- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz V.Stryker #11382 üzenetére
Na, meglett a megoldás és másnak is közzéteszem, okulásul, hogy hogy lehet a Family Link-ből, a felügyeletből kivenni emailcímet.
Magyarországon ehhez a gyereknek el kell múlnia 16 évesnek, de ha csak 10 éves, nem állíthatsz be 16 évnél idősebb kort neki, csak kisebbet.
Ezért nekem úgy sikerült, hogy a gyerek születési idejét úgy állítottam be, hogy holnap érje el a 16-ik évet. Ha ma 2021.06.16-van, akkor a gyerek születési dátumát 2005.06.17 -re kell állítani. Ekkor még nem történik semmi, sőt, 17-én sem! De 18-án jön egy email a gyerek emailcímére, hogy készen áll-e átvenni az irányítást a fiókja felett. Azt végig nyomkodod és felügyelt tagból a családi csoportban rendes tag lesz.-
-
TigerCat
nagyúr
válasz V.Stryker #10356 üzenetére
A domain Google-nél van? Ha más szerver lett konfigurálva, talán amiatt. Nálam így megy évek óta, de gyors mint a villám. Azok jönnek meg lassan, amelyek ide vannak irányítva és még egy kört tesznek... De csak tipp, nem vagyok témába vágó szakember.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
TigerCat
nagyúr
válasz V.Stryker #10354 üzenetére
A Gmail emlékeim szerint nem szerepelhet benne, de virtualizálhatod. A rendszergazdai eszközök között megtalálod: domain alias
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
V.Stryker
nagyúr
válasz V.Stryker #6771 üzenetére
Na, kipróbáltam, simán lehet ingyenesen is csinálni, csak kicsit másképp. AHol van regisztrálva a domain-em, ott van mini tárhelyem emailcímmel és azt be lehet állítani a gmailnek, hogy arról is küldjön és onnan is töltsön le pop3-al, úgy hogy ott ne is maradjon fent a mail. Most lepróbáltam, simán megy.
[ Szerkesztve ]
-
-
TigerCat
nagyúr
válasz V.Stryker #6768 üzenetére
Már csak fizetősben tudod megoldani.
A google súgója ezzel kapcsolatban teljesen jó, én is az alapján csináltam, amikor még ingyenes volt. Szerencsémre az is maradt...
Adminban tudsz aliast és jogosultságokat hozzáadni, így egy fő domain alá több előtagos aliast is létrehozhatsz. Jól működik, nincs vele gonom.♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
kispx
addikt
válasz V.Stryker #6092 üzenetére
A levelező klienstől függ. Szóval az outlookban kell keresni.
Nekem Outlook helyett a Thunderbird van. Ott a postafiók beállításánál a lemezterület beállításánál van olyan, hogy:
- Minden üzenet szinkronizálása helyben kortól függetlenül (ez az alapbeállítás)
- A legutóbbi X (nap/óra) <- ez kell[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz V.Stryker #5422 üzenetére
Hol látod ezt az infót? [link] Én csak ezt találtam, de ez cégekre vonatkozik, adnak hozzá 25 gb email tárhelyet is, meg pár egyéb dolgot.
Magánemberként szerintem senkinek sem kell az eddigi ingyenes dolgokért fizetni, ha valaki többet szeretne az fizessen. A Google is cég, profitot kell termelnie, az extra szolgáltatásokért pénzt kér.
-
EmberXY
veterán
válasz V.Stryker #3508 üzenetére
Valamilyen levelezőprogrammal le tudod tölteni a leveleket a gépedre, a beállítások, átírányítás, POP és IMAP menüpont alatt tudod engedélyezni, hogy egy levelezőprogram hozzáférjen a fiókhoz, azután már csak be kell állitani a gépeden a megfelelő progit, és letölteni a leveleket, onnan kezdve már a gépeden "biztonságban" tárolhatod őket.
Up the Irons!
-
Psytróger
tag
válasz V.Stryker #2930 üzenetére
Még egy megoldás:
A postafiók beállításainál átállítod hogy tartsa meg az üzeneteket X napig a kiszolgálón... Így a több levelező-kliensre is le tudod tölteni ugyanazt a mailt. De az IMAP korszerűbb/jobb megoldás.>> www.FlyEagles.hu << >> http://www.photobucket.com/rataccess <<
-
Blue@X
senior tag
válasz V.Stryker #2930 üzenetére
Igen, mert valószínűleg POP-ra van állítva a Thunderbird, és a Gmail-ben pedig a POP-on való letöltés után törli a leveleket (kvázi áthelyezi)
Érdemes IMAP protokollal beállítani a levelezést, így mindenki elérheti, vagy a Gmail-ben állítsd be hogy ne törölje a lekérés után (POP)
Új hozzászólás Aktív témák
- "PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Panorámás Gamer PC! Víz!! i7-8700K/Asus Rog Strix GTX 1080 Ti 11GB/16GB RAM/256GB+1TB HDD
- Logitech G413 TKL SE mechanikus billentyűzet garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest