- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elon Musk nem kér a TikTokból
- Sweet.tv - internetes TV
- Corel Draw topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mikrotik routerek
- ASUS routerek
- Hálózati / IP kamera
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hujikolp
őstag
Javítom ott, ha tudom
Onnantól csak a google-től függ, hogy átveszi-e a javítást (és mikor).
Véleményem szerint, ha a streetmaps-en be van állítva a sáv száma, desztináció, kanyarodási dolgok, akkor a maps is valamikor át fogja venni onnan. Csináltam most új utat OSM-ben és kiváncsi vagyok, mikor jelenik meg a maps-ben -
Hujikolp
őstag
A fix Dark mód első teszt során nem kapcsolt be, a sima Maps felület besötétedett, de az Útvonaltervezés megmaradt Fehér-en. Most megnézve ugyanez a helyzet.
Megoldás: Maps-on belül, Beállítások -> Navigációs Beállítások- > Térkép megjelenítése -> Éjszaka.
- A Sebességkorlát túllépését nem jelzi hang (ami ki/be kapcsolható lehetne)
Nem emlékszem, hogy van-e hangja a túllépésnek. Esetleg: nézd meg a Hang és beszéd -> Némítva / Figyelmeztetés / Feloldva kombinációt, nálad mi aktív.- A jelentések között nincs "Hibás sebességhatár" megadása.
A maps útjai és adatai "nem közösségi szerkesztésű", zártabb a rendszer. A waze-ben pl ott a sok szerkesztő.
A Maps rengeteg adatot "emel át" más adatbázisból, pl openstreetmaps-ból.
Ha a sebesség korlát változott az elmúlt időben, de más adatbázisban nem lett javítva (waze, openstreetmaps, etc), akkor a google sem frissíti.
Amit lehet tenni, hogy megírod itt a hibás helyet és az openstreet-en frissítve lesz.
Pár hónap múlva, jó esetben megjelenhet a térképen is. Arról nincs adat, hogy milyen gyakran frissíti a maps az adatbázisát az infókkal és mit vesz át.- Nincsenek benne Autópálya matricák (mint a Waze-ben).
Magyarországon vannak megyei matricák, ezt a maps nem tudja így kezelni. A waze kapott ilyen fejlesztést, emiatt tudja.
A maps-on belül csak a "fizetős utak elkerülése" opció van erre.- Az aktuális Helyszín elmentése elég fura megoldású jelenleg, nem én adhatom meg a "Megnevezést", az csak a "Jegyzet"-ben adható meg. Miközben a "hely neve" a Google-től jön, lányomék lakcíme pl. ilyen formájú: 46., 21.
A pontot mentsd el másként, pl Címke hozzáadása segítségével.
Vagy használhatod a Mentés opciót is, itt új listát adhatsz meg hozzá stb:
A mentéssel szerintem jobban jársz, mert akkor könnyen térképre láthatod, vagy listában kiválaszthatod.
Bónusz:
Ha a Névjegyzékben hozzáadod a telefonszám mellé a lakcímet, akkor a térképen is keresheted az illetőt, ha beírod a nevét:
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest