- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
foxymaci
senior tag
Első hajtogatós teló ami azonnal megtetszett.
-
Jagon
tag
válasz
csmiklos-35 #4 üzenetére
A Samunak van kétféle megoldása is a piacra: a Flip és a Fold.
Egyik sem nyeri el a tetszésedet? -
judas13
addikt
Nekem elvileg hordhatóság szempontjából nagyon bejön ez a képarány és ez a szimmetrikus készülék kialakítás. De ezt élőben kell egyszer majd kipróbálni
-
csmiklos-35
csendes tag
Azt nézem én is egy ideje, hogy a Samsung Fold tökéletes méretű telefon lenne, ha a másik tengelye körül csukodna. Nem egy hosszú vékony telefon lenne, hanem egy tömzsi használható külső kijelzővel és sokkal rovidebb lenne, jobban elférne a zsebben.
Kinyitva meg ugyanakkora lenne, mint most.
Nem is értem, miért nem jutott ez a Samsung eszébe immár legalább hat éve.
-
joey04
titán
Bone szerint jó egy Huawei? Nahát!
-
Draun01
tag
Ami slusszpoén hogy a telefonnal becsukott állapotban kell alapvetoen telefonálni
Kívül a kamerák mellett van a telefonálásra szánt hangszóró.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az egyedi képarányú hajlítható telefont a Huawei sencseni zászlóshajó boltjában nézte meg és próbálta ki szerkesztőnk.
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest