- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- Disney+
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
- Nem rakétatempóban, de nőnek a notebook-eladások
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
- Synology NAS
- Facebook és Messenger
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kasa85
őstag
válasz morfondőr #3926 üzenetére
Ja ja Atombisztos egy Kontroller!
Igen ez igaz nem is gondoltam rá,hogy ezért rezeg kevésbé.
A vezetékes úgy rezeg hólyagos lesz a tenyerem
Csajok élveznék
Félre a viccel az One nagyon silány,de nagyon eltalált gomb,és markolata van.
Anyaga nagyon szar.
A többivel nincs bajom.
Az one is vezetékes,de csak kiegészítős.Vezetéket kell hozzá szerezni.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
zsiz
őstag
válasz morfondőr #3929 üzenetére
Én pont fordítva. A vezetékest vettem használtan, valami egész jó árban, már nem emlékszem rá pontosan.. Nálam nem volt még olyan, hogy a 3m kábel rövid lett volna. Nem kell elemekkel/akksikkal kínlódni, megy PC-n és X360-on is, nem kell hozzá 5-6 ezerért receiver. A vezeték nélkülit szinte nem is használom már. Ha vennem kéne, biztos vezetékest vennék
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
bepken
veterán
válasz morfondőr #3929 üzenetére
na végül egy vezetékes x360 lett belőle úgy tűnik, hogy az itthon található hosszabbítóval is működik, de úgy kevésbé fogom használni. egyelőre elég szokatlan, pár alap játékkal próbáltam csak ki (Arkham játékok, AC, Dirt, Mortal) - igazából olyan játéknál nem nagyon fogom szeretni, ahol sokat kell célozni. viszont van egy jópár hack-n-slash stílusú játékom, amihez pedig elengedhetetlen egy ilyen kontroller.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
BalaG
aktív tag
válasz morfondőr #4222 üzenetére
Értem köszi
Persze vezeték nélkül használnám csak!
illetve nem lenne hátrány ha veszek kettő joy-t akkor az egy érzékelővel menjen.Amugy pusztan kivancsisagbol miért a ONE-t ajánlod?
Miért nem jo az amit fentebb irtam (JR9-00010) ahhoz van elvileg usb-s kabel-adapter és csak tizen pár ezer ft.
Míg a ONE joy 17 körül van plusz kell hozzá 6-7 ezerért egy gyári vevő egység is pc.hez.
(egyszerűbb IGY megvenni akkor egybe nem?)[ Szerkesztve ]
-
BalaG
aktív tag
válasz morfondőr #4243 üzenetére
Ja értem
Viszont most fedeztem fel hogy két fajta adapter van pc-re és nem vágom mi a klünbség hiába néztem utana. EZ és E között mi rejlik ..nekem az első van és remélem az is elbír 2 joy-t mert második az tudom hogy akár 8-at is elvisz (csak nehogy vennem keljen masik adaptert, hogy asszonnyal tudjunk gémelni) De hát puding próbája az evés lehet ma veszek egy sima one joy-t és kiprobálom, ha nem viszi ezzel a vevővel max eladom hardverapron az egészet a ge***be[ Szerkesztve ]
-
hramon94
tag
válasz morfondőr #4238 üzenetére
Megvan a kontroller és szuperül működik Bluetooth-on. Asszonynak is nagyon tetszik most is ő nyomja a Fifat. Hamarosan be kell szereznem még egyet. Mik a lehetőségek hogy két kontrollert tudjak használni? Kell vennem egy hozzá való vevőegységet és az kezeli egyszerre a kettőt? Vagy egyik Bluetooth és a másik a vevőn?
-
DeFranco
nagyúr
válasz morfondőr #4284 üzenetére
csúnya lenne ha egy xbone pad már szétment volna. meg kell nézni a win beépített kalibrálójával hogy van-e hiba az érzékelésben, win7 alatt tuti van ilyen, win10-et nem ismerem.
nekem az f310 7 éve van meg és használom rendszeresen, tökéletesen újszerű.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz morfondőr #4301 üzenetére
ahogy a kolléga is írja, azért az árért már inkább xbox kontroller, mert az tutira működni fog minden játékkal, az f710-re pedig nincs garancia, hogy mókolni kell-e majd emulátorral.
hörrr...
van rá garancia, sőt garanciább garancia van, mert az f710-be implementálták a full xinput supportot ÉS emellett tudja a directinputot is amit egyébként az xbox kontrollerek nem (kérdés, hogy van-e erre szükség, de tudja). kompatibilitás szempontjából tökéletesen édes mindegy, hogy logi f széria vagy xbox kar(ok).
ami miatt inkább az xbox pad felé dől a mérleg, az az, hogy az f710 vevője tud hülye lenni, időnként meg is döglik, cserébe az x360 pad analógja meg képes arra hogy egy idő után húz, meg kopik a karok felülete.
az ergonómia ízlés dolga, de tényleg kicsit jobb az x design de nekem f310-em van és szeretem.
én vezetékesben 50/50 logit vagy x padot vennék, amelyik olcsóbb, wirelessben x padot
-
Zola01
tag
válasz morfondőr #4333 üzenetére
Köszi!
Végül egy Xbox one kontrollert rendeltem vezetékkel együtt 16.5k-ért.(most ingyenes a szállítás)
Sajnos vezetékes 360-ast nem találtam raktáron, és rendelni sem tudtam. Ez kicsit drágább volt, mint a 360-as de jobban szeretem a vezetékes megoldást, és így van lehetőség akár vezeték nélkül is használni majd.
Remélem bírja majd pár évig(Oo\ SKYLINE /oO)
-
Laci.M
senior tag
válasz morfondőr #4365 üzenetére
Hivatalos álláspont szerint mennie kéne egyszerre akár 4 kontrollerel is. Elméletileg semmilyen mókolás nem kell, és azt sem írja, hogy melyik fajta vevő kell hozzá.
(A Bluetooth a win10 only)
Aláírás
-
mcs
veterán
válasz morfondőr #4365 üzenetére
Az új vezérlőt magától még a 1803 verziójú Win10 sem ismeri fel, hanem a Win Update szedi le hozzá a drivert.
Azért a Microsoft saját termékénél ez kicsit ciki.
7 alatt annyi megkötéssel működik, hogy az audio átvitel nem megy, amikor rácsatlakoztatsz egy headsetet.[ Szerkesztve ]
-
Piftuka
veterán
válasz morfondőr #4394 üzenetére
Köszönöm az újabb info-kat!
Sajnos sehol nem lehet már kapni az Xbox 360 vezetékes kontrollert, pedig azt megvettem volna!
Ha tudtok esetleg biztos beszerzési helyet (csakis jogtiszta, megbízható, magyar forgalmazó), kérlek, írjátok meg!
[ Szerkesztve ]
"Aquila non captat muscas."
-
-
SunMount3r
nagyúr
válasz morfondőr #4411 üzenetére
Mondjuk milyen esetben kellhet egyszerre 8 kontroller? Az X 360 vevője 4-et tud, szerintem az is unsztig elég (és akkor lehet venni hozzá a sima receiver nélküli controller-eket).
Mondjuk engem is érdekel mennyire kényelmesebb/jobb a ONE, de a 360 nagyon bejött és nem is lő túl annyira az árban, mint a ONE.
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz morfondőr #4425 üzenetére
Igaz. Meg hát mondhatnám, hogy játék közben úgysem a gombokat bámulom... Amúgy közben írt a gyártó, valóban a fekete az újabb verzió, de a két kontroller csak kinézetben tér el, tudásban tök egyformák. Így lehet feladom a színes utáni vadászatot, mert bár lehet kapni, de drágábban, mint a feketét és csak a kinézete miatt nem fizetnék többet érte, bármennyire is tetszik jobban.
Mercury
-
Piftuka
veterán
válasz morfondőr #4466 üzenetére
Köszönöm a választ Mindnyájatoknak!
Írjátok, hogy "kényelmesebb"... Ezek szerint az Xbox360 alakja más egy kicsit, mint az Xbox One kontrolleré?
- A gombok elhelyezkedése is más, vagy "csak" a ház formája?
Ma volt szerencsém megnézni THRUSTMASTER GPX kontrollert.
Az eladó srác 4 éve használja, és nagyon elégedett vele, de itt a vélemények zöme éppen arról ír, hogy nem tartós... Ez nem túl biztató.
Kényelemre, a gombok minőségét illetően jónak tűnt.
A D-Pad viszont csak 4 nyíl, ami nekem nem szimpatikus. Én a teljesen "körbe" forgó megoldást kedvelem.
- Az Xbox 360-on és az Xbox One-on milyen a D-pad?
-
Archttila
veterán
válasz morfondőr #4484 üzenetére
Vicc az egész komolyan... Megy vissza!
Van most nálam megint egy PS4 Dualshock v2 és tökéletesen működik, érzésre sokkal minőségibb, nem recseg, nyeklik ropog... Kicsit tesztelgetem még aztán lehet rendelek egy ilyet. Mondjuk anno soha semmi bajom nem volt ezekkel a vezérlőkkel pedig csaptuk őket rendesen.[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Piftuka
veterán
válasz morfondőr #4494 üzenetére
Ezt értem, csak azt nem, hogy kinek az ötlete volt a menü hívást az analóg kar nyomógombjára tenni?
Elképzelni nem tudom, hogy bárki is tud úgy játszani vele, hogy véletlenül nem nyomja meg állandó jelleggel az izgalom hevében...
Egyébként mire való a D-Pad, ha nem irányításra?
-
Archttila
veterán
válasz morfondőr #4520 üzenetére
Koszi! Azt nem tudom, viszont ugy latom nalad is van ami hibahatar kornyeken van.
0.05 es kornyeke meg OK, 0.1-nel kezd el magatol driftelni a kontroller...
A te, es a reddit-es kommentjeidet elnezve ugy latom ez ilyen, ezek igy vannak gyarilag belove.
Volt aki visszakuldte MS-nek es kapott 0.01-es pontossagra belott peldanyt.Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dunu DTC800
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
- HPE BLC7000 2200W 2250W 2400W 2450W Szervertápegység Táp + Breakout Board - Számlával
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest