Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
Hali!
Segítséget kérnék a szakiktól.
90%utca 10%pályázásra milyen gumit ajánlotok 15x6 (et45 ha jól tudom, nem 100%)
Egyik cimbitől azt kapom h 195/45 kell rá h dúrván feszüljön rajta, a másiktól azt h nem biztos ám az h ha olyan nagyon feszül, jó az a 195/50. Nektek mi a nézetetek?
A következő márkákat néztem:
1. toyo t1r 195/50 14k/db
2. hankook v12 195/50 14,7k/db
3. yoko parada spec2 195/50 17k/db ... első kanyarban ezeket néztem ki
Elől 262 méret marad, valszeg ebc fúrtmart turbogrove sárga ebc betéttel, hátra meg blueprint+ebc zöld kombó. Ehhez mérten kérnék tanácsokat, tippeket, tapasztalatokat.
Ha van más gumi tipp, ár az is jöhet, bármi.Life is too short to stay stock!
-
neduddki
nagyúr
HI!
Publik informacijok kiszivarktatasa fo feadatkent elfogtuk egy titkos leelt:- )))
Michelin 2011 akjicaaaaaa:
Hajtson rá az ajándék üzemanyagutalványra
4 egyszerű lépéssel!
1. lépés: Vásároljon és szereltessen fel
4 db MICHELIN nyári gumiabroncsot!
Válassza ki és szereltesse fel az autójára megfelelő méretű,
típusú illetve az Ön vezetési stílusának megfelelő MICHELIN
nyári gumiabroncsot! Amennyiben bármilyen kérdése van,
forduljon bizalommal abroncskereskedőjéhez, aki bármikor
készséggel áll rendelkezésére.
2. lépés: Regisztráljon weboldalunkon!*
Kattintson a www.michelin.hu weboldalra és töltse ki a
regisztrációs kérdőívet – ne feledje, a sikeres regisztrációhoz
minden egyes mezőt hiánytalanul ki kell töltenie! Sikeres regisztrációja
után rendszerünk egy egyedi azonosító kódot
generál Önnek, amely automatikusan megjelenik a honlapon,
illetve e-mailben is értesítést kap róla.
3. lépés: Küldje vissza az egyedi azonosító kódját
és a számla másolatát!*
A regisztrációkor kapott egyedi azonosító kódját írja rá a gumiabroncsok
vásárlásakor kapott számla másolatára, majd a vásárláskor
kapott válaszborítékban küldje vissza címünkre: Café
Connection Kft. 1037 Budapest, Seregély u. 3-5. A Vásárló a regisztrációt
és a regisztrációhoz kapcsolódó levél beküldését a
vásárlástól számított 20 naptári napon belül köteles teljesíteni.
4. lépés: Vegye át üzemanyag-utalványát!
Üzemanyag-utalványát postai úton juttatjuk el Önnek az
akció lezárását követő 90 napon belül.
Az utalvány értéke az Ön által vásárolt 4 db MICHELIN nyári
gumiabroncs méretének alapján az alábbiak szerint kerül
meghatározásra:
17” vagy nagyobb = 12 000 Ft
15”–16” = 6 000 Ft
13”–14” = 3 000 Ft
* A játékban való részvételhez a regisztrációt és a regisztrációhoz kapcsolódó levél beküldését
a vásárlástól számított 20 naptári napon belül köteles teljesíteni.
Ajánlatunk 2011. március 21-től 2011. április 29-ig, természetes személyek esetén 4 db
(azonos lakcímről maximum 2 db regisztráció kerül elfogadásra, amennyiben azok különböző
névre szólnak), gazdasági társaságok valamint egyéni vállalkozók esetén pedig legfeljebb
8 db azonos típusú és mintázatú MICHELIN nyári gumiabroncs vásárlása és felszerelése
esetén érvényes.
Ajánlatunk 2011. március 21-től 2011. április 29-ig, természetes személyek esetén
4 db (azonos lakcímről maximum 2 db regisztráció kerül elfogadásra, amen�-
nyiben azok különböző névre szólnak), gazdasági társaságok valamint egyéni
vállalkozók esetén pedig legfeljebb 8 db azonos típusú és mintázatú MICHELIN
nyári gumiabroncs vásárlása, valamint a vásárlás helyén és időpontjában
történő felszereltetése esetén érvényes. Az üzemanyag-utalványokat az OMV
International biztosítja. Az akcióban történő részvételhez kérjük, regisztráljon a
www.michelin.hu weboldalon, majd a regisztrációkor kapott egyedi azonosító
kódot írja rá a számla másolatára és küldje vissza címünkre (Café Connection
Kft. 1037 Budapest, Seregély u. 3-5.) az abroncskereskedőtől kapott borítékban.
A vásárlást igazoló számlán szereplő adatoktól eltérő tartalmú regisztrációt nem
áll módunkban elfogadni. A Vásárló a regisztrációt és a regisztrációhoz kapcsolódó
levél beküldését a vásárlástól számított 20 naptári napon belül köteles
teljesíteni. Az ajándék üzemanyag-utalvány bruttó értéke a vásárolt 4 db MICHELIN
nyári gumiabroncs méretétől függően változik: 17” és annál nagyobb =
12 000 Ft; 15”–16” = 6 000 Ft; 13” – 14” = 3 000 Ft. További részletekért és a
részletes Játékszabályzatért forduljon gumiabroncs-kereskedőjéhez, vagy
látogasson el a www.michelin.hu weboldalra! Az akcióval kapcsolatos kérdéseit
vagy észrevételeit, kérjük, küldje elektronikus levél formájában a
sso_hu@cafeconnection.hu e-mail címre! A használt gumiabroncs értékes
másodnyersanyag. Új abroncs vásárlásakor a régit hagyja a szakszervizben!
További információkért látogasson el a HUREC Nonprofit Kft. honlapjára,
a www.hurec.hu oldalra!
A Programban résztvevő Vásárló a regisztrációval tudomásul veszi, és a részvétellel
elfogadja a Játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételt, valamint kifejezett
hozzájárulását adja, hogy a fent megjelölt személyes adatait a Szervező a
nyereményjáték lebonyolítása céljából a személyes adatok védelméről és közérdekű
adatok nyilvánosságáról szóló törvényi rendelkezéseknek megfelelően
kezelje, és a Café Connection Kft.-nek (1037 Budapest, Seregély u 3-5.) e célból
átadja. Az adatszolgáltatás önkéntes. A Vásárló személyes adatait a Szervező és
az Ügynökség díjmentesen és jogszerűen felhasználja a jelen Program lebonyolítása
során. Az adatkezelés a cél megvalósításához szükséges ideig tart, de
legfeljebb a Vásárló esetleges tiltó nyilatkozatának kézhez vételéig. Az a Vásárló,
aki nem kívánja, hogy személyes adatait a fenti célra felhasználják, kezeljék, illetve
továbbítsák, az adatbázisból való törlését a Szervező címén (1087 Budapest,
Kerepesi út 17.) írásban kérheti. Amennyiben a Vásárló személyes adatainak törlését
a Program időtartama alatt kéri, úgy tudomásul veszi, hogy a Programban
való minden jogosultságát elveszti.udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz Manitou #3591 üzenetére
HI!
En akrok ijjen kategorijau gummedlit azotora:- )))
udv
neduddki
mod: johnny82: 2007ben jelent meg, a szaraz uttal semejjik teztben nincs gond a vizes oldalon huzzak le, /de hat azok mocskos megvett enmet tesztek semmire nem valok:- )))/
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Manitou
veterán
válasz GumisPeter #3586 üzenetére
Ok, értem. Ha aktuális lesz a dolog akkor úgyis szólok, most még van időm töprengeni egy darabig, mert az emberem úgysincs pesten, meg körbekérdezek itt egy helyen, hogy mi a helyzet.
Ja
Hankook Ventus RS2? -
őstag
Egy gyors kérdés: Falken Ze912 mikori gyártású gumi? Úgy értem mióta forgalmazzák?
-
neduddki
nagyúr
válasz johnny82 #3569 üzenetére
HI!
Nked kell eldotei, hogy ~2-3khuf/db-ot er-em, hogy a kat egyik legjobb gumijat kapd meg
udv
neduddki
mod: HA szegedi vagybeszelj nyugodtan a sraccal negyon segitokes olt eddi gmindig
Manitou: crx-en nem lattad a r1r?/amugy szegyenszemre mocskos gy lyanyttennel az japootra???:- ))) bocs/
mod: a hiperkopos ventura is elment ~70Mm-et, de hat en vigyaztam ra :- )
[ Szerkesztve ]
-
GumisPeter
senior tag
válasz Manitou #3585 üzenetére
Toyoról sokat nem tudok mondani, egy ügyfelnek volt, Ő szerette.
Posta okés, de csak előreutalásnál.
(sajna volt már több visszaküldött, át nem vett termék, így a bizalom ilyen téren elszállt)A személyes átvétel mindenképp biztosabb.
A Barum általában nem szokott elkopni, a szerkezete hamarabb megáll.
Ha 40et birt, az már szinte a hihetetlen story nálam...eddigi tapasztalataim alapján.
Ha nagyon vigyáztak rá, elképzelhető, de rendes használat mellett nem tartanak ezek sokáig...Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
Manitou
veterán
válasz GumisPeter #3583 üzenetére
Toyoval az a bajom, hogy írnak róla hideget meg meleget is. Itt is eltérő véleményekkel lehet találkozni. Szóval kicsit bizonytalan vagyok, hogy merjek-e venni T1R-t.
"Postázást" vállaltok, ha úgy adódna a dolog hogy kéne egy garnitúra? Bár most gondolkozom, hogy lehet unokaöcsémmel el tudnám hozatni, pesten dolgozik, csak ritkán jár haza, meg most pont elutazott vagy egy hétre síelni, de utána szerintem le tudnám dumálni vele a dolgot.Más:
Meglestem a mostani gumikat. Barum Bravuris 195/50R15-ösök. 3db 2003. 36. heti gyártású 1 db 2008 3. heti ( volt egy defekt vele, akkor már a családban volt a kocsi, akkor lett cserélve egy újra )
Bordamélység: a 2008-asnak picit több mint 7mm a párjának minimum 6mm
a másik kettőnek meg olyan éppen 5mm
Nos elvileg a kocsi szervízkönyve szerint visszanézve, ha 2004 tavaszán vették rá a gumikat, akkor most olyan max 67000km lehet a gumikban ( a 3 régebbiben). Az elég jó nem? Mennyit bírnak ezek 100 000 km-t Egy biztos, hogy 2008 óta 25000 lett beletekerve a gumikba. Igaz a téli szezonban téli gumis téma lehetett, az most jut eszembe, de akkor minimálisat volt használva a kocsi.
Most számolgatva olyan 40 000 km biztosan van a gumikban. Ha 100-at nem is de szerintem 80 000-t biztos elmennének mire kuka lenne a minta alapján.[ Szerkesztve ]
-
Calogero
addikt
válasz GumisPeter #3578 üzenetére
Köszi.
Első-hátsó csere megvolt, illetve minden cserénél van centrirozás is. Egy garnitúra csere centrirozva 3000 Ft , ki lehet bírni.
-
GumisPeter
senior tag
-
őstag
válasz GumisPeter #3576 üzenetére
Ez nagyon jó hír nekem, akkor nem kell többet költsek, köszi. Igen, szegedi vagyok, azért is néztem a linkelt oldalon az árakat. THX!
-
Manitou
veterán
válasz GumisPeter #3580 üzenetére
Esetleg Toyo T1R -t is néztem még, annak is ilyen botrányos a beszállítása?
-
GumisPeter
senior tag
válasz Manitou #3579 üzenetére
Tudomásom szerint bécsben van az eu raktár, ott már nincs.A forgalmazó min 3 hónapot mondott, ha van japánban, vagy a Fülöp szigeteken.
Tekintettel a jelenlegi katasztrófára, nem hiszem, hogy célszerű most onnan gumit hozatni...lehet este világítana...Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
Manitou
veterán
válasz GumisPeter #3577 üzenetére
No igen ez meg a másik dolog, hogy nem tudom megnézni rajta a DOT számot, csak mikor már kiszállítja a futár.
Lehet bemegyek egy két helyre itt helyben, aztán megkérdezem tudnak e hozni rendelésre, mert raktáron tuti nem lesz. Csak ahogy néztem szerintem itt nem forgalmazza egyik gumis sem, vagyis a márkák felsorolásánál sem szerepel, bár ettől függetlenül lehet be tudják szerezni, mit gondolsz erről? Bár ebben az esetben is hozhatnak nekem olyat rendelésre, ami már nem mai darab. Amit írtam 3 helyet az csak úgy játszana, hogy megrendelném így netről, kiszállítanák, én megvizsgálnám, hogy nem-e sérült, stb, aztán kifizetném kp-ban a futárnak.[ Szerkesztve ]
-
GumisPeter
senior tag
válasz Calogero #3573 üzenetére
Ez tipustól is függ.
Vannak gyártók amiket akár 6-7 évig is lehet használni, és vannak gyártók amiket 3 évesen már a totalis kiszáradás fenyeget.
Pl:kollégám 4 éves ANGOL Kleber Dynaxerje porrá repedezett, míg a francia 6-7 évesen sem repedezett.Continentalnál is gyakori a 2-3 éves repedezett gumi...
Látatlanba nehéz dönteni, 10,000 km után amugy is csere első-hátsó és centrirozás javasolt, a gumis véleményét érdemes kikérni.
De alapfelállásban 6-7 év a normál használati idő, utána már elveszti rugalmasságát a gumi.Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
GumisPeter
senior tag
válasz Manitou #3570 üzenetére
Ott vedd meg, ahol van személyes átvétel!
Nézhetsz gyártási időt is, de ezt még kérd fizetés elött!
Automaxnál erre NINCS lehetőséged, és ha 3-4 éves gumit kapsz a másik telephelyen lévő raktárból, hiába reklamálsz, nem veszik vissza emiatt.
A másik 2 helyet nem ismerem, ha van elérhetőségük, érdemes megkérdezni.Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
GumisPeter
senior tag
-
Calogero
addikt
Milyen időközönként kell a gumikat cserélni. Ha nem kopott akkor is van valamennyi idő igaz?
Az autóm most nyáron lesz 4 éves.
A nyári gumim: 205/55 R16 Bridgestone Turanza ER 300, melyek 24 246 km-t futottak.
A téli gumim: 195/65 R15 Continental WinterContact TS810 melyek 18 533 km-t futottak.Nem vagyok versenyző gumi pörkölős típus, gumik nincsenek agyon kopva.
-
Manitou
veterán
válasz GumisPeter #3533 üzenetére
Visszatérve a parada-ra. Nem sok helyen árulják normális áron. Nem tudom merjek e rendelni netről ilyen olyan webáruházakból főleg hogy azt mondod lehet várni kell rá sokat.
Két vagy három hely van ahonann tudnék
autoguminet.hu, TMT Auto, vagy automax.hu -
őstag
Hali!
Nekem is cserélni kell idén a nyári gumijaimat. 195/65 R15-ös gumik kellenek. Nekem a legfontosabb a megbízhatóság, mert nem 1 évre veszem, esőben jó legyen. Korábbi kocsimon Pirelli P6 volt 195/50 R15-ös méretben, azzal tökéletesen meg voltam elégedve. Amit itt olvastam, az alapján Falken H ZE912-t választanám. Pirelli H P6 Cinturato tetszik még ugye saját sima P6-om után, csak nem 1 árkategória. Falken darabja 13600, Pirellié 17700. Kérdésem, hogy megéri-e a Pirelli a felárat, vagy nagyon jó gumi a Falken is?Mod: itt néztem.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
bezony, itt a gumiszezon, és ideje vásárolni újakat. milyen 4 évszakosat ajánlanátok? lefutottma pár kört az ősökkel, hogy legen inkább 1-1 téli meg nyári szett, de nem sikerült meggyőzni őket. mondjuk talán valahl érthető is. nem megyünk sokat... 6 év alatt most pördült át a negyvenezredik km. illetve télen szinte csak a városban van használva a kocsi. szóval akkor ki mit ajánlana? (jah, a humik egy veszedelmes dacia loganre lesznek )
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Manitou
veterán
válasz GumisPeter #3566 üzenetére
Pedig ez RFT, rá is van írva Igaz filctollal
-
GumisPeter
senior tag
-
gg72
veterán
válasz GumisPeter #3558 üzenetére
Kösz, akkor asszem maradok a Falken-nél.
-
Manitou
veterán
válasz GumisPeter #3563 üzenetére
Barum
Az érdekelne mennyi tartalék van benne. Ha picit sérült akkor az egyből kuka -
GumisPeter
senior tag
-
Manitou
veterán
válasz GumisPeter #3561 üzenetére
GumisPeti !
Meg tudnád nekem mondani kb milyen vastag az oldalfala egy átlagos személyautó guminak? konkrétan egy ~195/50R15-nek érdekelne, de gondolom nagy difi nincs ezek között.
-
csibor
addikt
Tegnap kezembe akadt pér Debica,és Barum 0511 dot számokkal,elég érdekes
-
GumisPeter
senior tag
Azt hiszem, itt az idő a gumicserékre!
Készüljetek, szerdától már illendő a nyárit előszedni a pinyóból!
[link][ Szerkesztve ]
Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
gg72
veterán
válasz GumisPeter #3555 üzenetére
YOKOHAMA A drive (AA01)
Ez is jó gumi? -
neduddki
nagyúr
válasz GumisPeter #3537 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
válasz GumisPeter #3552 üzenetére
Valóban, a miénken is az volt, de most valahogyan a Falken szimpatikusabbnak tűnik...
-
GumisPeter
senior tag
válasz Ace Ventura #3550 üzenetére
Mindkettő 190km/h tud, átlagos használat mellett tökmindegy....
-
gg72
veterán
válasz GumisPeter #3538 üzenetére
Köszönöm a tippeket!
A Yokohama A349-nél mit jelent a honda elsőszerelés? -
Ace Ventura
addikt
12 éves Suzuki swiftre Pirelli P4, vagy elég egy Falken SN828?
Végsebességem még nem ment 140 km/h föléÜres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Kickass
őstag
válasz GumisPeter #3548 üzenetére
Rendben, idoben szolok.
-
GumisPeter
senior tag
válasz Kickass #3547 üzenetére
Fulda rendben is van.
Falken ebben a méretben eddig nem jött, mivel ritka méret, lehet idén nem érkezett annyi előrendelés, hogy elinduljon a gyártósor.
Teszám él.
Szombaton nem dolgozom, de amugy is elötte 1-2 nappal kellene jelezned, melyik kell, mert ez nem polcon lévő méret, csak a központban áll, akkor rendelem ki, ha van rá vevő, amugy évekig csak nézegetném....
Szombaton át tudom adni ha kell valami, de akkor csüt estig tudnom kellene mi lenne az.Üdv
-
Kickass
őstag
válasz GumisPeter #3537 üzenetére
Fuldat preferalom, a telim szettem is az, nagyon jok vele a tapasztalataim.
A sokat emlegetett Falkenbol nincs veletlenul ebben a meretben?
A profilodon levo telefonszam el? Kozeljovoben pesten jarok, ha szombat delelott dolgozol lehetseges hogy bekukkantanek gummaert.
-
VR6-Fan
veterán
válasz GumisPeter #3544 üzenetére
köszi, de elég jól bevagyunk rendezkedve erre:[link]
nem épp felni, de hirtelen ezt találtam.
azt meg köszönöm hogy utána kérdezgetsz
[ Szerkesztve ]
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
GumisPeter
senior tag
válasz VR6-Fan #3543 üzenetére
Ecodiesel.
Momentan nincs ilyen emlékeimben, de kollégáknál kérdezek, van pár aki nagyban használt felnizget.
Polirosom van, aki szépen dolgozik, ha kell...
Meg krómozóm is, nekem is kell az új pc-m alkatrészeit krómoztatni lassan....Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
VR6-Fan
veterán
válasz GumisPeter #3542 üzenetére
hehe pénzt nem adok érte, itt van
no igen 54le-s 1,6D just cruesein, meg 5cm-re a karter a földtől.
nálam inkább a használati érték számít, mindegy egyenlőre szét szedem a felnijeim, ez biztos, kell egy kis polir frissítés meg csavar krómózás, aztán majd kiderül
esetleg BBS RM-et RS-t nem tudsz elfekvőbe valakinél?
-
GumisPeter
senior tag
válasz VR6-Fan #3541 üzenetére
Ha nagyon olcsó, akkor egy próbát talán megér.
Mindenképp lássa gumis, pontosabban szerelés után fizess érte, ha minden oké vele.
Mivel ezekkel a szénné ültetett autókkal amúgy sem nagyon illik száguldozni, csak a kiállításon és a talikon kell hogy álljon, arra még remek lehet.
Ha használod is és nagyon szar, akkor még mindig eladhatod, vagy füstölni jó lehet!Ha elég kreatív vagy, egy franciaágyhoz is jó lehet, 4 szép polír felnivel.
Ha csillog, még asszonynak is tetszhet![ Szerkesztve ]
-
VR6-Fan
veterán
válasz GumisPeter #3540 üzenetére
ne aggodj én is nagyon jó véleménnyel vagyok róla, csak van most egy garni éppen itt...
a környezetemben meg mindenkinek 165/50 vagy valami hasonló rém van 7-8 colon 50le-s kocsikban, sajna nem lenne jó viszonyítási alap...
csak kénytelen leszek valahonnan még 70-et kigazdálkodni....
köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
VR6-Fan
veterán
Péter!
Nankang NS2ről valami vélemény, azon kívül hogy kínai?
185/45 R15-be esetleg a 195/45 ZE912 vagy G-proffokhoz képest elég jó ára van, és ezzel a mérettel még annyira se érne bele mint a 95-el.
-
GumisPeter
senior tag
Szia.
Falken parádés nyáriban is, én szerettem...
Falken Ze912 13800-
Yokohama A349 (honda elsőszerelés) 15400-
Michelin Energy Saver 14900-
Dunlop Streetresponse 13500- (ebből a méretből lesz elég idén)Üdv
-
GumisPeter
senior tag
válasz Kickass #3525 üzenetére
Szia
Semperitet nem favorizálom, mert pont olyan takony az oldala, mint a continak, uniroyalnak szal a komplett barum csoportnak.
185/55R14 nyári:
Fulda Carat Progresso 16800- (4db van! )
Dunlop Sp01 18700- (4 db van! )
Michelin Energy saver 26500- (8 db van! )
Yokohama AS01 20500-Nagy vonalakban ennyi, ami elérhető és használható.
Kóreai és Sava,Kormoran gumikat nem írtam, bár van, de pénzt egyik sem igen ér...Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
gg72
veterán
Jön a tavasz, így ismét felteszem a kérdést, amit már az ősszel is, csak akkor a téli gumi kapcsán: egy Honda Jazz-re keresek átlagos (vagy inkább átlag alatti) futásteljesítmény mellett nyári gumit 175/65R14 méretben. Akkor Falken ZE912 volt a javaslat, ez még most is áll?
Amúgy a Falken HS439 téli gumival maximálisan elégedett vagyok, így szívesen maradnék ennék a márkánal. -
-
Manitou
veterán
válasz GumisPeter #3531 üzenetére
Húha, ennyire "beszerezhetetlen" ez a gumi? Nem gondoltam volna.
-
GumisPeter
senior tag
-
Manitou
veterán
válasz GumisPeter #3528 üzenetére
Ok, értem.
Paradára tudsz nekem mondani egy árat? -
neduddki
nagyúr
válasz GumisPeter #3528 üzenetére
HI!
az a lenyeg hogy nekm akadt koszi:- )
udv
neduddki
-
GumisPeter
senior tag
válasz Manitou #3523 üzenetére
Nem rossz a Dunlop, De az s01 ugye már gyakorlatilag nincs a response meg elég szarul jött tavaly is, gyenge utánpótlása volt.
Így ha defektet kapsz és cserélni kell, nem biztos hogy lesz...inkább nem ajánlom...
Ha ragaszkodsz hozzá, beszerzem...
A parada az egyik legjobb streetracing gumi.
Tehát nem azonos elvárásokkal kell kezelni, mint az átlagos nyárigumikat.
Amire kitalálták, arra az egyik legjobb gumi!
Persze viszonylag hamar el is kopik, de ugye nem az a fő szempont, hogy egy ilyen gumi tartós legyen...Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
Kickass
őstag
Udv
Semperit Comfort life 2-rol mi a velemenyek?
Illetve Peter! tudnal nekem ajanlani gumit 185/55 R14 meretben (Fiat Punto GT Turbo)? Ket het mulva ha minden igaz megyek pestre, plane ha lenne valami jo vetel....
-
neduddki
nagyúr
válasz GumisPeter #3521 üzenetére
HI!
Apu kezdodik:- )))
Rautleted Manitou-t az almeran a cdrajvra oszt tengeri beteg lesz a sportolas hejjet:- ))) /a tobbit meg mindeki tugya/
udv
neduddki
mod: SzapiTarti: hogy nyalogasd meg a labad ujjat, tegnap kenyeln voltam letisztazni, hogy a sport melelt van a 2 a excpert meg csak simmma, torke osszjevisszjakeertel:- )
[ Szerkesztve ]
-
Manitou
veterán
válasz GumisPeter #3520 üzenetére
Többiről nem sok jó infóm van..
Na mondjuk az fura.. Dunlop-ról elég jó vélemények vannak külföldi fórumokon, sőt ha azt veszem az alapján azt hozzák ki a legjobbra ezek közül.
Yoko + Toyo-ról már megoszlanak. Szárazban azért jónak mondják őket.Ha szűkös lenne a keret, akkor biztosan a Falkent venném, de most inkább picit többet is tudok rá áldozni, ha kell.
Yoko Parada ennyire rossz szerinted?
&rew Azt régebben én is néztem
[ Szerkesztve ]
-
GumisPeter
senior tag
válasz GumisPeter #3520 üzenetére
Árak
Falken Ze912 H 12900-
Yokohama C-Drive H 15850-
Yokohama C-Drive2 H 16700-
Toyo T1R V 18000-Üdv
-
Manitou
veterán
Kezd közeledni a szezon.
195/50R15 -be dilemmázok vajh milyen sportos gumit kéne venni.
Ezek a típusok lebegnek szemeim előtt:
- Yokohama Parada
- Toyo T1R
- Dunlop SP Sport Fastresponse
- Dunlop SP Sport 01 ( tudom ez a fastresponse elődje)Futottak még kategória:
- Kumho Ecsta SPT KU31
- Falken ZE 912A yokoról meg a toyoról azt olvasom külföldi vélemények alapján is, hogy vizes úton nagyon csúszik.
Igazábol a két dunlop tűnik a befutónak. -
neduddki
nagyúr
válasz Ace Ventura #3515 üzenetére
HI!
Pirelli p4 cint
udv
neduddki
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
1999-es évjáratú Suzuki Swiftemre szeretnék egy tűrhető nyári gumi szettet.
Jó ár érték arányban mit érdemes rá venni.Nem vezetek extrémen, tehát nem 20-30K/db gumira gondoltam, hanem valami megbízható, de mégsem horror áru darabra.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
neduddki
nagyúr
válasz GumisPeter #3513 üzenetére
HI!
hehe:- )))
hat egyellore ebbol a mintabol a conti az a Te mumusod, falun erdekes modon meg a pirelli a unsupportalt, de mindenkinek van mi az bisztos:- )
a totoyaba iertam, hogy a pilot sport 3 az tul feszes mar a verso vs. falsi utakra:- (udv
neduddki
-
GumisPeter
senior tag
válasz neduddki #3512 üzenetére
Hy
Sosem fogsz egyértelmű választ kapni a melyik a jobb gumi...a legtöbben azt akarják adni, amit vagy nagyon olcsón tudnak, vagy ami éppen polcon van....
Conti felejtős nálam és sok kollégámnál is.....
205/55R16 HP Primacyra holnap/ma rákérdezek, emlékeim szerint csak V-s van, de az ára jó, 23900-/db legalábbis 2 hete még ennyi volt...holnap pontosítok!
A Pilot sport3 is ebben az árban lesz, kérdés van-e már?Üdv
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz GumisPeter #3510 üzenetére
HI!
mivel gummedlit keresk a versora ezert vegighivtame egy rakas gumist probakepen az elmult hetekben/boven 10 felett, 2 utan mar direkt csinaltam, hogy legyen ez a jo ki formedveny:- )))/:
primacy hp: nagyon jo gumi, komfortos, es meg nemis kopik /de me nem premiumcontact2 mert az meg lagyabb oldalu min. 2 gumis, mod: fojt lasd letebb/ szegedi kollega eppen erre csereli a nct5-ot
p7 cint: nagyon jo gumi de nem annyora komfortos mit amijet en leresek ez kb feletol masik fele szerint pont ezt keresem
gy optigrip huuuu az nagyon baba gumi, de meg sportosabb mint a p7cint /ez kb mindekitol egyfroma olt/, mikro szobahoztam a venturat, tobbnire jott a nyugtatas, hogy azert nem annyira kemeny az oldalfal:- ) dekopos gumi figyeljek
conti premiumcontac2 kb 1/3 szerint puhabb mint a primacy, maradek szerintkb egyforma, 1-2 volt aki kemeneybbnek monda
dunlop gyorsvalasz: tobben ajanlottak, mire kozoltem, hogy a civic-en az van es az sok minden, de messze a komfort
hidko er300: nagyon jo gummedli az is, de talan kicsit az is sportosabb mint amit keresk tobbnyire ez volt
kleber hp3 na itt volt szoras: jo az a gumi; szarazon nyulos, vizen jo; szarazon jo, viz nem az igazi; hagyuk mar a francba nem a fentiekkel van egy szinten kb ez volt a megoszlas:- )
pirelli p6cint na erre leso keorben mindeki felkapta a fejet, hogy az baba, de volt aki fejbol tudta, hogy mar nem gyarcsak a meretemben, volt aki kis gepezes utan.
na kb ez volt a termes:- )
udv
neduddki
p.s. szoval akinek akad primacy hp 205/55r16 lehtoleg h es max 2009masodik felev jo arban akkor megvettem:- )))
mod: egy ket enter meg egyertelmubbe javitotam a michelin vs. contit
[ Szerkesztve ]
-
GumisPeter
senior tag
válasz GumisPeter #3510 üzenetére
Egy vessző kimaradt, Kumho, Optimo...
De a lényegen nem sokat változtat...én akkoris azt adom, amiről tudom hogy jó, és tojok az ilyen "független és pártatlan" tesztekre....Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
glandesz
újonc
Sziasztok.
Keresem uj-ujszerű Brigestone Er 300-at
205 55 16.méretben és Brigestone B390-est 195 65 15 méretben
Email: glandesz@citromail.hu.
köszi! 1.db.ot -
troland26
őstag
Ha esetleg van valakinek szép és olcsó 15"-os 5x100-as alufelnije amitől meg akar szabadulni jelezze felém
-
róland
veterán
válasz GumisPeter #3501 üzenetére
Régi Michelin Alpine A2 helyett
Pirelli SnowContact
Vagy
Kléber KristalP3
lenne-e jobb?
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Spórolós topik
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest