- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Synology NAS
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Starlink
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mikrotik routerek
- Sweet.tv - internetes TV
- Microsoft Edge
- Mozilla Firefox
-
IT café
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
válasz
castiels #23425 üzenetére
Nálam az MSAA ki van kapcsolva és az árnyék High-on van valamint a fű is csak High és így megy könnyedén. Igaz ez csak egy 280-as kártya viszont i5 2500k@4.2.
Sajnos rendes videót nem tudok készíteni játékban,m ert annyira eszi a gépet a felvétel, hogy úgy már nem jó, de stream-em van igaz csak 480p és így gagyi amit látsz, de az látszik, hogy nem szaggat a füves részen sem. (ugyanezekkel a beállításokkal)Feryll: tegnap előtt volt amikor toltuk akkor én 130k+115k-val távoztam a küldetéseinkből. (2x bankoltam).
-
kigyi_23
addikt
válasz
castiels #23393 üzenetére
Csinálok egy videót real time akkor nincs fix 60fps, mert nekem AMD-m van azaz ha felveszek egy videót nem lesz 60fps-em, mert nem bírja a vas úgy már (6-8fps csökkenést jelent nálam, ha videót veszek fel). Persze csinálok én neked fix 60-at tessék ez kérlek szépen fix 60 fps
-
h1mpi
félisten
válasz
castiels #23161 üzenetére
Nézd meg Afterburnerben. Ha 99% a CPU kiahsználtsága és kevesebb a GPU-jé, akkor proci limites, ha nem, akkor más a gond. Amúgy a családban egy HD7970-el és egy i5-el (3.3 Ghz) megy simán folyékonyan 60 FPS-t. Az FPS beesés az szerintem játék bug, nekem is néha leesik 100-120-ról 60-80 közé és nem azért, mert a grafika annyira megterhelné abban a pillanatban.
-
-
headhunter86
senior tag
válasz
castiels #20455 üzenetére
Én meg azt nem fogadom el, hogy amikkel játszottam a gépemen játékokkal összképet, komplexitást tekintve a GTA V mérföldekkel szebb, jobb, és egyik más játék se futott ilyen szépen, ami megközelítőleg így nézett volna ki. Főleg, ha konzol portokat nézzük.
Majd jövő hónapban jön a Witcher 3, majd kíváncsi vagyok ott, hogy lesz optimalizálva, mert nyakamat rá, hogy rosszabbul fog futni mint a GTA, régebbi VGA-kon tutibiztos!
-
JackFeryll
őstag
válasz
castiels #19841 üzenetére
760-on is jól futott normal textúrákkal, 970-en jól fut very high textúrával és 2x-4x MSAA-val is. 1920x1200 felbontáson.
(#19844) adamkaa777
Ha kell keresnie szervert, vagyis nem baráthoz/crew tagokhoz csatlakozom akkor mocsok lassú. Rengeteg ront az online-on a tetű töltés/szerver keresés. -
DjDanee87
addikt
válasz
castiels #19828 üzenetére
Azt hittem itthonról majd megtalálom azokat a képeket ami alapján én csináltam, de nem. De bejelöltem én neked.
Az 1-es pontnál ha minden igaz van egy faház. Ott rakhatod le a kocsit. És amikor odaértél a kukás autóval akkor induljj el a getaway kocsival a 2-es pont felé. Kb oda is érsz a 2-eshez mire vált a kaera és Michael pont ott lesz.
De itt egy másik működő helyszín a kocsinak YT videó formájában
-
DjDanee87
addikt
válasz
castiels #19819 üzenetére
Fél óra múlva otthonról tudnék segíteni térképpel. De a lényeg az volna hogy elmész a leparkolt getaway kocsihoz. Átviszed egy másik helyre, oda ahol Michaelre váltana a játék (és crashel).Úgy kizoomolás nélkül átvált Michaelre és nincs crash. Nálam is ez volt, és így oldották meg.
-
sagem
addikt
-
TESCO-Zsömle
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest