- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tufa_
aktív tag
A hangerő szabályzó potival lehet valamit csinálni hogy ne legyen ''holtjátéka'' és minden tartományban müködjön? Unokaöcsém versenyautósat játszott vele aztán most az első 1/4edben pl nincs hang, fölötte megjön de az nem mondható épp halknak, illetve kb 0,5-0,8cm közötti holt játék van, viszont a holtjáték egy pontján dupla hangerőre erősödik.
-
Tufa_
aktív tag
válasz jolti05 #2026 üzenetére
Mindenféleképpen cserélniük kell, hiába nincs rá lehetőség(illetve mondjuk inkább azt hogy nem akarnak). Nekem is szervízbe akarták bevenni de elég megemlíteni a fogyasztóvédelmet meg egy picit problémázni és cserélték . Pénzvisszafizetésre is elméletileg vonatkozik, de azzal nem foglalkoztam
-
Tufa_
aktív tag
válasz jolti05 #1993 üzenetére
Kezdettől torzított(visszavittem, adtak egy másikat és az is). Sajnos nekem néha van olyanom hogy szeretem meghajtani a rendszert(felénél nagyobb hangerő), és erre nekem a 3600os nem volt elég. Még rezgésmentesítésel is csak minimálisat javult, de nekem az 5000es még igy is jobban szól annál.
[Szerkesztve] -
Tufa_
aktív tag
válasz jolti05 #1982 üzenetére
Valamit nem értek. Állításod szerint a +30wattos mélynyomó csak hülyitésre van, mégis úgy vetted meg hogy szólni nem szólt a kirakott példány, de te bíztál abban hogy amit te hazaviszel majd jobb lesz. Pedig nyilván rosszabb mert a wattok csak hülyítésre vannak
PMPO amit hülyítésre használnak, vagy ha max terhelhetőséget(kayman itt a 100W ) tüntetnek fel állandó helyett.
Reakció miatt nem izgulok, nem a fórumnak írok hanem neked! -
Tufa_
aktív tag
válasz jolti05 #1969 üzenetére
Az volt elötte. Még kellő rezgésmentesítésel is messze gyengébb volt mint az 5000es, és az torzított nagy hangerőn, nem csak nekem...
A tény az hogy az 5000es 75Wattos mélynyomója állításod szerint halkabb, gyengébb mint a 3600os 45Wattosa... Ez a szakértelem?
A fórumos részt azért irtam mert te szinte remegve beszélsz le mindenkit az 5000ről csakmert.... Nemmellesleg szerintem senkit nem érdekel hogy deszkázol-e...
De ha már igy írod hogy kipróbáltad. Kiváncsi lennék hogy vajon miért vitted haza ha szar volt? .... Csak nem te voltál az aki madarat fogott? -
Tufa_
aktív tag
válasz Ace Ventura #1966 üzenetére
A frontok jól szólnak az 5000esnél, tökéletesen szétválasztja a váltó azokat. 3/4 hangerő fele sem vettem észre torzítást pedig ott már azért elég nagy teljesítmény szabadul rájuk. Szatelitek meg kb ugyanez, nem úgy viselkedik mint pl a 3600osé. A Logitech meg jelentősebben gyengébb, nem hangerőre hajaz hanem simán a hangzásra, azonos hangerőn biztosan jobb is a geniusnál..
-
Tufa_
aktív tag
válasz Ace Ventura #1964 üzenetére
Abban mondjuk egyetértek veled hogy a szétszedett cuccok nem olyanok mint a teljesen gyáriak. Nekem cserélték egy másikra azonnal, szerintem viszont nem érné meg x540et venni ezután. Teljesítményre harmada annak a szetnek a mélynyomója és bár 5.1ben biztos jobb a logitech (geniusnak a kétutas szatelitjét mondanám negatívumnak. Hangerőre jó, de nem 5.1hez), nemhiszem hogy túlságosan élveznéd
[Szerkesztve] -
Tufa_
aktív tag
válasz Ace Ventura #1962 üzenetére
Nem mondták hogy miért?
-
Tufa_
aktív tag
válasz jolti05 #1960 üzenetére
pl Te. A 3600os durvább mint az 5000es kijelentéseddel már leirtad hogy mennyire értesz hozzá.
Elég megnézni hogy szinte már csak azok vannak itt akiket átvertek eladásnál, esetleg kifogtak egy gyári hibásat(legújabb ML mercivel is előfordult... sőt nekem is az volt amikor vettem egy 5000eset majdnem 1 éve, cserélték, azóta tökéletes.) vagy csak simán nem értenek hozzá.
Ők többnyire szinte már habzó szájjal mondják azoknak akik most vennének ilyet hogy az igyszar meg úgyszar, de vajon miért? -
Tufa_
aktív tag
továbbra sem értem, mi értelme vmit leszólni úgy hogy még beállítani sem bírja az illető rendesen... meg persze valótlan dolgokat állítani..
-
Tufa_
aktív tag
Apropó nekem amikor még decemberben megvettem volt egy erösítő gondom, másnap kicserélték az egészet és azóta teljesen jól müködik. Másik 5.1 nincs a házban, viszonyítási alapnak meg csak a kocsiban lévő két jbl p1022 400/1200as teljesítményel van, az persze kicsit durvábban szól, de ahoz képest hogy ez csak 75wattot ad le, ahoz képest nagyon jól szól, ennyiért!
-
Tufa_
aktív tag
válasz Neuronetic #1887 üzenetére
Akinek hasonló gondja van, tehát nem úgy szól a mély ahogy kéne, a közép szintén, találja fel magát és használja a közép/mély csatin a hozzáadott converter kábelt aztán utánna fikázza a rendszert... htx
-
Tufa_
aktív tag
[link]
Surround és a mély egyszerre, egy gagyi mikrofonnal. Másnál is igy berreg vagy zörög a mély? reflex csőre tippelnék hogy az a ludas, le ''moddoltam'' a védőrácsot róla egy szép nagy késsel hátha az zöröghetett de igysem lett megoldva. Persze annyira nem durva mint a hangfileban, de egy ilyen jellegü zörgés ami engem irritál..
szerk: 5000esem van.
[Szerkesztve] -
Tufa_
aktív tag
válasz Dictator^ #338 üzenetére
Izé, ott buktad el a dolgot hogy hagytad magad lerázni. Vásárlás után aszem 3napig még kötelesek cserélni a dolgot. Nekem is azt mondták hogy beveszik szervizelésre meg ilyesmi és gondolom majd jövőre visszakaptam volna, de elég volt megemlíteni a törvényt meg a fogyasztóvédelmet... Azonnal cserélték
Egyébként nem lepődnék meg ha az én hibás példányomat kaptad volna meg... -
Tufa_
aktív tag
Én egyre jobban kezdem megszeretni, igy hogy a földön van, megfelelő beállításal brutálisat szól a mélynyomója, viszont nálam csak ugy a felénél kezd el hangosodni igazán, de akkor nagyon...
szerk: Nekem egyedüli bajom vele annyi hogy a mély mintha nem tudná követni a rendszert, maxra tekert méllyel, a gyorsabb zenékben(house, dnb). Hip-hop,rap terén viszont hibátlan.
[Szerkesztve] -
Tufa_
aktív tag
Szerintetek jobban szól a mélynyomó ha a földre van téve, vagy nem befolyásolja a hangzást ha kb a föld fölött van 10-15cmel?
-
Tufa_
aktív tag
Kicserélték, ezzel eddig nincs gond, remélem nem is lesz Szépen szól!
-
Tufa_
aktív tag
Kipróbáltam, nem ment sajna(center megy pedig). Relativ hogy mi a szép, tisztának tisztán szól és a mély is lemegy egészen mélyre, de hangerőre nekem picit még szoknom kell(kevés az elözö hifihez képest). Ha jól müködne azt mondanám hogy nem bántam meg hogy megvettem, remélem a következőre már mondhatom ezt..
-
Tufa_
aktív tag
Nekem eddig ugytünik elég rossz élményeim vannak a szettel, volt az összeszerelésnél a probléma, mostmeg kb 15perc zenehallgatás után egyszercsak a mélynyomó abbahagyta a munkásságát és nem óhajt megszólalni... Valaki tapasztalt már hasonlót?
-
Tufa_
aktív tag
válasz Bandus99 #173 üzenetére
megnéztem ha csak stereoban kötöm be, a hozzáadott csatlakozóval(mp3-cd) és ugy dugom, ugy megy rendesen, de nem surroundban, szóval maguk a hangszorók jók. kérdés akkor hogy normál esetben hogy kéne bekötni (input 1-el), vag hogy lehet elérni hogy input 2ről fogadja a hangokat...
-
Tufa_
aktív tag
SOS. Megvettem az 5000es szettet, bekábeleztem, bedugtam a gépbe az 1csatlakozóból 3 csatlakozós kábelel(nemtudom mi a neve), átállítottam a hangkártyát 5.1re és hiába kapcsolgatom a csatornákat, nem szól. mit kéne csináljak?
-
Tufa_
aktív tag
Hali, kérdésem az lenne hogy az 5000es centere mágnesesen árnyékolt?
-
Tufa_
aktív tag
már annyira nem fontos, lett volna egy lehetőségem hogy vegyek egy használtat, amit bemutató darabnak használtak boltban, de inkább úgydöntöttem hogy rászánok még pénzt, megpróbálom elpaszolni a mostani hifim(ez sem rossz a 2*50W-al) és veszek egyet ujonnan, esetleg az 5000est...
-
Tufa_
aktív tag
van vkinek olyan lehetősége hogy nettoba vásároljon?
-
Tufa_
aktív tag
Tervezek venni egy ilyen rendszert énis, de akitől venném azt mondja hogy hiányzik belőle vmi biztosíték az erösítőből. nem tudja vki hol lehetne ilyet szerezni és mennyibe kerülhet?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest