- AliExpress tapasztalatok
- Vírusirtó topic
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
- Megkereste Elon Muskot a TikTok vezetője
- Linux kezdőknek
- Milyen program, ami...?
- Nem rakétatempóban, de nőnek a notebook-eladások
- DIGI kábel TV
- DIGI internet
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz morfondőr #3929 üzenetére
Én pont fordítva. A vezetékest vettem használtan, valami egész jó árban, már nem emlékszem rá pontosan.. Nálam nem volt még olyan, hogy a 3m kábel rövid lett volna. Nem kell elemekkel/akksikkal kínlódni, megy PC-n és X360-on is, nem kell hozzá 5-6 ezerért receiver. A vezeték nélkülit szinte nem is használom már. Ha vennem kéne, biztos vezetékest vennék
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
bepken
veterán
válasz morfondőr #3929 üzenetére
na végül egy vezetékes x360 lett belőle úgy tűnik, hogy az itthon található hosszabbítóval is működik, de úgy kevésbé fogom használni. egyelőre elég szokatlan, pár alap játékkal próbáltam csak ki (Arkham játékok, AC, Dirt, Mortal) - igazából olyan játéknál nem nagyon fogom szeretni, ahol sokat kell célozni. viszont van egy jópár hack-n-slash stílusú játékom, amihez pedig elengedhetetlen egy ilyen kontroller.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5 Pro teszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Androidos tablet topic
- EAFC 25
- Interactive Brokers társalgó
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 91%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest