Új hozzászólás Aktív témák
-
vviktor1
aktív tag
válasz
Ted-Mosby #335 üzenetére
Annyit mindenki tud közülünk sz.tem (vagy nagyon gyorsan felejt) hogy a grid coll off bevált és megszokott időpontja a vasárnap este, ha ti odatettétek a tietek akkor gondolom választottatok (remélem jól),
Be ne beszéld hogy az rF futamok előbb voltak vasárnap esténként...
Részemről maradok Zyl véleményén : nem lépek vissza ekkorát mint ami az rF a grid után, kipróbáltam én is, nem jött be (biztos jó játék de nekem off) de nem is vitázom senkivel ez miatt.
Aki meg mindkettőt szeretné az most inkább válasszon.. (és hagyja békén a másikakat). én lehet ezekután amit itt (és a másik 2 játék topicjában) visszaolvastam perpill azt mondom inkább egyiket se.... (tisztelet a kivételnek akik nem hozták rám a hányingert)
Ez 1 csapat volt emberek...nemrég egy pályán egyforma autókkal centikért küzdöttünk fair módon, lelkesen, megér ez (vagy bármelyik) játék ennyit ahová fajult ???BUÉK, és szebb jövőt !
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Dolce Gusto
- Tenisz topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Gigabyte Z590 Aorus Ultra-I7 11700K-G.Skill 3600-C16 Samsung B-die 16Gb
- ASUS TUF 4080 SUPER JAVITOTT + AJANDEK
- SATA to SAS átalakító tray caddy hdd keretbe
- Lego 10497 - Galaxy Explorer - Egyszer összerakott, hiánytalan
- LEGO Ideas - Vincent van Gogh - Csillagos éj (21333) - Egyszer összerakott, hiánytalan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest