Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz vakablak93 #10999 üzenetére
Hat a locsolkadasi penzt nem a Genshinre koltotted? szep vagy mondhatom
-
vakablak93
őstag
Sajnálom
Nekem 2 Welkin, 1 BP, és egy 15 eurós primó feltöltés van eddig benne.
Valamint ajándekba kaptam még 4 welkint.Jó eséllyel nálam ennyi volt, a
csontkard miatt még agyalok egy BP-n de nem valószínű hogy rászánom magam.Sok karakterem van mar így is, és a napi resim korlát miatt húzni se tudok ennyit egyszerre, vagy csak marha lassan.
Ayakát is ezért hagyom ki, pedig nagyon tetszik.Ha sima mmorpg lenne a játék akkor jó eséllyel többet költenék, de a gatcha rendszer megakadályozza a költekezést
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
válasz xeon forever #10995 üzenetére
Mélységesen meg vagyok sértődve, hogy Hu Tao-nak nem a Homa van felrakva
De amúgy tényleg nem értem, Raidennél a Homa PJWS-hez képest csak 1,5%-kal jobb, Hu Taonál pedig 20%-kal kb.
Üdv. Johnny
-
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #11003 üzenetére
Az is szokott rajta lenni
-
xeon forever
addikt
válasz jonnyjoker01 #11003 üzenetére
Crit dmg szinten most 290% igy. Crit rate viszont buko 12%
Ha odaut es betalal akkor rendesen.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
jonnyjoker01
veterán
-
xeon forever
addikt
-
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #11006 üzenetére
Komolyan gondolja.
-
Shiro
senior tag
Jé egy érdekes freskó! Meggyújtom a fáklyákat, hogy jobban lássam...
Szóval ilyenem már rég lehetne.
Anna úgy gondoltam, hogy oké megvan a láda nincs itt semmi dolgom... -
jonnyjoker01
veterán
Jobb később mint soha Én a Mondstadt videóból összes láda összeszedése után lettem paranoiás a fáklyákra, furcsa alakzatban elültetett növényekre, stb stb mert csomó láda volt így elrejtve. Szóval mostanában egy új régió esetén mindennel csak interakcióba lépek, amivel csak lehet. Sokszor így is maradnak ki dolgok viszont, ezért (is) szeretem nagyon a játékot
Üdv. Johnny
-
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #11010 üzenetére
Ha nem lesz mit talalnod gyere at hozzam, kielheted keresesi vagyaidat
-
Shiro
senior tag
válasz jonnyjoker01 #11010 üzenetére
Én múltkor csak poénból újra végig vittem a Mondstadti Story Domaineket.
Temple of Wolf. (bár sajnos értékcsökkenést láda volt. )
Illetve még itt a 0:43-nál a láda:
https://www.youtube.com/watch?v=nfWSevwu8IM
---------------------------------------------------------------------------------------------
más
Kiszedtem a boltból Xiaonak a Blackcliffet, ezzel 2%-al megelőzve Ayakát, neki lett a legnagyobb CritDMG-e. Bár az a 231% rendesen elmarad attól, amit xeon forever hozott össze a napokban.
De ennek ellenére kezd tetszeni a karakter. Határozottan.
Egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy felhúzom R5-re, de ahhoz akkor is további 20 wish-t kellene áldoznom, és csak 300ATK-et nyernék vele. Szóval inkább áldozok rá egy helyett két koronát.
A tegnapi Starsilver megy majd Eulának. Egy kicsit rosszabb, mint a Serpent Spine (amit pont neki vettem ki), de ahhoz meg alapvetően kötelező lenne Zhongli, szóval az Beidounál, és így legalább mind a kettő dizájnhoz illő "kardot" kap.S persze az alap banner besárgult ami egy Mona C4-et eredményezett.
Tudjátok hogy én 30 oldalas képletekkel optimalizálom a karaktereim sebzését, de Mona-t valahogy nem értem.
Ami természetesen annyit jelent, hogy lusta vagyok rendesen utána járni
Szóval áruljátok el légy szíves, hogy a fenébe jön vele össze az 1 milliós sebzés? -
jonnyjoker01
veterán
Mona erőssége, hogy nem ATK-ot buffol, hanem DMG-t. Ezek az egymilliós számok mindig úgy jönnek ki, hogy Bennett + Kazuha + Mona kombóval buffolják a negyedik karaktert, aki a dps lenne. Azért lehet nagyon feltolni, mert sok különböző buff kombinálódik: Masszív ATK buff bennett-től, Egy kevés elemental dmg bonus (EM alapján) és -60% resistance shred Kazuhától, All DMG és hydro reakciók bonus Monától (utóbbi C1). Szerk.: Ja és persze valami reakciót csinálnak és bekajálnak 50 féle buff kaját, nem raw damage az 1 millió.
Monának a dmg buffja kalkulációban úgy néz ki, hogy hozzáadódik a physical/elemental/skill/burst damage bonushoz.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
kill_switch
senior tag
válasz jonnyjoker01 #11013 üzenetére
Annyi kis kiegészítés, hogy Mona Q-ja után kell várni ~3-4 másodpercet, utána kell rácsapni pl Benettel, akkor jön a nagy sebzés.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz kill_switch #11014 üzenetére
Elég csak 1,5-2 másodpercet várni, de igen, ez azért fontos, hogy az elemental ICD lejárjon, hogy ne hiúsuljon meg miatta a reakció.
Üdv. Johnny
-
F34R
nagyúr
Amit a kinaiak csinalnak az tipikus asian things... de valoszinu hogy tobbet koltenek artifact farmolasra mint amit a topik karakterekre osszesen... szoval en azert a buffon kivul az artifactoknak, a fegyfereknek ds a foodbuffnak koszonhetik.
-
Shiro
senior tag
Mondjuk nekem az a 60% DMG buff nem tűnik túl sokak, főleg ha már van 150% a karakteren.
Találtam egy videót. (3 másdoperc alatt )
https://www.youtube.com/watch?v=Gmvsx4_b6UoVan 797 Base ATK
Feltehatőleg az artifactokból kap egy legalább +100% ATK bónuszt, (1594)
+Plume (+311) = 1905
+Adeptus Temptation (+372) = 2277
+Benett (Azenyém kb 1350-et ad) = 3627
A Videóban van 4000+ ATK. Lehet Sub Statokból jóval több volt, mint 100%, de akkor honnan jött a 215%ER és a 474 EM.
Oké fogadjuk el, a 4065 ATK-t.Hydro DMG
215,5% ER -> 43,1 Hydro DMG
Goblet 46,6% Hydro DMG
Widsith R5 96% Hydro DMG
Streaming Oil +25% Hydro DMG
Összesen 210,7=Burst DMG (Gondolom a EotSF-et használ)
215,5% ER -> 53,9% Burst DMG
Mona Burst + 60%Összesen 324,6% DMG bónusz
Van még 255% CritDMG.
és 796,32%-os Talent Modifier4.065*4,246*3,55*7,9632 = 487.929
Vaporize x2 = 975.858
A 474 EM 72,6%-al növelia sebzést idáig 1.684.330
Ezt osztom 2-vel az ellenfél DEF-je miatt. 842.165
Valami még mindig van a háttérben ami miatt 1 millió felett sebzett.
Ja tényleg Sucrose...
De nézzük reálisan a Widsith passzívja miatt legfeljebb 30 másodpercenként lehet 1 milliót sebezni. Ami nem is biztos, hogy a DMG bónuszos lesz.
Csak 24% Crit Rate volt, így ezzel is jó nagy szerencse kell.
Az Abyssba nem vihetsz kaját.
Reálisan nézve az az 1 milliós sebzés nincs 15K DPS, ami iszonyat kevés.Köszönöm szépen, tehát nem éri meg Monába sok energiát fektetni.
#11014 kill_switch
S még macerás is. -
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #11019 üzenetére
4800 Hu Taon az ATK? az kizart. Meg Shenhere is nehez osszehozni akin mindenbol a featheren keresztul a gobleten at ATK kell.
-
Sordoran
addikt
Önmagában minden buff nélkül (csak saját E-vel) nekem is 4.5k az atk, pedig még bőven lenne mit alakítani artifactokon. Szóval simán kihozható belőle annyi.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
xeon forever
addikt
[ Szerkesztve ]
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #11024 üzenetére
Jaaaaaahhhhh..... akkor igy nekem is megvan.... csak felreerthetoen fogalmazol. A rate meg mindig a beka picsaja alatt van.
-
xeon forever
addikt
Egyebkent Hutao es Raiden a 2db triple crowned karakterem. A tobbieken meg hianyzik 1-2 korona...
Egyre tobbet hallom mashonnan is, hogy jo a kiegyensulyozott karakter jatszhatosag szempontbol. Nincs a robotikus max dmg play, hogy sikerüljön az abyss(Nem feltetlen 36* a cél@)PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #11027 üzenetére
Nemertem a 2 millios burst dmg es a masfeles raiden dmg biztos kiengyensulyozott
Inkabb C0-ra ertendo ez a felvetes. De igazabol ha stamina problemaja nem volna Hu Taonak akkor meg brutalisabb lenne Zero Consival. Az uj karakterek mar szolidabbak, de oket is konnyeb broken e lehet tenni.[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
Egyébként nem akarlak elkeseríteni, nem szóltam róla korábban de itt ez a fantasztikus cucc amivel pontos sebzést lehet számítani és még le is bontja hogy jön ki a szám
Hozzáadsz pár artifactot automatikusan, beállítod az adott DPS és support karakterek statjait, constellation stb, beállítod az enemy statjait, aztán végül bepipálgatod az aktív buffokat aztán mehet a számolás Valahol van egy opció single insance damage számolására ami lebontja, de most fejből nem jut eszembe hol.
Üdv. Johnny
-
Shiro
senior tag
válasz jonnyjoker01 #11029 üzenetére
Te nekem ez irtó macerás...
Állítgassam a felbontást, scannelgesem egyenként az artifactjaimat, amiből úgy is tudom, hogy kinek melyik a legjobb...
Lehet csak egyszer kell végigszenvedni, de majd a akkor, ha megint lesz pár nap szabadidőm, addig meg megoldom egy zsebszámológéppel.[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
Nem hiszem el hogy mar megint 35 csillag lett a vege az Abyssnak... biztos megtudnam oldani az utlosot is de otletem sincs a 12-3 ra
-
jonnyjoker01
veterán
Van rá automatikus cucc, Anemoma . GOOD formátumot válaszd, az a legjobb genshin optimizerrel. Végigklikkel neked az inventorydon és az egészet egy .json-be menti, amit aztán betölthetsz genshin optimizerben (settings -> database upload). Használatáról leírás a github oldal közép táján.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #11032 üzenetére
Ezt en is hasznaltam, kepeket is kimenti ha kell... viszont az a resze ennek a GOx- nak az a nem mukodik hogy artifact buildeket rakjon ossze. Legalabbis azt nem jol csinalja
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #11034 üzenetére
Persze, irni kell ra egy botot. Csak egybol bannoljak az accountot
-
jonnyjoker01
veterán
Mit értesz az alatt hogy nem jól működik? Matematikailag mindig a legjobb opciókat adja vissza aszerint amit beállítottál. Kicsit lehet el kell szöszmötölni vele, de a szett bónuszokat, csapat buffokat is figyelembe veszi, de alapból csak a feltétel nélkülieket (passzívokat), az aktív bónuszokat neked kell bepipálni ha úgy akarsz számolni, karaktereknél, fegyvereknél és artifactoknál egyaránt.
Üdv. Johnny
-
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #11036 üzenetére
Pl optimalizalni akartam charged attackra Ayakat... es tok olyan artifactokat ajanlott fel amik sehogysem jok neki. Vagy a burst dmg-re akartam ramenni akkor sem volt koszonoviszonyban sem vele.
Upcoming karakterekre amugy sem szoktam szamolgatni, GO helyett meg inkabb letesztelem, gyakorlatban derul ki amugy is. -
jonnyjoker01
veterán
Nem értem mit értesz az alatt hogy sehogysem jók neki. Kiszámolja arra a paraméterre a maximum DPS-t, amit megadsz neki azok az artifactok alapján amit hozzáadtál
A szettre (2pc/4pc) gondolsz? Simán lehet hogy csak szimplán jobbak az off-set artifactjaid, mint amennyit adnának pluszban a szett bónuszok. De ha nagyon szetten belül akarsz maradni, akkor lehet arra is szűrni, csak úgy nem biztos hogy a legoptimálisabbat kapod.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #11038 üzenetére
Az kizart, mert szarabb piecet valasztott ki. Azert nem ertem hogy jon ki ez az optimalizalas. Ezt mondjuk honapokkal ezelott neztem, nem tudom azota updetelodott-e vagy volt javitas stb...
[ Szerkesztve ]
-
Shiro
senior tag
válasz jonnyjoker01 #11032 üzenetére
Ja ez inglészül is van, amikor én mentem rá akkor konkrétan kínai volt.
Esküszöm kipróbálom... majd valamikor a hétenElkezdtem kicsit máshogy megközelíteni a dolgot. Alapvetően nem feltétlen kell kell a tökéletességre törekedni. Jó példa erre a múltkori Ayakás bejegyzésem, miszerint végre megvan az 5 csillagos CritDMG Circlet és 15%-al többet sebez, de igazából bőven erős volt a 4 csillagossal is.
Meg persze ott van az is, hogy baromi drága az artifact farmolás és ahelyett, hogy megcéloznám a "legjobbat", elkezdtem egy kicsit másképpen megközelíteni a dolgot, amire két példám van most jelenleg:Albedo. Neki tök jó a Husk, de az jó lenne Ittounak is. Szóval mi lenne, ha Albedo inkább egy Tenecity szettet kapna. Bár lehet nem lenne olyan jó, de frissíteni akarom Eulának a Pale Flame-et, szóval ott esni fog pár Tenacity is.
Ha már vagyok olyan elvetemült, hogy "mind" a 46 karakteremet szintezem, akkor esetleg
Yanfeinek össze lehet rakni egy Wanderer's-t, ahelyett, hogy elkezdenék a Crimson Witch-el szenvedni.[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
Yanfei : Crimson Witchbol nincs meg egy jo piece sem, Wanderer's-t megorokolte Ganyutol, mert neki meglett vegre a Melt comp artifactom. Azt kell mondjam 2nd best artifact. Jobb lenne a Crimson de hat evvan.
Tenacity: Allitolag jo lesz Jolanra is, vagy Kokomira is rabiggyesztheto, de lattam pl mar Monan is.[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz xeon forever #10995 üzenetére
azt a rohadt
-
jonnyjoker01
veterán
Engem szimplán csak rohadtul felidegesít az artifact rendszer, úgy ahogy van. Nem akarok hónapokig farmolni hogy normális sebzése legyen egy karakteremnek, nem akarom pakolgatni se a jó darabokat karaktereim között mert nincsen loadout mentésre lehetőség és nem akarom napi szinten azokat a szar artifacteket bámulni amiket folyamatosan hozzámvág a játék.
Az optimizer annyit tesz, hogy az egész folyamatot kevésbé fájdalmassá csinálja.
1) Nem kell fejben matekozni, tesztelgetni a világan, hogy na most vajon egy új artifact amit felhúztam jobb-e mint az előző
2) Nem kell youtube videókat nézni és guideokat olvasni, hogy na most mi a legjobb a karaktereimnek
3) Nem kell azzal szórakozni, hogy pár jó artifactet cserélgetek a karakterek között, pár havonta mindenkinek legenerálom a legoptimálisabbat oszt annyiMinél kevesebbett szembesülök az artifact rendszer szarságaival, annál jobb a mentális állapotom. Egyszerűen gyűlölöm az egészet ahogy van, minél kevesebb időt akarok tölteni vele.
@F34R: Én nagyon rég óta használom már gond nélkül... Ami látszólag szar, lehet hogy más artifactekkel kombinálva egy adott karakternél pont jobb, vagy lehet "elrontottad" a buffok/statok/artifactok bevitelét (nem hibáztatlak, eléggé el kell szöszmötölni vele, hogy minden flottul be legyen állítva ). Elképzelhetetlennek tartom, hogy rosszul számoljon mivel az algoritmust magából a játékból datamineolták....
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #11045 üzenetére
Csapatokra is simán lehetne vagy 4 loadout...főleg mikor már 30 karaktere van az embernek, minden szirszarért menüzni kell...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
xeon forever
addikt
válasz Sirandrish #11046 üzenetére
Már több mint fél éve lobbyzok érte survey-n...
Siker 0 egyenlőre.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
Ayaka Bannert meghosszabbitottak 240 nappal. Remélem nem fog elhuzodni addig az update!
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #11048 üzenetére
Miert? addigra mindenkinek lesz legalabb C2 Yolan
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest