- Jelszókezelők
- YouTube
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz deniro2 #70933 üzenetére
én speciel egy szót nem szólok soha magamtól kajákról, edzésről, fogyásról.
Bár mondjuk másnak, aki régebbről ismer, nehéz elmenni a téma mellett mikor meglát 1-2 év után
Idegenekkel viszont igyekszem kerülni a témát. Én a süteményt, szendvicset, enyhébb piát, stb se utasítom vissza diétára hivatkozva.
De mikor megeszek 1 szelet dobostortát és utána jönnek, hogy egyek még, akkor ne én legyek már a bunkó, ha azt mondom, "köszönöm, nem kérek többet".
És akkor jön a kérdés: "Diétázol?" Nem bzmeg, csak elég volt 1 szelet az íze és az alkalom miatt, nem kell megenni egy féldobozzal.(#70934) NetTom: só azért a vízbe, hogy könnyebben jöjjön a héja, illetve legyen sós íze. utólag nem szeretek sózni dolgokat, viszont így belefő. Nyomattam rá a hideg vizet, de így is ráhűlt a héja mondjuk 6-nak a 10-ből. Ezt utálom egyébként mikor a feléről könnyen lejön, a másik felével meg megszenvedek
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- Amazon Kindle
- Jelszókezelők
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest