- macOS PC-re
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Mikrotik routerek
- Google Drive
- Facebook és Messenger
- Proxmox VE
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Internet problémák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
-
IT café
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
válasz
Ricsko :D #16709 üzenetére
Kulcs lotyoges nemnagy dolog ha mar zavar szetkell szedni a kulcsot es bent meghuzni a csavart ami a fogaskereket a hazhoz szoritja, jobb kulcs is olyan hogyha kiesik a csavar akkor se tud szetesni csak lotyog ill ezmiatt a csavar se tud teljessen kiesni.
Voltam ma hangszerboltba vettem az uj gitarra hurokat meg egy triangulomot kozben nezelodtem kezembe akadt egy cort M600 ez cirka 100k kategora es basszus keresztbe van ragasztva a nyaka mintha egyszer mar kettetort volna es megjavitottak
megneztem meg par hasonlot rossz hirem van terjed ez a beteges sporolas, az olcsobb cortok nyaka siman szinrevolt fujva igy minden elvolt takarva nemtudom az alatt mi lehetett
kep rola kerestem a neten
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Pro dobozzal
- Nothing CMF Phone 1
- DELL T7820, T7920 WIN11 KOMPATIBILIS DUPLA PROCESSZOROS (Silver/Gold/Plat) ERŐMŰVEK ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Hibátlan, karcmentes Kobo Libra Colour Black e-book olvasó ~ 20 hónap magyar bolti garival! -
- HP ZBook Studio G5 15" 4K, i7-9850H magos x2,6 GHz, 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA Quadro P1000, SSD: 1TB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest