Új hozzászólás Aktív témák

  • Chuck Norris

    senior tag

    válasz ígyvanferi #37265 üzenetére

    Egy ilyesmi öv, hacsak nincs valami irdatlan kánikula, bőven elég 20Km-re: [link] kulcs, mp3 játékos, meg egy zselé simán belemegy a zsebébe és szerintem sokkal kényelmesebb mint a mellények, igaz abból még salomont soha nem próbáltam csak a dekatlonosokat, meg egy ahojnindzsám van.

    Van ez a másik fajta amiben csak egy kulacs van [link] na azt meg egyáltalán nem ajánlom, én nem tudtam úgy beállítani, hogy ne verődjön hozzám minden lépésnél igaz láttam már olyat is akinek bejött ez is.

    A hátizsákos zacsit is próbálgattam sokáig, de nagyon sok hátránya van, pl. nem lehet tudni mennyi van még benne, ha kiveszed újratöltéskör akkor nehéz visszaszuszakolni, ha nem veszed ki akkor tiszta víz lesz a hátizsák is, és persze nem fér be minden csap alá. Ezen kívül szét kell szedni és kiszárítani használat után mert bepenészedik, valamint télen egyből befagy a csöve.

    A zacskós szopónál arra érdemes figyelni, hogy van a ducibb meg vékony fajta, nem mindegy hogy milyen a zseb amibe rakni akarod, szóval ki kell próbálni.

Új hozzászólás Aktív témák