Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Nincs gond vele, nyugodtan telepítheted. (Mármint erre gondolok)
Kérdésem is lenne: Erre van valami orvosság?
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
laszlohu
addikt
Tovább nem folytattam, gondoltam magad is rájössz, mondjuk hozzátartozik, hogy én a
PH - n kívül nem sok oldalra szoktam beregisztrálni.
Mondjuk ebbe az is benne van, hogy nehogy fizetős oldal legyen.
Amúgy 2 levelet kaptam a zygote - tól, szerintem az egyik egy aktivációs link, és az aktiválás után az e-mail címeddel szerintem be tudsz lépni az oldalra az eredeti linken az
e-mail cím utána enter, majd sajnos nem emlékszem pontosan, de valamilyen linkre kellett rányomni az oldalon.[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
Sajnos a Chrome csatornái esetében a visszafele lépés nem lehetséges.
Csak felfele lehet, tehát stable> beta> dev, fordítva nein.
Amíg ez a verzió van fent, csak beta-kat fog leszedni.
Ha mégis visszalépsz egy csatornát, akkor utána mindig azt fogja kiírni, hogy "Profilját nem sikerült megnyitni..."
Én is így jártam, szóval meg kell gondolni, hogy melyik csatornán vagy.[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Sk8erPeter
nagyúr
Én a helyedben egyszerűen szinkronizálnám egy Xmarks-fiókkal ezeket (most már az Xmarks-fiók összehozható a LastPass-fiókkal), annál egyszerűbb nem igazán van, ráadásul ez egy állandó megoldás, akár formázhatod is a vinyódat, az online felületen akkor is meglesznek a könyvjelzőid, jelszavaid.
Sk8erPeter
-
koshmar
addikt
-
koshmar
addikt
Én úgy tudom, hogy megtartja őket, mint a te profilodat.
Nekem is volt, hogy már letöröltem a Chrome-ot, de törléskor van egy olyan rész, ahol megkérdi, hogy kitörölje-e az összes megjegyzett felhasználónevet, jelszót, stb.
Azt nem szabad bepipálni, és kész.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
koshmar
addikt
Látogasd meg ezt a weboldalt.
Töltsd le a chromechannel2.0exe nevű fájlt és telepítsd fel.
Ezután három menüpontot fogsz látni. Válaszd a legfelsőt.
Ezután csak a teljes verziókat fogja letölteni magától, a bétákat nem.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
törölt tag
akkor valószínűleg rossz csatornából töltötted le. elég egyszerű a kép: ha a stabil telepítőjét szeded le, akkor mindig a stabilt fogja frissíteni csak, ha a bétát, akkor a béta változatokat is, ha pedig a dev verziót, akkor meg még ilyen prebéta változatokat is kapsz (és van a canary is asszem, ami meg majdnem napi frissítésekkel jön).
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest