Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarletiel
senior tag
válasz Urzu_7 #12751 üzenetére
Én mondjuk úgy oldanám meg a fejlesztők helyében, hogy lecserélném az "állunk egyhelyben és hallgatjuk Paimon pofázását" több és jobban animált cutscene-re, ahol megcsillanhatnak az új karakterek mondjuk és elindítja az agyadban a woooow tekercset, hogy meg akard szerezni. Plusz azokat a párbeszédeket bele se tegyék (nem csak itt más játékba se), amit nem képesek leszinkronizálni. A hajam tépem ki tőle mikor egy játékba van szinkronos átvezető is meg néma. Nem könyvet akarok olvasni, hanem játszani szeretnék és azt szeretném, ha egy történetet interaktívan hangokkal kísérve mesélnének el nekem, amiben érezhetem, hogy főszereplő vagyok és a sorsa a kezemben van. Értem azt is, hogy a cutscenek meg a voice-over az sok pénz meg idő, de szerintem a gatcha elemekből csak befolyt pár fillér Mihoyo-nak amiből tudná finanszírozni. Az se ártana, ha mondjuk egy karakterre nem 10k primot kéne eldurrantani szerencsétlenebb helyzetben, hanem mondjuk C3-ig essen jobban, C3-tól felfele meg egyre nehezebben, de tudd megszerezni az összeset hetekig tartó farmolás nélkül és hogy ha nagyon megtetszik, akkor meg farmolsz/vásárolsz érte C3-tól felfelé, hogy maxos legyen.
Mert amúgy a tájak csodásak, a zene csodás, a karakterdesign tök jó, bár számomra túl sok a loli, hím, és 14 éves kislány, de ez egyéni szociális probléma. Az animációk, a harcok rendben vannak, a content jön rendesen. Ahol elvérzik az egész a casual játékosréteg egy részénél, hogy ahhoz képest azért sok idő és energia, ha kell egy karakter és akkor csak C0-ról beszélünk, illetve megöli a lelkét az, hogy a főkarakter néma és sok átvezető olvasós párbeszéddel megy hang nélkül, és még lehet, hogy béna is az a küldetéssorozat.Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest