- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Windows 10
- Facebook és Messenger
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
- Rendszergazda topic
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
Sajnos nem mindegyik oldallal bír el az Ublock Origin vagy az AdGuard kiegészítője sem.
A Firefox-hoz készült Ublock Origin mellé lehet telepíteni a Nano Defender for Firefox kiegészítőt ami egy anti-adblock killer tehát a reklámblokkolókat védi, de ez sem működik mindig. -
Rimuru
veterán
-
Sk8erPeter
nagyúr
Én azt gyűlölöm ebben a Hangouts-szarságban, hogy cseten nem lehet láthatatlannak maradni, ahogy régen.
https://support.google.com/chat/answer/162730?hl=en
"When chatting with someone who is using Hangouts, please keep in mind that the Hangouts app doesn't support invisibility. When you set your Google Chat status to invisible, Hangouts users will see your profile picture without a green bar underneath, indicating that you may be idle on your computer. Learn more"Miért hoznak ilyen idióta gyökér döntéseket mostanában a Google-nél? Könyörgöm, ami évek óta jó volt, azt miért nem lehet úgy hagyni?! Miért kell valamit önkényesen kiszedni?
Nyilván visszatértem egyből a régire. Egy-két spanommal van, hogy láthatatlanul akarunk csetelgetni, mert épp nem akarom, hogy mások cseszegessenek, csak ő tudjon róla, hogy valójában online vagyok. Most ezt a lehetőséget ugyan miért kellett megszüntetni? Az a feltételezés, hogy majd akkor többet fogom használni?Na jó, bocs, abbahagytam, ez mind költői kérdés volt természetesen, de az ilyenek felb@sznak.
Sk8erPeter
-
Penge_4
veterán
Itt az élő példa, hogy én sem vagyok tévedhetetlen. Gyakran hangoztattam korábban, hogy az átlagusernek elegendő egy ablak és egy címsáv. Ezek szerint utóbbiban tévedtem. (Ez egyúttal magyarázat arra is, hogy a Chrome alapokon teljesen újraírt Opera 15-be miért mentették át azt a közutálatnak örvendő "funkciót", hogy nincs sem http:// (ami még egy dolog), sem query utáni rész. Így még YouTube-on is csak annyit lát az ember, hogy www.youtube.com/watch, mert a kérdőjel és kettőskereszt utáni részeket lecsípi.
Na de nem is szaporítom tovább a szót, megyek vissza Google Maps-re élhető lakatlan szigetet keresni.
-
spammer
veterán
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
laszlohu
addikt
Valaki írta korábban, hogy
lehet, hogy mindkét shockwave flash plugin
engedélyezve van nálad ( beépített, telepített ):
írdd be az URL - be, hogychrome://plugins/
,majd shockwave flash, részletek gomb -
csak 1 flash player plugin lehet aktív!!!
a másikat le kell tiltani.a beépítettet : gcswf32.dll - nek hívják
Azt meg lehet próbálni, hogy feltelepíted az Adobe Flash playerből a telepítős verziót,majd letiltod a beépítettet és engedélyezed a telepítettet. majd újraindítod a Chrome-ot.
A telepítős verzióból a non-ie -t!!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest