Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AliExpress tapasztalatok
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Amerikai ritkaföldfém-startupba szállt be a BMW és a Yamaha
- Videó stream letöltése
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- Total Commander
- Xfire
-
IT café
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz GumisPeter #1505 üzenetére
akkor pályanap stornó..
na mondjuk ezért nem csipázom a speckó gumikat, akármilyen profik..
és imádkozom, hogy nehogy rámenjek valamire ami tönkreteszi a gumit, mert akkor 4 darabot köll venni másból...amin még gondolkodom, hogy mi éri meg összességében..
a gyári méretem ugye 195/55r15
a váltója asszem gyárilag 205/50r16 és 215/45r17racionálisan gondolkodva 16-os kéne, az még szép is és elogadható is.
de a kérdés, hogy melyik méretben kapható legnormálisabb áron minőségi gumi.
mert lehet hogy a gyári 15ös enkiere felrakom télen az új téligumit, amit még kikell találnom mit vegyek rá, szerencsére a pirelli kuka..és veszek átmenetileg valami gagyibb, de jó ár/érték arányos felnit, nyári gumival. hijoin vagy valami hasonló, a volk ce28n japan edition még picit vaskos árban, még ha japánból is hozatom be még a kosei-nek is van nagyon szép felnije, csak ők nem készítenek honda "fehérben" azt lekéne fújatnom, megint extra költség és biztos hogy nem hozza azt a minőséget amit gyárilag a volk ad a fújással.
kicsit ideges lettem az 5600ft-os gumi átszerelésre a hétvégén... dodi topicjában elolvashatod, tanulságos..te mit gondolsz?
a 17es méretet nem nagyon szeretném, egyrészt mert szétküldi a csapágyaim és a futóművet magyar utakon, ráadásul szerintem nem is szép az intire, mert már nagyon nagy. több ismerős beszámolt róla, hogy néha fel is üt már az a méret.
szóval inkább a 16-os.
de ha most a 15ös felnimen van 205/50 akor ez azt is jelenthetné hogy a 16osra rámehetne a 215/45r16, nem? de picit félek, hogy elég speckó méretek, vagyis kevesen veszik ezt a méretet, kevés a forgalmazott gumi és emiatt magasabb is az áruk..
még nem mértem le, de lefogom, hogy a 205/50-es gumival mennyit csal gps szerint a km órám, biztos ami biztos..[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sons of the Forest - Egy nap alatt több mint 2 millióan vették meg
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vallás
- Autós topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest