Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákinard
aktív tag
Hátha valaki mégis tudja a választ:
Azt vettem észre, hogy a chrome nem szimplán lefagy, dolgozik a háttérben, csak nem jeleníti meg. Azaz ha megnyitok egy ldalt a képen olyan mintha lefagyott volna, valójában teszi a dolgát. Úgy tudom megnézni, ha pl teljes képernyőről ablaknézetbe váltok majd vissza teljesre. Akkor ott lesz a megnyitott oldal...
Baromira idegesító semmi mással nincs baj csak a chromeal...Valaki esetleg véletlenül nem tudja mi ez?? Valami parancsok letiltások engedélyezések vagy akármi nem oldja meg???
-
Ákinard
aktív tag
Sziasztok!
Korábban is volt ez a problémám, de nem emlékszem, hogy itt kértem és kaptam rá megoldást vagy máshol, most pedig 1 hónap laptop szervizelés után már nem emlékszem mi volt a megoldás:
Elindítom a Chromeot, elkezdi tölteni a kezdőlapot, de nem tölti be és megáll, nem reagál se frissítésre se semmire.
Emlékeim szerint valami chrome:// kódot kellett beírni és ott kikapcsolni valamit de nem emlékszem mit.Köszi.
-
Ákinard
aktív tag
Sziasztok!
Lehet egyedi probléma, de engem nagyon zavar:
Amikor idegen nyelvű oldalt tölt be, akkor régen egy centit lecsúsztatta az oldalt, és ott ajánlotta fel a fordítási lehetőséget. De ha nem foglalkoztam vele, vagy siettem, attól még tudtam gépelni tovább.
Egy ideje már nem ezt teszi, hanem külön kis ablakban dobja fel ezt a lehetőséget, és ha nem figyelek, csak gépelek vaktába, az a szar meg áll és várja, hogy fordítson-e?Tudom, kapcsoljam ki, de néha nem rossz ha egy kattintással tudok fordíttatni. Semmi más megoldás nincs áthelyezni vagy ezt a felajánlást máshogy megjeleníttetni vele?
-
Ákinard
aktív tag
Sziasztok!
Újratelepítettem a gépet, és ismét előjött az a hiba, ami egy éve is. A böngésző egy idő után megáll. Vagyis a megnyitott oldalak. De csak látszólagosan, mert a gmailben is tudok navigálni (a fejlécben látom, hogy mappákat vált) de a kép fagyott. Ha mellette új lapot nyitok megy az is egy ideig.
A flash rémlett, de hiába tiltottam le hol egyiket hol másikat hol mindkettőt nem javult. Nem emlékszem mi volt a megoldás???? (Mert akkor megcsináltam, és többé nem jött elő.)
-
Ákinard
aktív tag
válasz laszlohu #11283 üzenetére
Köszönöm! Egyelőre úgy tűnik, ez megoldotta
Még egy kérdés: Hogyan lehetne beállítani, hogy új lapnál a kezdőlap nyíljon meg, ne ez az üres fehér lap a Chrome Web store gombjával? Én még az a kis maradi vagyok, aki a google-be írja be ha keres valamit
Vagy ha ennek mindenképp maradnia kell, akkor hogyan lehet oda gombokat kitenni?
-
Ákinard
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom találkoztatok-e már ilyen problémával, de nekem az alábbi adódott:
Használom a Chromeot, megnyitok több lapot. Ha visszamegyek egy másik lapra akkor random módon, "befagy", ami abban nyilvánul meg, hogy lehet bármire kattintani, az "alatta" megnyílik, de az oldal képe marad. Nem lehet lefelé sem görgetni.
Vagy másik változat: hagy kattintani, bejön láthatóan az új oldal, majd vissza is ugrik. És hiába gépelek be új címet fent, nem megy. Csak a lap bezárása majd újbóli megnyitása javítja.
Ezt a régi laptopon nem csinálta, csak ezen az újon (N5110 dell). Az az igazság, hogy ez még csak "játszós" windows amin próbálgatom a drivereket, meg a W7 kezelését (most tértem át XP-ről) de hamarosan szeretnék egy tiszta lappal indított windowst, amin jó lenne, ha a chrome működne, mert így nulla szegény
1 már újratelepítettem, de nem oldotta meg a gondomat...Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple Watch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Rainbow Six Siege - Deluxe Edition (+16 operátor)
- Új, bontatlan Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition PC ELADÓ
- Win11/win10/Office Kulcsok 15 percen belül!
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Indiana Jones and the Great Circle Premium Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest