- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- AutoCAD
- Sweet.tv - internetes TV
- YouTube
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Linux kezdőknek
- TP-LINK routerek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- PR-Telecom
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bukk900
őstag
Sziasztok!
Aki telefonhoz keres olcsó mobil dac/amp-ot, azoknak bemutatom a TempoTec Sonata HD PRO nevű kütyüt. Aliexpressről 11eFt körül lehet beszerezni közvetlenül a gyártótól. Ezt a belsőt árulják még Hidizs S8 néven is dupla áron.
Meglepően kis méretű szerkezet, Type-C csatlakozóval adják és jár hozzá egy átalakító, ha valaki PC-vel szeretné használni.
A Tempotec honlapjáról letölthető a legújabb V3.0 firmware, amit én fel is raktam, ha már foglalkoztak vele.
A hangja meglepően jó! Egy HD58X-el hallgatom, sima, nyugodt, érett hang, tágas térrel, ugyanakkor nagy dinamikával, lendülettel. Sokáig tudom hallgatni és folyamatosan fenntartja a figyelmet, nincs hiányérzetem.
Azért vettem, mert a telefonomhoz adott USB-s adapter nem volt képes elegendő hangerőt adni, ezzel már kellően hangos, keveset fogyaszt, nem vettem észre üzemidő csökkenést.
Van viszont egy számomra igen kellemetlen hibája. A hangerő állítás gombokkal történik kb.18-20 fokozatban, ahol az alsó 8 fokozaton semmit nem hallok, az utolsó fokozat minden esetben túl hangos, az eggyel kisebb viszont néha halk... nagyok az ugrások.
Fülhallgatóm nincs, így azzal nem tudtam kipróbálni, az erősítője két fokozatú, magasabb impedanciát észlelve automatikusan átkapcsol.
Részemről ajánlott darab![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- Politika
- Autós topik
- További aktív témák...
- Precision 7750 17.3" 4K IPS Xeon W-10885M RTX 4000 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Xbox Elite Series 2 controller + Wireless charging dokkoló + USB receiver
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Dell R630: 2x Intel Xeon E5-2680 v3 (24/48mag) 64GB - 1,5TB DDR4 ECC, 8x SFF, H730 1GB, ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest