Új hozzászólás Aktív témák

  • Pi3.14

    csendes tag

    Uraim!
    Arra mondjatok nekem valamit, hogy hogyan eddzen valaki úgy, ha csak limitált mennyiségű súly áll rendelkezésére? Sajnos a legközelebbi konditerem 20-25 km távolságra van innen. Csak azzal tudok edzeni, ami itthon áll rendelkezésre, és az évek alatt gyűjtögettem össze. 2x20 kg kézisúlyzó, 2x10 kg kézisúlyzó, 1 db 14.5 kg kézisúlyzó, 30 kg súlyzó franciarúddal, egy kb 80+ súllyal felpakolható kétkezes súlyzó (fekvenyomásra használom), 50 kg-osnak csúfolt gumiszalag a Decathlonból, 5 rugós expander. Emellett tudok húzódzkodni karra és hátra is.
    Mindenki a 8-12 ismétlés világában él, de próbálkozott-e valaki valaha valami mással eredményesen? Vagy van-e valahol a neten bármiféle útmutató ilyen cipőben járóknak. Sajnos azt nem látom célravezetőnek egy idő után, hogy újabb plusz gyakorlatokat rakjak hozzá az eddigiekhez, vagy tovább növeljem az ismétlések / sorozatok számát, mert már így is eléggé sokáig tart egy edzés (nem fér bele az 1-1.5 órába).
    Esetleg lassítsam-e le annyira a mozdulatokat, hogy beférjek ebbe a mágikus 8-12 ismétlésszámba minden egyes sorozatnál? (na jó, esetleg még plusz pár ismétlés olyan 15 körüli ismétlészszámig).

Új hozzászólás Aktív témák