-
IT café
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morris
Topikgazda
válasz
goldnarmz #5043 üzenetére
Az a baj, hogy a sima 6 zónás vezérlővel sok probléma van. Nyilván azért mert több van belőle a piacon. Viszont bem olvastam/hallottam még senkitől, hogy a Hidrawise tönkrement volna.
Ez az egyik ami miatt opció.A másik oldalon a 16k-s 6 zónás beltéri vezérlő van.
Sokat gondolkodtam a mobilos vezérlésről de igazából sok jelentősége nincs, mivel hajnalban érdemes öntözni. Ekkor meg általában alszom. Ha meg nem, akkor tudom indítani manuálisan is a rendszert.
Egyébként nem öntözök minden nap. Watersaver füvünk van , ami a nagy kánikulában is 3 naponta kapott vizet. És köszöni szépen, jól van.Szóval 16k vagy 72k. Lehet mégis marad Eco logic 601
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Viccrovat
- Gyúrósok ide!
- ASUS routerek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest