-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Egyes cookie-k megörzésére a CCleanert javaslom, a CCleanert ha lefuttatod akkor törli a Cookie-kat de a beállításai között - Főablak - beállítások - cookie-k - és itt a cookie-k a számítógépen oszlopból átmozgatod amit meg akarsz örízni átmozgatod a "megtartandó cookie-k" közé.
-
Keem1
veterán
Megoldódott egy full offline cache és cookie ürítéssel. Okosok lehettek videáék, hogy ennyivel elqrták az oldalukat. El tudom képzelni azt a júzert, aki nem vágja, hogy az előzmények ürítésével újra jó lesz az oldal és odébbáll. Gondolom a sütiben változott valami a korábbiakhoz képest.
-
Nem mintha segítene, de nálam az szokott előfordulni, hogy az oldal tartalmát látom, de a csúszka eltűnik. Azaz, hogy ott van, de nem látom. Ha sikerül pont belekattintanom, akkor tudom húzogatni az oldalt...
Visszatértem a 23-as Chrome-hoz, azzal eddig még nem csinálta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fujifilm X
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- További aktív témák...
- Surfshark Starter VPN 3/6 hó / 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalmas Kupon
- American Truck Simulator és Euro Truck Simulator 2 gyűjtemény
- Film, Zene, Játék, karcmentes lemezek..
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Windows 98SE telepítőlemez (bontatlan)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest