-
IT café
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kezdem a végéről a megválaszolást. Egy lapon nem említeném az általad említett gépekkel. Ér/érték arányt nem tudok, nem is nagyon szoktam nézni, mivel McCulloch van nekünk is, Al-Ko-t vett egy ismerős, én üzemeltem be neki, és számomra elég gyenge minőséget képvisel. Mulcsozást tud, bár ahhoz kicsit nagyobb lökettérfogatú motor kellene, és persze nagyobb anyagi keret.
-
Espla
aktív tag
ilyesmibe ürítheted a fűgyűjtőt: [link]
én vettem egy 272 litereset is: [link]
csak azzal már az a gond, ha telerakod levágott fűvel akkor olyan a tömege, hogy már nem tudod megemelni egyedül
de a 150 literes nagyon praktikus, ha nem zsákba gyűjtöd utána hanem komposztra szórodkis területre + árokba tuti villanyt vennék, párszor végignyomod és kialakul és nem zavar a kábel, ellenben könnyű manőverezni a géppel
most van egy ilyen akció: Bosch Rotak 37 ErgoFlex elektromos fűnyíró + MultiMulch 44 990 Ft és a mulcsozást is kipróbálhatod
-
Mivel elég kis helyen is el kell boldogulni vele, ezért 46-51cm vágószélességű géptől nagyobbat nem hiszem hogy pozitívan értékelnél. Motorból pedig 125-140ccm elég lesz ahhoz a mérethez. Ha esetleg a McCulloch M46-125R belefér az árba, azzal nem lehet nagy probléma.
"mulcsozás , önjáró -> ezekből pontosan milyen előnyöm származik ?" - ha rákeresel ezekre a szavakra, a google-ban vagy a topikban, már elég sok információ tárul eléd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black & Decker töltőt keresek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest