettőt megúszni max. 70-80k HUF körül. Találtam is egy érdekes darabot, SHIWOJIA 8W 6MP Solar Camera 12X ZOOM, csak ezen a UBox appon megakadtam kicsit, úgy látom inkább a Tuya/Smartlife a preferáltabb, csak oda meg nem találtam olyan kamerát, ami hasonló árban hasonló tudást nyújtana.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Ma beüzemeltünk egy Xiaomi Smart C300-at.
Tettem bele sd kártyát.
Egyelőre ismerkedünk a menükkel, beállításokkal.Elsődlegesen a kutyára szeretnénk csak alkalmanként, napközben ránézni.
Ha mégis felvennénk manuálisan egy-egy jelenetet akkor azt milyen alkalmazással tudnánk visszanézni? -
vacs
Topikgazda
válasz BrandonXXV #29003 üzenetére
Hikvision B brand az EzViz, kb hasonló tudású és minőségű lehet, mint az Imou by Dahua!
De, az Imou tud ember felismerést, gyereksírás felismerést és h265@25 fps-t, az EzViz "csak" h264@15.(^)(>.<)(^)
-
őstag
válasz Dictator^ #29002 üzenetére
Az összes kamera beállitást át kell nézni ip-n keresztül és rendesen egyenként beállítani akkor jó lesz
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
BrandonXXV
aktív tag
[Ez] szembe jött velem. Ezek mennyire jó, vagy nem jó kamerák egy Imou Ranger 2 (2mp)-hez képest?
[ Szerkesztve ]
-
Blackmate
senior tag
Ahogy korábban írtam, nálam az AC800 tud H264-et is, a C800 viszont nem:
AC800
I91DB
V5.7.10 build 220830C800
I91BL
V5.7.1 build 220316Viszont nekem a kamarák egy Annke NVR-on lógnak. Hiába van beállítva, hogy elérhetem őket <helyi IP>:65001 porton, a Futura Digital nem enged portot beállítani. Csak XXX.XXX.XXX.XXX formátumot hagy beállítani kamera IP-nek, úgyhogy nálam ez a projekt itt bukott meg.
Neked mi a Futura Digital firmware verziója?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Eredeti játékok OFF topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Torrent meghívó kunyeráló
- DIGI internet
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- Apple watch Series 9 45mm cellular megkímélt akku 98% 12 hónap szavatosság
- Rock Band 4 gitár + dob + játék
- ASUS GeForce RTX 4090 24GB ROG Strix OC Edition Aqua.hu garancia 2026.12.19 - ig
- Eladó a képeken látható SONY Playstation 2 FAT több ezer játékkal
- Eladó új Kingston MV2 2TB - PCIe 4.0 NVMe M.2 (36.000 Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest