Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
Sokadig bejelentés után úgy néz ki, hogy feb. 23-án vagy 25-én most már tényleg megszűnik a windows-os GTalk applikáció támogatottsága. Nem tudom hogy fog ez kinézni, de gondolom nem fog engedni belépni.
Tegnap kipróbáltam a Chrome-os Hangouts bővítményt (hogy felkészüljek), de hát egyszóval pocsék! Semmit nem tud, amit a GTalk tudott, nem Snap-pelődik mellé a chat ablak, ha lezárom a chat ablakot, akkor össze-vissza ugrál a mérete és a pozíciója is, nem jól jelzi ki, hogy ki van online (néha van zöld bogyó, néha nincs), nem lehet letiltani az Offline emberek mutatását, nem lehet betűméretet állítani, nem lehet belépni a böngésző GMail oldala nélkül, ........ én tényleg nem értem, hogy hogy gondolták ezt???
Valaki tudna ajánlani valami alternatívát?Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- Windows 10
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest