-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Woodslave #53113 üzenetére
Én már az edzésről beszéltem nem a bőjtről.
Persze a böjt jó lehet... hisz már őseink is csinálták (igaz vallási meg egyéb magyarázattal megtámogatva), de szinte minden népcsoportnál van ilyen "megtisztulás".
Csak ugye hosszútávon mint életmód nem életképes...
Ráadásul nem is az evés/emésztőrendszer oldaláról, hanem tényleg az amit a hormonokkal csinál.
Az adrenalin meg a kortizol, meg a többi stresszhormon nagyon sokáig képes az embert életben meg ébren tartani válaszul a nem pihenésre meg nem evésre (vagy bármi más külső nyomásra), nyilván evolúciós okokból... de csak egy ideig. Amíg el nem fáradnak. + külső támogatás a kv, energiaital stb hatástalan sem lesz. Amihez az emberek napi szinten nyúlnak... sőt ma már többször is. Hosszútávon totál tönkreteszik magukat.De sajnos ma ez kell ahhoz hogy életben maradj... a taposómalom. Tudjunk mi mind szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Renpho Reach masszírozó készülék
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- Panasonic ER-DGP 90 K hajvágó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest