Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz Scarletiel #12944 üzenetére
Csak neked, (most találtam).
Mommy waifu only 36 star abyss 3.0"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Mike
veterán
válasz Scarletiel #12754 üzenetére
pedig a japánok hajlamosak erre
-
Sordoran
addikt
válasz Scarletiel #12646 üzenetére
Igen dobhatja. 5 darab starglittert kapsz ilyenkor, ami egy újabb húzásra elegendő, illetve másra is be lehet váltani Paimon’s shop-ban.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
emiki6
veterán
válasz Scarletiel #12633 üzenetére
Ha annyira fontos a waifu dolog (amit meg tudok érteni ) , akkor próbáld ki EM Lisa-t úgy, hogy előtte Barbarával vizezel. Biztos vannak EM main stattal rendelkező (sand, goblet és circlet) artifactjeid, csak fel kell fejleszteni őket. Magic guide-od is biztosan van.
2 Wanderer's troupe és 2 instructor is tud adni 80-80 EM bonust, ha megéri.Nemrég amúgy átváltottam japán szinkronra és bár hallottam, hogy "mászó Lisa" egy mém, de holy shit, Lisa mászó, futkorászó és ugráló szinkronja tényleg...khm...
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Shiro
senior tag
válasz Scarletiel #12627 üzenetére
Ez a játék olyan, hogy vagy ráfókuszálsz néhány karakterre aki nagyon megtetszik, vagy összegyűjtesz mindent, mint a pokemonokat.
Traveller meg hiába van 5 csillagosnak hazudva, ő csupán egy Standard (=gyengített) négycsillagos, úgy mint Kaeya, vagy Amber. -
emiki6
veterán
"Liyue közepe vége felé már tényleg azt éreztem muszáj vagyok Wish-elni az event banner-ből, mert egyszerűen számomra elfogyott a Lisa/Barb kombó ereje"
Miii? Mennyi dmg kell neked? Én Noelle-lel (+ batterynek geo traveller) kb végigvittem a fő szálat és az ő DMG-e kisebb, mint egy Barbara + EM Lisa, amire később váltottam. Utóbbinál Lisa csak addig összegyűlt artifact-eket kapott. Electro-charged-ban szerintem megvolt a 4-5k / tick, ami abban a fázisban (WL4-5?) elég mindenre. WL7-en még mindig használom Lisat, pedig normális artifact setje még mindig nincs.
Elemental mastery Lisa-nál ugye nem számít a talent lvl, atk, crit, electro dmg, csak az EM és a character lvl: kell egy kimaxolt Magic guide, EM sand, circlet és goblet (lehetőleg 4*, inkább 5* és max szintű), meg 2 artifact legyen instructor. Nézd meg az enyém, 11k overloaded és 8k Electro charged dmg megvan (kazuhával több) [link]
Pyro, electro és cryo ellenfelek ellen mondjuk hasztalan vagy rossz hatékonyságú.
Majd egyszer letesztelem, hogy lvl90-en, jobb artikkal mit tud."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
xeon forever
addikt
Miért nem baszcsizol el?Támogatni kell a start up videojáték fejlesztő cégeket. XD
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Mike
veterán
hehehe, én a rugdosós srácot fejlesztettem úgy, hogy még mindig csak 70-es a tetü bogarak miatt, és csak remélni tudom, hogy nem ment el pocsékba a sok erőforrás ami ráköltöttem
hát nemtom, én nem alig játszottam, mégis úgy fél év alatt lett Kazuhára 16k primo, meg 27 piros-kék bogyó. szóval szerintem annyira nem vészes a primon gyűjtés, a program is szórja, ünnepek, update, szerintem a 27 darab bigyó is még karácsonykor és a újévkor jött össze. lényeg hogy nem kell wishelni mindig én anapikat meg sem csinálom, csak ha kulcs kell. meg a külsdetésekből is van egy tonna, mert az sem szoktam az elmúlt fél évben kimaxoltam a teáskannát, meg fedezgettem fel inazumát.
most van egy Zhonglim, egy Kazuha, + Benett rásegít, és nagyjából senki nem áll meg előttük wl6-on (tudom, hülye vagyok hogy nem wl8) de pl. a havas pályát anno 2020 karácsonyakor Benett és Razor kombóval csináltam végig. -
Mike
veterán
válasz Scarletiel #12618 üzenetére
mert kikkel akarsz menni?
(nekem egy szavam sem lehet, megadta Kazuhát 3x)
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Scarletiel #12434 üzenetére
Egyszerű oka van, túl sok pénzt kéne utalni Zach Aguilarnak
Üdv. Johnny
-
emiki6
veterán
válasz Scarletiel #12426 üzenetére
Ez rengeteg embert zavar és okkal, mert elcseszték.
Ez egy narratív eszköz, aminek az lenne a célja, hogy jobban azonosulj a karakterrel és van ahol kiválóan működik, lásd Bioshock, ahol a főhősnek se hangja, se személyisége és még egy csavar is hozzájön, de ritka a jó megvalósítás és legtöbbször eröltetett. De a portal, half life stb is tök jól működött, a dark soulsra sem lehet panaszkodni.
Egy másik jó példa talán a Mass Effect, ami bár multiple choice RPG, a főhősnek mégis karakteres személyisége van és az interakciói is függenek ettől, kiválóan működik, bár ott a paragon-renegate rendszer és a multiple choice rész kifogásolható is. A "commanding Shephard" egy jó videoesszé erről.
A genshinnél viszont elcseszték. Látszólag egy multiple choice RPG, néma főhössel, gyakorlatilag viszont nincs választásod csak 2 gombod, ami ugyanoda vezet és a főhős bár nem beszél, de erős személyisége, karaktere van, amit szinkronizálni kellene, hogy jól működjön a sztori, de nem, cserébe hallgathatjuk paimon hülyeségeit... Nagyon rosszul oldották meg.
Olyan érzés, mintha animét néznél, ahol a főhős pár mondatát es gondolatát csak felíratoznák és helyette egy idegesítő karakter reagálna mindenre. Nem is értem...
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Mike
veterán
válasz Scarletiel #12434 üzenetére
csak nézd meg
-
Dewri
aktív tag
Engem is zavar, főleg mikor tényleg komoly jelenetben is ez megy, pl ahol találkozott a tesójával, legalább akkor megszólalt volna... Az is zavar, mikor az eventekben beszélgető embereknek semmi hangja, sőt még csak nem is tátognak. Mi ez, gondolatolvasók társalgása? Na meg most ebben a szigetes eventben mikor a hajónak kelléett csinálni a küldetést, ott meg már jelenet se volt, hanem olvasni kellett a szöveget fekete háttéren, persze skipelni nem lehetett ezt sem, mert minek is... Ennyire ne legyenek már lusták a fejlesztők! Folyton azt olvasni, hogy milyen brutális bevétele van a játéknak és akkor erre nem telik? Elhiszem hogy a telefonosoknak ez megterhelő lenne tárhelyileg, de PC-n legalább nem lehet megcsinálni normálisan?
-
Mike
veterán
nézd meg a profilt, tud beszélni ha akar, akár 5 nyelven is
-
F34R
nagyúr
válasz Scarletiel #12428 üzenetére
pedig szerintem nem fog mondani semmit....
-
xeon forever
addikt
válasz Scarletiel #12428 üzenetére
Karakter story menüpontban csomót dumal...Ha akarod hallgasd végig miket mond a traveler(ék)
-
F34R
nagyúr
De marhara zavar sztem mindenkit.. de mivel nagyonkevesen mainelik igy legfeljebb csak a cutsceneben latom. Eleve a travellert is feleslegesnek erzem idaig story szempontbol is.
-
Shiro
senior tag
válasz Scarletiel #12333 üzenetére
Rust, vagy Slingshot (3 csillagos), ha Yun Jinnal használod. A két legjobb f2p opció.
-
emiki6
veterán
válasz Scarletiel #12291 üzenetére
Én azt a rebesgetett Ganyu bannert várom, hogy tudjak darálni, meg közben nagyon meg is tetszett, túl cuki.
Meg lehet behúzok utána, (ha nem bukom az 50/50-et) egy zhongli-t is, mert kedvelem mint karaktert és bármilyen csapatba jól beleillik a kitje.Amúgy én most úgy döntöttem, hogy Sumeruba be sem teszem a lábam, amíg nem merítem ki a korábbi 3 nemzetet, csinálom meg az összes story questet és hangoutot. Kivéve ha lesz Sumerus event. Inazumával ezt nem jó eljatszani, mert az oly rég óta van, hogy kötelező. Esetedben Yoimiya és Yun Jin miatt is.
Xeon: jó, de te whale vagy, de legalább dolphin.
F2P- ben úgy tudom csak kevés featured 5*-t lehet szerezni, mégha kezdetektől is játszol.Én most kivételesen a welkin helyett vettem egy BP-t, hogy legyen egy serpent's spine-om Noelle-nek, meg ha lesz Eulám és nem lesz jobb fegyverem, akkor neki.
-
xeon forever
addikt
válasz Scarletiel #12291 üzenetére
Nyugi, lesz még esélyed gyüjtögetni. Lassan 2 éve nyomom(day1-ota) és már csak 4 karakter hiányzik.
Most fogják kiadni sumerut, és még 3 fő területe van a játéknak ami tervezési formában van. Illetve celestia.
https://youtu.be/TAlKhARUcoY[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz Scarletiel #12214 üzenetére
Külön van a standard és event banner. Csak megjegyeztem, hogy kaptam bennettet a standardről, nem kellett miatta event banneren pörgetni.
Más, de témába illik: Azt tudtam, hogy event-en 74-nél kezdődik a soft pity és 90 a hard, de most láttam, hogy weapon banneren 63-nél kezd a soft pity és nem 90-edikre, hanem 77-edikre biztos kapsz 5* fegyvert.
+ érdekesség, hogy a standard-en mivel jár fegyver is meg karakter is, ezért azoknak van külön pityjük. Becsülten 150 a soft pity és külön számolódik karakterre és fegyverre (a standard banneren belül)
Sirandrish: A szánalmat poénból írtam a pity helyett.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Scarletiel #12214 üzenetére
Nem tudom hogy a telefon mi helyett írt "szánalmat" ( ), de külön számolódik a két banner
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
válasz Scarletiel #12180 üzenetére
Ez alapján elég lehet a 128GB is. Viszont ismétlem, ha hosszú távra tervezel, és anyagilag belefér, válaszd a 256GB-osat, már csak eladásra gondolva is. Sajnos iPhone-oknál elég drágán mérik, legalábbis újonnan vett készüléknél a tárhelyet, ez kb. 40ezres ár többlet is lehet. (nem tudom milyet tervezel venni pontosan, 13-as szériánál 128GB a legkisebb)
F34R: Mikor volt az az anno? Én 2017-ig szenvedtem mindig a tárhely és RAM méretével, akkor 64/4-re váltottam, majd másfél évvel később 128/6 lett. Ezekkel már nem volt gondom, a mostani 256GB-al se lesz. Manapság 64GB csak kompromisszumokkal elegendő, kivéve ha az ember nem játszik, és nem videózgat. Akkor el lehet annyin is férni.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz Scarletiel #12176 üzenetére
Kérdés hogy mennyi játékot vagy nagy méretű app-ot haszálnál, sokat videózól és fotózol-e, ezeket lemented majd törlöd telefonról vagy megtartod örökké +1 nap?
Nekem azért lett 256 GB-os választva, mert előző telefonom 128 GB-al már határán táncolt. Nem egészséges 10% szabad hely alá menni. Persze a Genshin-en kívül van most még pár játék ami sokat foglal nálam (Honkai 13,05GB, Diablo Immortal 12,18 GB, és még pár amik 4-6 GB-osak, fotók és videók 19 GB). Ha leveszem a foglalt 190GB-ból azt a 30-at ami ideiglenesen van telefonon, akkor is 160GB-nál járok, szóval jah, 128GB már nem lenne elég.
Nem lősz mellé, csak biztonságosan fölé ha játékonként 15GB-al számolsz, és neked kell tudnod tervezel-e kipróbálni más címeket. Ha szeretsz videózni, akkor manapság egy mobilos 4K felvétel is sokat foglal. 128GB a minimum, ha biztosra mész és játék/videók tervben vannak akkor 256GB ajánlott.[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz Scarletiel #12157 üzenetére
Jogos lenne, ha nem lehetne partit módosítani bármikor. Amennyiben csak városban, vagy szobroknál/teleportoknál lehetne akkor tényleg szenvedős lenne egy adott puzzle megoldása miatt szaladgálni ezért. Így viszont csak pár kattintás. Ráadásul mivel ezek a puzzle feladatok csak egyszer teljesíthetőek, ha kivégzed őket akkor nem is lesz szükséged már erre se.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Scarletiel #12157 üzenetére
Ha 6 fős csapattal lehet aprítani, akkor még könnyebb lenne az egész játék.
Most ott tart a játék hogy bármilyen csapattal teljesíthető a játék 99%a..
Ha az a csapat rendesen össze van rakva, akkor a maradék 1% is hozható.
Ha hhez még hozzáadnánk még 2 karaktert, akkor még ennyi kihívás sem lenne a játékbanEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
emiki6
veterán
válasz Scarletiel #12131 üzenetére
Standard fatere ne is költs primot. Ha a sors úgy hozza, akkor úgyis megkapod a character bannerről, mikor veszted az 50/50-et és legalább lesz egy kis öröm az ürömben.
Magam is abban bízok, hogyha vesztek, akkor Mona lesz.Andrish: a honkai impact standard bannerjét elvileg átdolgozták 2 év után, kíváncsi leszek, hogyha a genshinben is sor kerül erre, abból mi jön ki, illetve fognak e valami buffot adni valamikor a hátrahagyott karaktereknek (okuk mondjuk nincs rá).
Más: tegnap farmoltam VV-t, hát elég elkeserítő. EM artifactet még 4 csillagosból is csak pártucatszor 20-nyi resin elköltése után kaptam egyet, aminek meg is örültem, majd két kör múlva kaptam mégegy ugyanolyat...
5* gobletből még 1-2 hete kaptam egy EM-eset az csoda lehetett.Mondjuk EM artifactem másból is alig van, jó ritka. WT-ből jó lenne ha lenne.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Scarletiel #12131 üzenetére
Nekem is nehezen lett meg...bár én annyira nem is akartam
Mondjuk van ismerősöm akinek pl Dilucja még nincs, de Mona már C3Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Scarletiel #12128 üzenetére
Mona standard karakter...neki nincs külön bannerje. Standard bannerből nyithatod, vagy épp eshet ugye más karakter bannerjéből is, de akkor általában nem örül neki az ember
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F34R
nagyúr
válasz Scarletiel #12126 üzenetére
Oszt a regi accodal mi van?
-
F34R
nagyúr
válasz Scarletiel #12120 üzenetére
Mint ahogy Xiao mondana, useless
Van Shenhed? vagy bennett buff? mert igy nem lesz dmg -
xeon forever
addikt
válasz Scarletiel #12120 üzenetére
Szerintem jo lehet, viszonz Ganyut lehetöleg max dps-re epitsd ki, már amennyire tudod.
-
F34R
nagyúr
válasz Scarletiel #12111 üzenetére
Hat ot nehez volna mar kihozni a hullahazbol
@xeon
Meg Yae es a tobbiek. Amugy az a cicu valami Pyro Claymore hasznalo lesz. -
emiki6
veterán
válasz Scarletiel #12081 üzenetére
Ha jó vagy, akkor egy anemoculus is marad.
Az elektro-t nem tudom, Inazumában még 4 alap world quest meg sincs...[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Scarletiel #12081 üzenetére
1 marad...kenyérre kell kenni
-
F34R
nagyúr
válasz Scarletiel #12027 üzenetére
Mar eleve hogy csak nokre korlatozod, rengeteg jo male karakter van. Legtobb jo noi karakter pedig gatcha banneres.. de ha copni akarsz hajra
-
emiki6
veterán
válasz Scarletiel #12009 üzenetére
Átolvastam a kqm guideot [link] , Shiro jót írt.
Ganyu, Jean, Mona és Rosaria jött ki a guideból, de Shenhe is jó kell legyen, csak gondolom le van maradva a guide.
Shenhe guide: [link]Hatékony meltet hölgyekből nem hiszem, hogy össze lehet rakni, csak kompromisszumosat. Valami xinyan-os / tankfei-es lehet meg a legnőiesebb, de oda kell egy kazuha, esetleg sucrose teríteni a pyrot. Negyediknek meg valaki aki jó resonance-et ad (cryo vagy pyro talán?).
Én ventit és sucrose-t is ki nem állhatom, azért szereztem egy kazuhát, de xinyan is iritál...Ganyut amúgy be lehet tenni Ayaka mögé/mellé is, egy monát kell még hozzácsapni (vagy kokomi,bár nekem ő nem szimpi), meg még valakit, mondjuk Shenhét, vagy talán Jeant.
[ Szerkesztve ]
-
Shiro
senior tag
válasz Scarletiel #12007 üzenetére
Nem vagy egy könnyű eset.
Pár nem túl fiatal lány quartett:Morgana (freeze): Ganyu, Mona, Jean, Shenhe. Elég szépen körbe buffolják egymást.
Az alvó tengeri sárkány felébredt és még nem itta maga a kávéját team: Kokomi, Yelan, Beidou, Sara.
Frozen Thorn.: Rosaroa, Yun Jin, Shinobu, Sara. (Remélem Yun Jin és Shinobu még határeset)
-
F34R
nagyúr
válasz Scarletiel #12007 üzenetére
Akkor neked sosem lesz jo csapatod... Abysst gyurod? Mi az hogy elbactad a primot? volt ketszazezer es a seggere vagtal?
-
vakablak93
őstag
válasz Scarletiel #12001 üzenetére
"vizes koreai gyermek" , " juhé még egy kolbász a csapatba jeee......"
És én még azt hittem én utálom a fiú karaktereketGeo papa helyére esetleg Noelle? Nyilván nem ér fel Zhonglival de ha minden áron csajt akarsz akkor ő az és Geo Shielder mint az öreg.
Én pl őt használom mert más nincs, és elvagyok vele, elég jól véd azért a kis padavan.
A hülyegyerek helyére passz, én is dobnám ki a fenébe ha lenne más.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Scarletiel #11997 üzenetére
Ha mákod van, az első 10es wishből kiesik kétszer. Ha nincs mákod, akkor 3x90 vagy 4x90 wish kell hozzá, attól függően hogy garantáltal mész-e neki a bannernek..
Amúgy abszolút maindps...ha nincs kedvem szarakodni, akkor berakom őt benettel, és szanaszijjelvágok mindent pár charged attackkal...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F34R
nagyúr
válasz Scarletiel #11997 üzenetére
Nalam 90%-ban Xiangling van Melt compkent, mellete safe spot Zhongli vagy ha nagyon OP-vagy akkor Kazuha es Benett meg melle Buffnak.
Ha van elegendo primogemed.. ugy min 30k esetleg akkor kieshet 2x is Ganyu. -
emiki6
veterán
válasz Scarletiel #11994 üzenetére
Ha tényleg ganyu jön egy hónap múlva és behúzod, akkor meg is van oldva.
Apropó Ganyu, ez vajon vicc vagy nem egészen? [link]
(Mindenki mászik, kivéve Ganyu, aki felfut mint egy kecske. )"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz Scarletiel #11992 üzenetére
Én Noelle maineltem jódarabig, de a Barbara - Lisa kényelmesebb-hatékonyabbnak bizonyult valóban, bár Liuye-ben Noelle szét tudja verni a kőpajzsos minochurl pajzsát és hatékonyan bányászik (geo mc meg fog kelleni a puzzle-ök harmadához kb).
World level 5-ön már EM Lisa is kezd kevés lenni a nehezebb ellenfelekhez, kénytelen leszek artifact-et.
-
emiki6
veterán
válasz Scarletiel #11988 üzenetére
A pyro + electro is hasonlóan jó. Gondolom geo traveller a harmadik, ki a negyedik?
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz Scarletiel #11988 üzenetére
Az elejen vagy?
-
emiki6
veterán
válasz Scarletiel #11981 üzenetére
Amit még fontos megemlíteni, hogy stardustból havi max 5-5 fate-et lehet venni, szóval ha van stardust (minden wish után jár 15), akkor érdemes azokat mindig megvenni.
Masterless starglittert vagy a 3 alapkarakter (Amber, Lisa, Kaeya) konstallációira érdemes költeni, ha szimpatikusak (mert wishből aligha fogod őket kapni), de ha nem, akkor mehet intertwined fate-re, esetleg fegyverre.A blessing of the welkin moon megfontolandó, mert 1800-2000 ft 300 primo és még egy hónapig napi 90 primo, ha belépsz és átveszed. (ha nem "farmolsz" primo-t, csak játszol napi valamennyit, akkor így kb 1,5-2x olyan gyorsan gyűlik).
A sima, kék (acquaint) fate-et én azonnal be szoktam váltani wish-re, mert a standard banner sosem változik. A karakterek minden második Ascend-jénél is jár kék fate, amit ha primoból venni nem is szabad, de nem árt "farmolni", mert közvetve visszaforgatható intertwined fate-be. Pl ha van elég talent book, akkor nem használt karaktereket is érdemes 50-es szinten ascend-olni. (20/40-nél, 50/60-nál és 70/80-nél jár fate).
Wish-nél 90-enként biztosan kapsz egy 5 csillagos karaktert, de 76-tól ugrik meg az esély igazán. 50% esély van, hogy nem a feature-d karaktert kapod, szóval ha biztosra akarsz menni, akkor 180 fate-nyi promót összeszedsz a Ganyu banner végéig, de valószínű elég 152. 76-nyi mindenképp "kell".Ja és amit én nem tudtam, hogy nem kell intertwined fate-et venni primo-ból, hagyhatod primoban, mert ha kívánsz, akkor tudsz közvetlen primot használva kívánni.
-
Sirandrish
Topikgazda
Minden és/vagy bármi. Mindent érdemes csinálni, mert minden ad egy kicsit.
Jonny kicsit bővebben is leírta, de annak is ez a lényegeEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
jonnyjoker01
veterán
Napi commissionök minden nap >= eventek megcsinálása >= spiral abyss > területek felfedezése > hangoutok és egyéb questek megcsinálása > achievementek farmolása (649 db van jelenleg a játékban összesen 5230 primogemért) > serenitea pot kimaxolása, szettek kiépítése és karakterek invitálása
Igazából nem érdemes ráfeszülni. Commissionök, eventek legyenek meg, azok idő limitáltak, a többi majd jön magától (spiral abyss még egy ideig nem lesz kérdés).
Üdv. Johnny
-
kory24
őstag
válasz Scarletiel #11977 üzenetére
Szia!
Augusztus 24-től jön 3.0 és elvileg Ganyu és Zhongli kap majd rerunt, de hogy első vagy második felében azt nem tudom.
Megkaphatod bármelyik karit aki épp a banneren van nem számít story küldi
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest