Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymus89
addikt
válasz spiritex #20397 üzenetére
Megerősítem!
AlexBrownMinden telepítés után jön a 2 fül/ablak az egyik, hogy jelentkezz be (na itt szoktam mindig arra nyomni, hogy köszönöm most nem) a szinte gmail-es felület és akkor leszinkronizálja az adatokat a másik ablak meg a kezdőlap.
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
spiritex
veterán
válasz AlexBrown #20396 üzenetére
Szerintem meg azt hitted, hogy a GMail-be jelentkezel be, pedig a Chrome-ba tetted. Nem nehéz összetéveszteni, hiszen ugyanaz a bejelentkezési ablak. Illetve még az is lehet, hogy ha a Play-be lép be az ember, az is elég.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
AlexBrown
csendes tag
válasz spiritex #20391 üzenetére
Cáfolom.
Én Malware miatt kitöröltem a chrome-ot, majd a netről újra letöltöttem, és installáltam. A befejezés utáni auto megnyílásnál azonnal betöltötte az összes fájlba elmentett könyvjelzőt, pedig én nem regisztráltam és nem jelentkeztem be.
Szerintem a telepítés után elkezd keresni chrome könyvjelzőfájlok után, és auto betölti a jelszavakkal, és minden beállítással együtt...
Szerintem. De lehet, hogy mégse. Nem értek hozzá.
Alex
-
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz #22237440 #20390 üzenetére
Bejentkezéskor sznikronizál, egyébként csak fájlba tudod menteni a könyvjelzőket.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
spiritex
veterán
-
törölt tag
Üdv. Hogy is van ez? Anno Chromeot használtam és volt jó néhány könyvjelzőm. Majd az op. rendszer újra lett telepítve és nem telepítettem Chromeot, hosszú ideig, jó volt más is. A napokban visszatettem szintén a Chromeot és megjelent minden könyvjelzőm. Anno szinkronizált, mentett. De hogy, hova? Ahhoz be kell jelentkeznem a Gmailes postafiókomba? Hogyan működik ez. Hogy és hol őrzi? Mivel mi szinkronizál?
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
Az mitől lehet, hogy a Chrome "darabosan" játssza le a videókat (flash, html5)?
Ellenben az FF vagy az IE gond nélkül.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Erzsébeti
tag
Sziasztok!
Új vagyok a chrome dolgokban.
Eddig a tűzrókát használtam de nagyon tele lett vele a hócipőm. Ezért váltani akarok.
Vannak olyan kiegészítők a firefox alatt amit itt is szeretnék használni, vagyis a tudását.
Gondolom ezen is meg vannak ezek a lehetőségek.Csak néhány példa, hogy mire is gondolok:
A firefoxon van egy olyan kiegészítő amit ott Tab Mix Plus nak hívnak.
Ez arra való, hogy mindenféle beállításokat lehessen eszközölni a füleken a megnyitásokon stb..Konkrétan a problémám az, hogy nem tetszik a kinézete vagyis az, hogy a fülek felül vannak. Erre mi a megoldás? Alul szeretném látni az ablak felett.
A másik alapproblémám, hogy amikor új fület nyitok egy régiből jobb klikkel akkor nem mindig a szülő fül mögé nyitja az új fület ha már vannak megnyitott gyermekfülek, hanem a megnyitott gyermekfülek mögé nyitja. Nekem az lenne az ideális ha közvetlenül a szülő fül mögé nyitná.Azt hogy lehet beállítani, hogy ha új címet írok be a címsorba akkor na az aktuális fület alakítsa át az új címnek megfelelően, hanem egyből egy új fület nyisson, és oda nyissa meg az új címet.
Gondolom ezek egyszerű beállítási problémák, így orvosolhatók..
Köszönöm a segítségeteket!
Erzsébeti
-
daczkó
aktív tag
A google maps miért sötétül el? Linux Mint 17.1 alól használom a legutolsó Chrome-ot, de a google maps az esetek 99%-ban használhatatlan. Ha be van ágyazva egy oldalra (pl Gumtree) akkor tökéletes, de ha megnyitom és rákeresek valamire csak a nagy feketeséget látom. Ha zummolok akkor néha 1-1 pilanatra jó lesz, de utána ismét feketeség fogad. Bing map tökéletesen működik.
/ignore wwenigma
-
blakey
titán
válasz PhaetonV10 #20384 üzenetére
Feltéve, hogy ez a szándékod, mert ugye fájlba is lehet menteni a könyvjelzőket, de a jelszavakka már macerásabb.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
AlexBrown
csendes tag
válasz PhaetonV10 #20382 üzenetére
Beállítások - Könyvjelzők - Könyvjelzőkezelő - Rendezés lenyíló - Könyvjelzők exportálása HTML-fájlba - Mappa kijelölése (én a D-re szoktam tenni egy külön mappába.
Alex
-
blakey
titán
válasz PhaetonV10 #20382 üzenetére
Ha be vagy jelentkezve mint felhasználó akkor Beállításoknál meg tudod adni, hogy a könyvjelzők és a jelszavak mentve legyenek, így bármilyen másik gépen, Chrome alatt bejelentkezve, letöltődnek a könyvjelzők, előzmények, jelszavak, stb.
-
PhaetonV10
tag
Sziasztok. win újratelepítés előtt állok. Honnan tudom lementeni a könyvjelzőimet, jelszavaimat a chrome ból? win7. Köszi
-
.Macc.
csendes tag
Egy rendszer újratelepítés után szembesültem azzal, hogy az eddig nagyon jól bevált és megszokott speed dialt nem találom az áruházban.
Van valamilyen trükk, hogy megtaláljam, milyen bővítmények voltak telepítve korábban? Vagy ez csak akkor működik, ha még elérhető az áruházban?
Amúgy egy minimalista kinézetűt keresek, lehessen cserélni a linkek képét, semmi plusz funkció, esetleg még annyit lehessen állítani, hogy új ablakban nyíljanak meg a hivatkozások.
Köszönöm a segítséget! -
qwertly
addikt
válasz anonymus89 #20372 üzenetére
Szia!
Köszi a választ,a könyvjelzőt sikerült ahogy írtad a letöltés marad úgy ahogy volt -
aelod
veterán
Sziasztok!
Egy telepítés során véletlen becsúszott valami addon a böngészőmbe, nevezetesen a mystartsearch. Nem tudom kiírtani.
Amikor a chrome-ot megnyitom ez fogad (leszámítva persze a ph-s oldalt)Tudnátok segíteni az eltávolításában? A beállításoknál az alapértelmezett kereső a google és a bővítmények között nincs a listában ahonnan törölni tudnám a cuccot...
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
AlexBrown
csendes tag
válasz anonymus89 #20374 üzenetére
AdBlock-kal mindet megpróbáltam tiltani, de az a gond vele, hogy minden a honlapon levő elemet külön-külön kell beállítani, ráadásul néhány reklámhonlapon egymás alatt sok-sok újabb reklámelem van, és azokat szintén külön-külön kellett letiltani. Elég munkát adott tehát.
A másik kettőt kipróbálom...
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!
Alex
-
AlexBrown
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
A chrome-ot használom, és nagyjából 2 óránként párban 2-2 új lap nyílik meg reklámhonlapként - úgy működnek, mint a pop-up reklámablakok.
Futtattam már sokszor vírusírtót (ESET), Ccleanerrel törölgetek folyamatosan, de újra és újra felugranak ezek az új lapok - bármiben dolgozok éppen, mindig háttérbe teszi azt is...
Mi a túrót tudok vele tenni?!
Nem akarom újratelepíteni a gépet, mert nemrég tettem meg, és minimum 2-3 nap, mire újra mindent felrakok és beállítgatok.
Mindenkinek köszi a segítséget előre is!
Alex
-
anonymus89
addikt
válasz qwertly #20371 üzenetére
Nem tudom ez segít-e: [link]
Én már szinte mindig a Ctrl + j billentyűkombinációt használom a letöltések megjelenítésére.
Könyvjelzőkre válasz, hogy az url előtti kis gömböt megragadod és ráhúzod egyszerűen a könyvjelző eszköztárra.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
qwertly
addikt
Sziasztok!A firefoxban jelezte e címsorban a letöltés állapotát,utána meg egy lefelé mutató nyíl volt.Itt belehet ezt állítani,hogy ugyan úgy mutassa?Mert nem akarok mindig a beállításokba menni,ha letöltöttem valamit és később is megakarom nézni a mappa tartalmat.Másik könyvjelző eszköz tárra hogyan tudok kitenni kedvenc oldalakat?
-
spiritex
veterán
Sokadig bejelentés után úgy néz ki, hogy feb. 23-án vagy 25-én most már tényleg megszűnik a windows-os GTalk applikáció támogatottsága. Nem tudom hogy fog ez kinézni, de gondolom nem fog engedni belépni.
Tegnap kipróbáltam a Chrome-os Hangouts bővítményt (hogy felkészüljek), de hát egyszóval pocsék! Semmit nem tud, amit a GTalk tudott, nem Snap-pelődik mellé a chat ablak, ha lezárom a chat ablakot, akkor össze-vissza ugrál a mérete és a pozíciója is, nem jól jelzi ki, hogy ki van online (néha van zöld bogyó, néha nincs), nem lehet letiltani az Offline emberek mutatását, nem lehet betűméretet állítani, nem lehet belépni a böngésző GMail oldala nélkül, ........ én tényleg nem értem, hogy hogy gondolták ezt???
Valaki tudna ajánlani valami alternatívát?Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Frissen tértem át a Firefoxról.
Jönnek a leveleim a gmailbe. Vannak bennük mellékletek.
Szeretném, ha a .zip kiterjesztésű mellékleteket minden esetben mentse le a gépre, de a többinél kérdezzen rá a letöltési nyíl megnyomása után, hogy nyissa-e meg, vagy töltse-e le?Esetleg van erre mód?
Mert a Firefoxban volt, és szerettem.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
sanzi89
addikt
Most csak én nem találom, vagy tényleg nem teszi fel netre a Google a Chrome 64 bites .msi telepítőkészletét? Átvariálták a weboldalt, és itt - ahol régen volt - egyszerűen nem találom.
u.i.: Bizony, levették a kis mocskok. Itt a kommentek között megtalálható a link a 32 bites és a 64 bites rendszerhez is, ami elvileg mindig a legújabb verzió, de azért csekkoljátok a fájltulajdonságoknál.
64-bit for Windows
https://dl.google.com/edgedl/chrome/install/GoogleChromeStandaloneEnterprise64.msi
32-bit for Windows
https://dl.google.com/edgedl/chrome/install/GoogleChromeStandaloneEnterprise.msi[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
spammer
veterán
válasz kalapacsolok #20365 üzenetére
Nem próbáltam, de ez talán valami ilyesmi: Remove Blank Rows
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
kalapacsolok
senior tag
válasz kalapacsolok #20364 üzenetére
Illetve már fél órája keresgéltem, találtam egy add rows/columns bővítményt Tehát hozzáadni tudok... Viszont a felesleges sorokat alul hogyan tudom törölni? Nem kell 1000 db.. köszi
-
kalapacsolok
senior tag
válasz B@ldrick #20358 üzenetére
KÖszönöm a tippeket! A google dokumentum, táblázat lesz a jó, és azon belül egy gantt-típusút fogok csinálni.
Kellene nekem 366 oszlop és kb. 30 sor, így be lehet pirosozni azokat a napokat, amikor valaki távol van. Csak azt nem tudom, hogyan lehet beállítani ,hogy hány sor és hány oszlop legyen? Alapból 1000 sor van, azt látom, hogy alul hozzá lehet adni, de kitörölni egyszerre több sort nem enged... Illetve beállítani sem tudom, hogy 360 oszlopot szúrjon be Van erre valami módszer?
köszi a segítséget!
-
őstag
Sziasztok!
Ha válaszolok egy beérkező levélre, akkor az eredeti levéllel együtt átkerül az elküldöttek közé. Mit kellene beállítanom, hogy ott maradjon a beérkezettek között?
Köszönöm! -
ubid
senior tag
Sziasztok.
A chrome-ot rá lehet bírni hogy egyszerre csak ne 5 (nem tudom pontosan a számot, de kevés... ) fájlt tudjon tölteni ?
-.-
-
MadGame
senior tag
válasz kalapacsolok #20356 üzenetére
Sima excel táblázat?
-
B@ldrick
aktív tag
válasz kalapacsolok #20356 üzenetére
Az is használható lehet vagy a gantt diagramra keress rá.
▌iPhone 12 • Huawei P20 Pro • OnePlus 3 • HTC One ▌Voyager • Proxmox • OpenMediaVault ▌
-
ToBeY
nagyúr
Bővítmény nélkül meglehet oldani valahogy,hogy ha új tabot nyitok akkor a kezdő oldal jöjjön be?
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném: orvosok vagyunk és kéne egy online szerkeszthető, jól atlathato beosztás, ki mikor milyen képzésre, gyakorlatra megy (általában néhány hetesek).
Ezt valahogy úgy képzelném el, hogy egymás alatt vannak a nevek, legalul pedig egy idosav, és így fentebb be lehet jelölni, ki mikor van távol. Így ránézésre lehet látni, áprilisban hány ember van gyakorlaton és milyen atfedessel. Milyen ehhez hasonló programot, megoldást tudnátok javasolni? Sima google dokumentum, táblázat?
-
MadGame
senior tag
válasz anonymus89 #20353 üzenetére
Szerintem ez ilyen, egyszer majd csak csökkentik a memóriahasználatot… Gépedtől is függ, hogy mennyi memóriát használnak fel a programok. Chrome nagyevő hírében áll.
-
soldi3r
veterán
Tudna valaki mondani egy jo flash block kiegeszitot?
E30 (oo=[][]=oo)
-
anonymus89
addikt
Üdv!
Arra tudtok tanácsot adni ha megnyitok chrome-ban 2 oldalt inkognitó módban az egyik gmail a másik ph és a memóriahasználat 750mb-ról felugrik 1450Mb-ra ez miért ilyen sok?
Ha már 4 fül van megnyitva akkor 2gb-ot is eléri és akkor belassul a gép...Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
cellpeti
nagyúr
az miért lehet, hogy megnyitom a Chrome-t és már egyből dobja, hogy az oldal nem válaszol?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Tapasztalt valaki olyat a Chrome 40-es verziónál, hogy belassul mint állat? - bármit csinálok új lapot nyitok vagy a meglévőn görgetek fagy...
Töröltem a gyorsítótárat és az előzményeket de nem javult meg.Van ötletetek, hogy mi baja lehet?
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
crissprivat
senior tag
Hali.
Már mindent próbáltam,de a chrome nem akarja megjegyezni a google account és a synology nas dsm jelszavamat sem. Nincs letiltva semmi és minden engedélyezve van,hogy mentse a jelszavakat. Már töröltem az egész chromet,de az újratelepítés után sem jegyzi meg.
Már lehet volt írva,de nem találtam meg. Hálás lennék,ha tudna valaki segíteni nekem.
Köszi.Jézus szeret Téged! https://youtu.be/uxos-RWmLnc?t=248
-
V.Stryker
nagyúr
Hi,
Hogy lehet beállítani, hogy mindent letöltsön és majd én eldöntöm,hogy kártevő-e vagy sem? Tök normál szoftvernél is belefutok,hogy kártevőként észleli és letöltéskor letiltja a Chrome.
-
-
Tamás008
tag
Hello. Betű kirajzolás probléma van nálam is Win Vista 64 bit alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
Sziasztok, mikor megnyitom a Chrome-ot, az Ask.com automatikusan megnyílik. ASK toolbar nincs fent. Hogyan tudom a legegyszerűbben lepucolni? Friss a WIN, mos húztam újra.
-
MODERÁTOR
válasz donjohnson #20339 üzenetére
Köszönöm.
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Hogyan tudnék (vagy egyáltalán lehet-e) az összes előzmény között keresni? A ctrl+h-val előjövő előzmény ablaknál, ah ott a keresőben beírok valamit, akkor csak egy bizonyos időpontig lehet nyomkodni alul a linket, hogy "régebbi", pedig biztos szerepelt korábban is az a szó az előzményekben. Valami ötlet?
-
Pipó
őstag
Üdv! Tegnap frissített nálam a vista64, és közvetlenül utána a Chrome, chromium, opera böngészők alatt a betűk 6 és 12 óránál lévő részéből hiányzik egy pici, illetve mintha vékonyabbak is lennének a betűk. IE alatt jók, nem változtak. Csináltam képet, talán látszik. ADBlock plusz és pro illetve google dokumentumok bővítmény van csak engedélyezve. Másnál fordult már elő ilyen?
Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
komyka
tag
Hali!
Egy olyan problémám lenne, hogy két napja nem működik a facebook chat. Konkrétan az oldal bejön, viszont az üzenetek résznél csak a nagy szürkeség. Explorer alatt működik, android alól úgyszint, viszont chrome alatt semmi, még ha az adblockot kilövöm se.
Esetleg nem tud valaki valami megoldást?
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Mióta nem lehet inkognitó módban használni a kiegészítőket? Nagyon úgy rémlik, hogy eddig működött (friss chrome-ot tettem fel).
.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Miért lasul be a gépem akárhányszor meg szeretnék nézni egy videót az nso-n?
Akad a videó, nagyon élvezhetetlen...Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
bobalazs
nagyúr
Hogy pozitívumot említsek az új chrome verzióval kapcsolatosan, azt vettem észre hogy nem annyira memóriazabáló. 40 fület nyitottam meg, 600+ Mb memóriát zabál csak. Ezt korábbi verzióval nem tudtam volna megcsinálni, mert 8-20 giga ramot kért volna. Memory leak fixed?
-
Zolix
tag
Sziasztok!
A Chromiumot használnám, de nem tudok feltelepíteni adobe flash plugint. Lefut a telepítő és utána semmi a pluginek között nem is jelenik meg, így engedélyezni sem tudom.
Pl: youtube megy...Előre is köszönöm a válaszokat!
-
spammer
veterán
válasz DeathAdder #20321 üzenetére
Chromium Wheel Smooth Scroller
Ezzel részletesen tudod konfigolni.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
DeathAdder
veterán
Minap használtam firefox-ot, csak mert rövid időre rá voltam kényszerülve, és nagyon meglepődtem mennyire más azon az oldalak görgetése.
Megoldható esetleg itt is, hogy olyan smooth legyen a görgetés, nem pedig ilyen "akadozott"?
-
camillus
tag
http://i.imgur.com/Ea58ASu.jpg
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Hol tárolódik a folytatandó munkafolyamat?
Van megoldás arra, hogy 2 vagy több munkamenetet egybefésüljek (a manuális kiírosgatásnál gyorsabban...) [egy ember által használt többfelhasználósított gép]?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Pár napja szaggatnak a Facebook-os videók. Youtube-bal, egyébbel semmi gond nincs, viszont a FB-videók folyamatosan akadozva jelennek meg. A névjegynél azt írja, h naprakész, van valami ötletetek, hogy mi lehet?
Szerk.: Hardveres gyorsítást kikapcsoltam, de nem segített.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Üdv, térnék át FF-ról, de miért szaggat a 4K videó?
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
naksys
senior tag
Köszönöm a válaszokat, marad az alap chrome egyenlőre.
Még az Aviatort próbálgattam mint alternatíva, de az meg egy bughalmaz sajnos.. -
Ruffian
tag
Sziasztok!
Olyan problémával szembesültem (körülbelül már egy hete), hogy a legördülő menük és bizonyos galériák nem nyílnak le/meg.
Írtam már a Google-nek is a hibáról, de eddig semmi válasz, pedig nem ártana. Még a galéria hagyján, de a legördülő menü azért lételem. (Itt hozzáteszem, hogy fapadosan, de lehet használni, billentyűzettel, de azért csak nem az igazi.)Update:
Nos, annyi fejlemény van, hogy a galéria is használható billentyűzettel, de amint ráviszem a képre a kurzort, visszaugrik az első képre.Driverek frissek, C++, Java, Flash fenn vannak.
Előre köszönöm, ha tudtok segíteni!
Üdv,
Ruff[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
válasz #41133696 #20309 üzenetére
A privdog hatékonyabb mint a ghostery. (nagyobb listával is dolgozik és a kártékony oldalakat is szűri.)
Szerk.: A ghostery ellen az is szól, hogy egy marketing cég fejleszti. (Evidon). Innentől a bizalom kérdése felmerül.
A yahoot átlehet állítani bármi másra. (De még ha a googlera állítjuk át, akkor is biztonságosabb, mert pl a user id-val kevesebbet tud rólunk; chromenál az erőszakos nyomkövetés a gáz)A két sarkalatos pontja, hogy nem sandboxolt a flash, és idáig még csak ígérgetések kaptunk (A magyarázat szerint a módosított user interface-el cseszték el a dolgokat. Most, hogy visszaállítják a Chrome hagyományos kinézetét, elvileg tartani fogják tudni a fejlesztés ütemét. Egy kicsit szkeptikus vagyok, de megnézem, hogy mit csinálnak. Elvileg 4-5 hét múlva jön 41-es verzió.)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
megoldódott
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
törölt tag
Persze az továbbra mérlegelés kérdése, hogy megéri e a Chrome böngészőt egy olyan egyébként Chrome motort használóra cserélni ami jelenleg 4 főverzióval van lemaradva - az ígéretről majd az idő eldönti, hogy ígéret marad e vagy valósággá válik -, alapértelmezetten egy kevésbé hatékony keresőt használ - a Yahoo nem gyűjt adatokat?! -, és több olyan funkciót tartalmaz, amelyek Chrome alatt is elérhetőek, pl a privDog helyett Ghostery, a Comodo DNS pedig a Windows-ban is, vagy tovább fokozva a hatékonyságot, a routerben / HGW-ben is átállítható, így minden hálózati eszköz, és böngésző azon keresztül érheti el az Internetet.
-
kispx
addikt
válasz naksys #20301 üzenetére
- A google nyomkövető vackait eltávolították (Google user tracking-et; yahoo az alapértelmezett kereső; Google-hosted error pages, stb.. )
- Saját tanúsítvány ellenőrzője van
- Comodo Secure DNS
- Van egy Ghosteryhez hasonló kiterjesztése (PrivDog ), ami az egyes oldalak nyomkövetését teszi lehetetlené (emellett reklám szűrő is)
- Comodo Web Inspector- Egy kicsit le van maradva (jelenleg 36.x verziónál tart, de azt ígérik, hogy a 41-es verziótól tartani fogják a lépést)
- Nem sandboxolt a flashVan topicja: Comodo Dragon / IceDragon
====
Szerk.:
Közben ezt találtam: Save memory in Chrome by using one process per site[ Szerkesztve ]
-
pelenka35
őstag
Olyan probléma merült fel,hogy bizonyos oldalakat nem nyit meg a chrome arra hivatkozik,hogy nincs internet.ujratelepitettem de semmi változás.Valaki találkozot ilyen problémával?
Gamertag:Rob3rt75
-
moe1979
csendes tag
Sziasztok! Ez normális? Közel 1 gb-t visz el a Chrome és a Helper.
4-5 oldal megnyitása mellett, de nem futott pld. videó vagy flash tartalom (le van tiltva).
Ezek a bővítmények futnak: 1password, pushbullet, ublock, evernote, webpage screenshot - de nem úgy tűnnek, hogy ezekkel lenne a gond (legalábbis a feladatkezelőben nincs ezektől kiugró adat).Még annyi, hogy a Chrome-om szinkronizált, magammal "cipelek" évek óta minden beállítást, könyvjelzőt, stb. Nem tudom, ez okozhat-e idővel gondot. Köszi
-
Rasiel
senior tag
Sziasztok!
Van lehetőség arra, hogy valami úton-módon be lehessen kapcsolni a 40-es Chrome-ban a hardveres gyorsítást pl. youtube alatt?
[ Szerkesztve ]
-
naksys
senior tag
Üdv,
Comodo dragon-ról kérdezném a véleményeteket. Miben jobb mint a chrome -már ha jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...