Hirdetés
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
copin
őstag
-
copin
őstag
válasz Viktor77 #168 üzenetére
Az Opera korára való tekintettel, az ilyen összehasonlítgatások nem végződnek igazságos végeredménnyel. Tudom, mert én az Opera 3. verzióját is nyúztam (talán még azelőttit is). Inkább a Safari korai, még nem stabil verzióit ajánlanám, összehasonlítgatásra.
Mi kell a Chrome "legyőzéséhez" kérdésre a gyors és megbízható java script futtatást és az alacsony memória igényt jelölném meg. Mivel ez a 2 dolog, amiben a Chrome valami eszméletlen jó, másban van elmaradása, de ez még egy nagyon korai verzió. Amíg eléri az egyes kezdetű verziót, addigra lehet hogy tök lassú lesz.
#171 Nem tudom, nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
-
copin
őstag
Chrome-al megnyitva érdekes igazán.
Wolverine A Google keresője ezen az adatrögzítésen működik a kezdetek óta. Mit gondolsz, az AdSense miért tud személyre szabott hirdetésket adni?
Sajnos a személyre szabottság nem gyakori nálam, pedig folyamatosan be vagyok jelentkezve. Annyi, hogy a kereséskor látom hogy x linkre hányszor kattintottam rá, persze ha van valami személyre szabott ajánlat valahol, akkor azt szívesen megnézném.
[ Szerkesztve ]
-
copin
őstag
Mondta az egyik rokonom, hogy milyen lassú a Chrome az FF-hez képest. Mondtam hogy ez "lehetetlen". Ok, elment így egy nap. Másnap melegváltással cseréltünk helyet a gép előtt és felmentem az iwiw-re (amit FF-el sajnos nem lehet használni a hálózat hibájából) és láss csodát: minden kattintásra azonnal reagált. A flash-ek gördülékenyen mentek (gyenge a gépem). Kérdezgettem, hogy ez nem elég gyors neki, de ő inkább nem szólt semmit.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Windows 11
- Filmvilág
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest