-
IT café
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
Szia!
Nézd meg a kedvenc bandád kedvenc gitárosának a hangszerét, és felszereltségben, (hardveresen) ahhoz hasonló kezdőgitárt válassz!
Tremoló vs. fix híd (bridge),
Dupla hangszedők vs. egytekercses,
(Humbucker vs. Single coil).Én nem szettet választanék. A szín és a gitárforma röviden; nem befolyásolja a hangzást. Vegyél olyat ami tetszik, aztán, ha már nálad a gitár, egy elektrós haverod, ismerősöd segítségével a használtpiacról válasszatok, próbáljatok ki egy erősítőt... (Recseg vs. nem recseg.) Van belőlük millió, nem vennék újat. Punkhoz szerintem nem kellhet a csöves erősítő, elég a "tranzisztoros", tehát kvázi olcsóbban találsz jókat. Szinte mindegyik tranyós "kiskombót" beépített torzítóval gyártják. Új kábel kell még, pánt, pengetők, meg a telódra egy hangoló app és sanyi.
Szoftveres dolgokban majd itt a srácok segítenek, én csak bedugom mint Marty a BTTF elején osz't nagy ZS...
(El lehet költeni erre a hobbira milliókat is.)
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- AOC 24G2SAE Gamer Monitor!24"/FHD/VA/165HZ/1m/Freesync Premium-G-sync
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fujitsu Desktop Esprimo D958 i5-8500 / 8 GB DDR4 / 256 GB NVMe (Több darab)
- DELL poweredge r910 128 gb ram 4x E7-4870 Xeon 40 mag 80 szál
- Intel I9 11900k + Rog Strix 3090 24gb+ 32 gb Kingston DDR4 ram+ Tuf lap
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest